نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مبتدی: تعریف اشیا

  1. #1

    مبتدی: تعریف اشیا

    سلام
    من مدتی هست که کد ننوشتم و مباحث شی ء گرایی رو فراموش کردم. الان یک کد خیلی ساده برای شروع نوشتم اما موقع اجرا چیزی اجرا نمیشه.
    میشه بگید اشکال کجاس؟
    ublic Class library    Private Name_Book As String
    Private Subject_book As String
    Private Id_book As Integer
    Private Count As Integer = 5
    Private Capacity As Integer
    Public Sub Insert()
    Count += 1
    If Capacity > 10 Then
    Label1.Text = "full"
    Count -= 1
    Else
    Label1.Text = "insert is done"
    Label2.Text = Count
    End If
    End Sub
    Public Sub library_Load(sender As Object, e As EventArgs) Handles MyBase.Load
    End Sub
    Private Sub BtnInsert_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles BtnInsert.Click
    Dim libr As New library
    libr.Insert()
    End Sub
    End Class

  2. #2

    نقل قول: مبتدی: تعریف اشیا

    میشه لطفا اروری که میده را بنویسی

  3. #3

    نقل قول: مبتدی: تعریف اشیا

    اروری نمیده ولی InsertBottunرو که میزنم هیچ اتفاقی نمیفته. در واقع متد insert اصلا اجرا نمی شه.

  4. #4

    نقل قول: مبتدی: تعریف اشیا

    من کمی کدم رو ویرایش کردم اما باز هم چیزی اجرا نشد
    می خواستم اگر ممکنه پیشنهادی بدید تا من از این مرحله رد شم.
    اگر نمونه کد کوچک دارین که واضح باشه من خودم متوجه بشم هم خوبه.
    اینم کد اصلاح شده

    Public Class Library
    Private Name_Book As String
    Private Subject_book As String
    Private Id_book As Integer
    Private Count As Integer = 5
    Public Event Full()
    Public Property Capacity() As Integer
    Get
    Return Capacity
    End Get
    Set(value As Integer)
    If value = Count Then RaiseEvent Full()
    Label1.Text = "full"
    End Set
    End Property
    Public Sub Insert()
    While Count < 10
    Count += 1
    TextBox1.Text = "insert is done"
    End While
    End Sub
    Public Sub Library_Load(sender As Object, e As EventArgs) Handles MyBase.Load
    Dim Capacity As Integer = 10
    End Sub
    Private Sub BtnInsert_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles BtnInsert.Click
    Dim libr As New Library
    libr.Insert()
    End Sub
    End Class
    آخرین ویرایش به وسیله leilast : دوشنبه 02 مرداد 1396 در 19:07 عصر

  5. #5

    نقل قول: مبتدی: تعریف اشیا

    سلام
    پروژتون رو ضمیمه کنید لطفا
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  6. #6

    نقل قول: مبتدی: تعریف اشیا

    متاسفانه چند بار تلاش کردم اما پروژه ضمبمه نمیشه چون حجمش زیاده.
    من با ویژوال استودیو ۲۰۱۷ نوشتم.
    امکانش هست ایمیلتون رو بدید تا براتون بفرستم.

  7. #7

    نقل قول: مبتدی: تعریف اشیا

    سلام
    اول اینکه کلاس Library رو در یک کلاس مجزا بسازید و نه در کلاس فرم


    Public Class Library

    Public Property Capacity() As Integer
    Private Property Count as Integer = 5

    Public Function Insert() As string


    count += 1


    If count > Capacity Then
    Return "Full"
    Else
    Return "Insert is done"
    End If


    End Function


    End Class


    در مرحله بعد ، طبیعیه وقتی شما در رویداد کلیک باتن یک instance از کلاس می سازید ، شمارنده شما مقدارش با هر کلیک اضافه نمیشه ، بنابراین instance کلاس library باید در سطح فرم باشه و با هرکلیک متد insert فراخوانی بشه صرفا (مثال زیر)


    Public Class Form1


    Private libraryClass As New Library


    Private Sub Form1_Load(sender As Object, e As EventArgs) Handles MyBase.Load
    libraryClass.Capacity = 10
    End Sub


    Private Sub Button1_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles Button1.Click
    Label1.Text = libraryClass.Insert()
    End Sub


    End Class



    نیازی به فرستادن پروژه نیست.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی : تعریف متد عمومی
    نوشته شده توسط code.zan در بخش Yii Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 21 اردیبهشت 1393, 15:30 عصر
  2. مبتدی. تعریف باتن!
    نوشته شده توسط mahsara در بخش Android Studio
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 02 شهریور 1392, 21:54 عصر
  3. سوال: تعریف محدوده ی کلیک برای اشیا
    نوشته شده توسط saeed6162 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 25 خرداد 1389, 23:10 عصر
  4. تعریف اشیا به صورت آرایه ای؟
    نوشته شده توسط maryam_vb در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 22 مهر 1387, 00:32 صبح
  5. تعریف آرایه ای از اشیا
    نوشته شده توسط tazekar در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 03 آبان 1382, 07:30 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •