نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: خواندن خطوط مشخصی از یک فایل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار maythamahmadi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    String Location="Iran.Hamedan";
    پست
    135

    Question خواندن خطوط مشخصی از یک فایل

    سلام. من میخام یه تعداد خطوط مشخصی رو از یک فایل متنی بخونم. به این صورت که هر چند خط با یه کاراکتر # از هم جدا میشه.. ینی تقریبا به صورت زیر
    Apple
    iphone5
    iphone6
    iphone7
    #
    saumsung
    s8 edge
    j7
    j6
    j5
    #
    تعداد هر خط تو گروهش مشخص نیست.ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: خواندن خطوط مشخصی از یک فایل

    نقل قول نوشته شده توسط maythamahmadi مشاهده تاپیک
    سلام. من میخام یه تعداد خطوط مشخصی رو از یک فایل متنی بخونم. به این صورت که هر چند خط با یه کاراکتر # از هم جدا میشه.. ینی تقریبا به صورت زیر
    Apple
    iphone5
    iphone6
    iphone7
    #
    saumsung
    s8 edge
    j7
    j6
    j5
    #
    تعداد هر خط تو گروهش مشخص نیست.ممنون

    سلام

    خوندنش چیزی نداره

    مهم اینه که به چه صورت میخواهید نمایش بدین ؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار maythamahmadi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    String Location="Iran.Hamedan";
    پست
    135

    نقل قول: خواندن خطوط مشخصی از یک فایل

    خب چجوری بخونمش؟ این اخطار رو میده
    can't read from closed textreader

  4. #4

    نقل قول: خواندن خطوط مشخصی از یک فایل

    نقل قول نوشته شده توسط maythamahmadi مشاهده تاپیک
    خب چجوری بخونمش؟ این اخطار رو میده
    can't read from closed textreader
    خب برادر من، کد باید بزاری ببینیم چه کردی.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    212

    نقل قول: خواندن خطوط مشخصی از یک فایل

    راحت ترین کار اینه که خط به خط اطلاعات رو دریافت کنی اگر اطلاعات اون خط غیر از # بود با اطلاعات قبلی جمع کنی
    اگر اطلاعات # بود اون وقت متغیر جدیدی تعریف بشه و اطلاعات درون اون قرار بگیره

  6. #6

    نقل قول: خواندن خطوط مشخصی از یک فایل

    من دنبال همین میگردم که چطور می تونم خط اول یا دوم textbox رو بکشم بیرون و اون رو داخل string بریزم
    اگر لطف کنید کدش رو بذارید ممنون می شم هر جا گشتم نبود

  7. #7
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: خواندن خطوط مشخصی از یک فایل

    نقل قول نوشته شده توسط atrinsoft مشاهده تاپیک
    من دنبال همین میگردم که چطور می تونم خط اول یا دوم textbox رو بکشم بیرون و اون رو داخل string بریزم
    اگر لطف کنید کدش رو بذارید ممنون می شم هر جا گشتم نبود
    با سلام
    خود TextBox همچین امکانی رو داره و میتونید از Lines استفاده کنید
    که از اندیس 0 به عنوان خط اول شروع میشه

    string str1 = textBox1.Lines[0];

    سلام. من میخام یه تعداد خطوط مشخصی رو از یک فایل متنی بخونم. به این صورت که هر چند خط با یه کاراکتر # از هم جدا میشه.. ینی تقریبا به صورت زیر
    Apple
    iphone5
    iphone6
    iphone7
    #
    saumsung
    s8 edge
    j7
    j6
    j5
    #

    تعداد هر خط تو گروهش مشخص نیست.ممنون
    جواب دوستمون که در بالا پرسید:

    string str = textBox1.Text;
    string[] input = str.Split('#');
    foreach (var item in input)
    {
    MessageBox.Show(item.ToString());
    }

    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خواندن مشخصات دیتابیس از یک فایل
    نوشته شده توسط NasimBamdad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مرداد 1390, 19:03 عصر
  2. خواندن connection string از یک فایل ini
    نوشته شده توسط sa_2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 25 خرداد 1389, 13:29 عصر
  3. خواندن داده ها از یک فایل text
    نوشته شده توسط mohsen_zelzela00 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 04 خرداد 1388, 22:18 عصر
  4. خواندن و نوشتن از یک فایل
    نوشته شده توسط kitten در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 20 آبان 1387, 13:13 عصر
  5. خواندن کاراکترهای خاصی از یک فایل متنی
    نوشته شده توسط sharare در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 14 بهمن 1385, 19:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •