نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: فیلتر کردن یک گزارش

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    فیلتر کردن یک گزارش

    سلام

    من میخوام محتویات یک گزارش رو با توجه به یک فرم فیلتر کنم
    تصویر فرمی که اطلاعات رو میخوام فیلتر کنم عکس زیر هست:

    form.PNG

    فیلدهایی که به صورت کمبو هستند در جدول هم دیتاشون ثبت شده منظورم همون (جنسیت و دوره و شیفت و سطح) هست. و در این مورد فیلتر رو پیاده سازی کردم و نتیجه رو گرفتم!

    ولی در مورد اون بخشی که از نوع اپشن گروپ هست و با نام وضعیت مشخص شده، دیتایی در جدول و کوئری که گزارش رو ازش تهیه کردم نیست!
    به تصویر زیر دقت کنید
    report.PNG
    اول یه توضیحی در مورد اون رنگها بدم:
    1. آبی: مجموع پرداختی ها هست.
    2. قرمز: باقی مانده پرداختی کاربر. در این فیلد، موجودی فیلد آبی از مبلغ قابل پرداخت کسر خواهد شد و نتیجه در این فیلد قرمز قرار خواهد گرفت.
    3. سبز: اگر موجودی فیلد قرمز کمتر از 0 باشد، موجودی این فیلد به "-1" تغییر میکنه(بدهکار)، اگر مساوی با 0 باشه، به "0" تغییر پیدا میکنه(تسویه) و اگر بیشتر از 0 باشه به "1" تغییر پیدا میکنه(بستانکار).



    حالا من اون بخش وضعیت رو میخوام نسبت به داده فیلد سبز، فیلتر کنم

    چیزی به ذهنم نمیرسه
    لذا الکمک
    آخرین ویرایش به وسیله Mehr@ban : پنج شنبه 12 مرداد 1396 در 23:34 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,020

    نقل قول: فیلتر کردن یک گزارش

    شرط فیلتر رو به همون سطح رکوردسورس ریپورت ببرین یعنی همون کوئری که گفتین
    چون جدول پرداختها به جدول دانش آموزان مرتبط هست خیلی ساده با یک sum جمع پرداختها رو دارین و همونجا با "قابل پرداخت" مقایسه کنین

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: فیلتر کردن یک گزارش

    ممنونم
    این تو ذهنم رسید
    ولی در مرحله اجرا موندم
    این کد رو باید کجا بنویسم و چجوری به اون فیلدش مرتبط کنم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,020

    نقل قول: فیلتر کردن یک گزارش

    دیتا نمونه ؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: فیلتر کردن یک گزارش

    نمونه رو براتون میفرستم خصوصی
    چون مقداری اطلاعات توش بود نخواستم اینجا بذارم

    توی فرم چاپ
    تب امور مالی قرآن آموز
    بخش انتهایی

    جنسیت رو پسر بزنید و دوره رو 1395/1396
    دوتا فیلد دیگه لازم نیست به پر کردن
    اون فرم اپشن هم قراره متصل بشه به همین گزارش که سوال بنده همین بخش هست.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,020

    نقل قول: فیلتر کردن یک گزارش

    لازم نبود که کل دیتا رو بفرستید. ده-پونزده رکورد جدا میکردین و اسامی رو غیرواقعی میگذاشتین.
    نمونه دیگه میگذارم ازش ایده بگیرین.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,020

    نقل قول: فیلتر کردن یک گزارش

    چگونه برای تست برنامه های خود دیتا بسازیم:

    Option Compare Database
    Option Explicit
    Public Function RandomX(Min As Long, Max As Long) As Long
    RandomX = Int((Max - Min + 1) * Rnd + Min)
    End Function
    Public Function FillData()
    CurrentDb.Execute "CREATE TABLE Persons (PersonID COUNTER PRIMARY KEY , Person CHAR(20))"
    CurrentDb.Execute "CREATE TABLE Payments (PaymentID COUNTER PRIMARY KEY , PersonID LONG , Amount LONG)"
    CurrentDb.Execute "CREATE TABLE Orders (OrderID COUNTER PRIMARY KEY , PersonID LONG , Amount LONG)"
    Dim i, j As Integer
    For i = 1 To 20
    CurrentDb.Execute ("INSERT INTO PERSONS (Person) VALUES('PERSON " + Format(i, "000") + "')")
    Next
    Dim RS As Recordset
    Set RS = CurrentDb.OpenRecordset("PERSONS")
    Dim PID As Long
    Do While Not RS.EOF
    PID = RS("PersonID")

    j = RandomX(0, 6)
    For i = 1 To j
    CurrentDb.Execute ("INSERT INTO Payments (PersonID,Amount) VALUES(" & PID & "," & RandomX(1000, 100000) & ")")
    Next

    j = RandomX(0, 5)
    For i = 1 To j
    CurrentDb.Execute ("INSERT INTO Orders (PersonID,Amount) VALUES(" & PID & "," & RandomX(1000, 100000) & ")")
    Next

    RS.MoveNext
    Loop
    Set RS = CurrentDb.OpenRecordset("SELECT PersonID, Balance FROM Totals WHERE PersonID In (3,7,12,15,18)")
    Do While Not RS.EOF
    If RS("Balance") > 0 Then
    CurrentDb.Execute ("INSERT INTO Orders (PersonID,Amount) VALUES(" & RS("PersonID") & "," & RS("Balance") & ")")
    ElseIf RS("Balance") < 0 Then
    CurrentDb.Execute ("INSERT INTO Payments (PersonID,Amount) VALUES(" & RS("PersonID") & "," & (-RS("Balance")) & ")")
    End If
    RS.MoveNext
    Loop
    RS.Close
    Set RS = Nothing
    End Function


  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,020

    نقل قول: فیلتر کردن یک گزارش

    حالا کوئری های لازم رو میسازیم:


    1.png



    2.png


    3.png

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,020

    نقل قول: فیلتر کردن یک گزارش

    علامت فیلد balance رو برای تشخیص بدهکار بستانکار میشه استفاده کرد.

    خروجی کوئری نمونه:
    4.png

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,020

    نقل قول: فیلتر کردن یک گزارش

    برنامه نمونه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: فیلتر کردن یک گزارش

    نمیدونم چطوری تشکر کنم

    اطلاعات زیادی از توضیحاتی که فرمودین بدست آوردم و چیزهای زیادی یادگرفتم که بابتش خیلی تشکر میکنم

    تمامی آموزه های شما کاملا کاربردی بود و بهره بردم
    ولی در تصویر زیر که باید توسط اون فرم یه گزارش رو برگردونم باید چطوری عمل کنم؟

    که با تعیین وضعیت فیلتر متناسبی اعمال بشه؟
    حقیقتا مشکل من این مورد بود

    باز هم تشکر میکنم بسیار

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: فیلتر کردن یک گزارش

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    برنامه نمونه

    خبری نشد دوست عزیز؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: فیلتر کردن یک گزارش

    میشه همین روند رو روی نمونه فایل خودم پیاده کنید

    با ساختار نمونه خودم هرکاری کردم نتونستم این چیزی که فرمودین رو پیاده کنم!

تاپیک های مشابه

  1. فیلتر کردن یک فیلد بانک اکسس در بیسیک
    نوشته شده توسط majjjj در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 29 شهریور 1392, 11:35 صبح
  2. فیلتر کردن یک ADOQuery با استفاده از رویداد ONChange
    نوشته شده توسط داوود در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 02 آبان 1384, 04:14 صبح
  3. فیلتر کردن یک جدول ADO
    نوشته شده توسط داوود در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 30 مهر 1384, 07:13 صبح
  4. فیلتر کردن یک Table با دو یا چند شرط
    نوشته شده توسط داوود در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 30 خرداد 1384, 21:29 عصر
  5. فیلتر کردن یک فیلد با تعریف محدودیت ها ریاضی !
    نوشته شده توسط پریسا نامدار در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 13 مرداد 1383, 15:53 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •