نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: جستجو در ListBox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار maythamahmadi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    String Location="Iran.Hamedan";
    پست
    135

    Question جستجو در ListBox

    با سلام من یه dropdownlist دارم که شامل 70 ایتم هستش. میخام وقتی که کلمه ای رو توش تایپ کردم ایتم های مشابه رو فیلتر کنه . ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 04 مرداد 1396 در 15:50 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: جستجو در ListBox

    مگه تو لیست باکس هم میشه تایپ کرد؟

    اینو تست کن ببین به دردت میخوره

    private void textBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    FindMyString(textBox1.Text);
    }
    private void FindMyString(string searchString)
    {
    // Ensure we have a proper string to search for.
    if (searchString != string.Empty)
    {
    // Find the item in the list and store the index to the item.
    int index = listBox1.FindString(searchString);
    // Determine if a valid index is returned. Select the item if it is valid.
    if (index != -1)
    listBox1.SetSelected(index, true);
    else
    MessageBox.Show("The search string did not match any items in the ListBox");
    }
    }




    منبعش هم https://msdn.microsoft.com/en-us/lib...v=vs.110).aspx

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار maythamahmadi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    String Location="Iran.Hamedan";
    پست
    135

    نقل قول: جستجو در ListBox

    ببخشید منظورم dropdownlist هستش . حالا چیکار کنم؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: جستجو در ListBox

    نقل قول نوشته شده توسط maythamahmadi مشاهده تاپیک
    ببخشید منظورم dropdownlist هستش . حالا چیکار کنم؟؟

    شما چطوری دراپ داون رو پر میکنید؟ با دیتا تیبل یا دستی؟ اگه از دیتا تیبل پر میکنید جواب شما

    DataTable.Select(رشته فیلتر مانند سن >20)

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار maythamahmadi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    String Location="Iran.Hamedan";
    پست
    135

    نقل قول: جستجو در ListBox

    نه . محتویات فایل رو میخونه و پر میشه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: جستجو در ListBox

    نقل قول نوشته شده توسط maythamahmadi مشاهده تاپیک
    نه . محتویات فایل رو میخونه و پر میشه
    خب چیزی که الان به ذهنم میرسه اینه که شما همونجور که فایل رو میخونید و میریزید تو دراپ داون لیست اینبار بخونید و بریزید تو یه دیتا تیبل. بعد دیتا سورس دراپ داون لیستتون رو بابر دیتا تیبل قرار بدید بعد فیلتر رو تو دیتا تیبل انجام بدید.
    خودمم متوجه نشدم چی گفتم منتظر باش یه نمونه کد بدم

  7. #7

    نقل قول: جستجو در ListBox

    سلام
    این مثال رو ملاحظه بفرمائید ، محتویات لیست رو از یک فایل متنی کنار برنامه میخونه و عمل فیلترینگ رو انجام میده ، هم برای ComboBox و هم ListBox مثال زدم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

تاپیک های مشابه

  1. جستجو در listbox
    نوشته شده توسط aleas2 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 26 اسفند 1391, 13:13 عصر
  2. جستجو در ListBox
    نوشته شده توسط alizanganeh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 17 مرداد 1391, 19:43 عصر
  3. مهم و فوری(جستجو در ListBox)
    نوشته شده توسط sobijoon در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 05 اسفند 1388, 14:29 عصر
  4. جستجو در listbox
    نوشته شده توسط ghanari_ghermez در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 05 مرداد 1388, 22:21 عصر
  5. جستجو در ListBox
    نوشته شده توسط Bolandirag در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 15 اسفند 1385, 01:11 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •