نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: به جای خطا می خواهم صفحات خواصی باز شوند

  1. #1

    Question به جای خطا می خواهم صفحات خواصی باز شوند

    سلام و خسته نباشید برای سوالم گشتم تو نت به جایی نرسیدم.
    می خوام وقتی یک آدرسی که وجود نداره رو وقتی زد یک اسکریپ php اجرا بشه
    به عنوان مثال آدرس http:mysite.com/123456 رو وقتی وارد کرد به جای اینکه خطای 404 ببینه یک صفحه php اجرا بشه و بهش نمایش بده که ادرس 123456 وجود نداره
    در واقع می خوام حتما اون مقدار 123456 براش ارسال بشه مثل کاری که سایتهای که با cms نوشته شدن انجام میدن به جای ID اون پست مورد نظر عنوانش رو میفرستن
    ممنون میشم از راهنماییتون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: به جای خطا می خواهم صفحات خواصی باز شوند

    .htaccess

    ErrorDocument 400 /errors.php
    ErrorDocument 403 /errors.php
    ErrorDocument 404 /errors.php
    ErrorDocument 405 /errors.php
    ErrorDocument 408 /errors.php
    ErrorDocument 500 /errors.php
    ErrorDocument 502 /errors.php
    ErrorDocument 504 /errors.php

  3. #3

    نقل قول: به جای خطا می خواهم صفحات خواصی باز شوند

    ممنون مقدارش رو با کد زیر خوندم درسته یا راه دیگه ای هم هست ؟


    substr($_SERVER['REQUEST_URI'],1);


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: به جای خطا می خواهم صفحات خواصی باز شوند

    نقل قول نوشته شده توسط vahid_z مشاهده تاپیک
    ممنون مقدارش رو با کد زیر خوندم درسته یا راه دیگه ای هم هست ؟


    substr($_SERVER['REQUEST_URI'],1);

    درسته .
    با تابع اکسپلود هم میتونی

تاپیک های مشابه

  1. سورس بازی فکر وبکر به زبان C++‎ می خواهم
    نوشته شده توسط scooter در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 آبان 1397, 13:42 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 28 دی 1393, 14:14 عصر
  3. سوال: در ling از متد Contains به جای in در sql استفاده کردم اما خطا می ده؟
    نوشته شده توسط fa_karoon در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 04 مهر 1392, 14:02 عصر
  4. سوال: یه راهنمایی راجع به install shield می خواهم
    نوشته شده توسط یک دوست در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 09 تیر 1387, 14:42 عصر
  5. نیاز به کامپوننتی به جای چک باکس که شبیه قفل باز و بسته باشه
    نوشته شده توسط nasr در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 13 خرداد 1387, 14:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •