نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: گرفتن سایز یک تصویر Jpg

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    Lightbulb گرفتن سایز یک تصویر Jpg

    باسلام.
    چطور میتونم سایز(حجم)یک تصویر Jpg رو برحسب بایت بدست بیاورم؟

    من نمی خوام از MemoryStream و FileStream استفاده کنم چون زمان برام خیلی مهمه.(دو روش ذکر شده خیلی کند میباشد.)

    باتشکر.



    راستی دوستان کسی نمی تونه جواب سوال قبلیم "ادغام کردن دو فیلم ویا تصویر" رو بده؟(یه راهنماییی !!)

  2. #2

    نقل قول: گرفتن سایز یک تصویر Jpg

    فكر كنم اين تابع كار شما رو انجام بده

    function FileSized(fileName : wideString) : Int64;
    var
    sr : TSearchRec;
    begin
    if FindFirst(fileName, faAnyFile, sr ) = 0 then
    result := Int64(sr.FindData.nFileSizeHigh) shl Int64(32) + Int64(sr.FindData.nFileSizeLow)
    else
    result := -1;
    FindClose(sr);
    end;


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: گرفتن سایز یک تصویر Jpg

    دوست عزیز از پاسخت ممنونم.
    من یه متغیر TImage دارم که تصویر jpg داخل اون هست،من میخوام حجم این TImage رو بدونم(اصلا این تصویر روی هارد ذخیره نشده است،اگر توی هارد ذخیره شده بود کلی روش برای بدست آوردن حجم بود.)
    این تصویر از وبکم گرفته میشه و میخواهم به یک کامپیوتر دیگر ارسال کنم(با UDP) اما چون محدودیت حجم دارم،باید این تصویر رو به تکه های X بایتی تقسیم کنم.پس نیاز به حجم تصویر گرفته شده توسط وبکم دارم.(اما نمیشه که اول روی سیستم ذخیره کنم که حجمش رو بگیرم و بعد ارسال کنم!! زمان هدر میره)

    لطفا راهنمایی کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله ابوالفضل عباسی : سه شنبه 03 مرداد 1396 در 09:59 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: گرفتن سایز یک تصویر Jpg

    تو رو به خدا کمکم کنید،بد جوری گیرم.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Valadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما
    پست
    1,342

    نقل قول: گرفتن سایز یک تصویر Jpg

    از كامپونت Image EN استفاده كنيد

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: گرفتن سایز یک تصویر Jpg

    دوست عزیز من هم این به ذهنم رسید که از imageen استفاده کنم.
    ولی:
    1-پولیه
    2-من خیلی مشتری دارم نمیتونم از demo استفاده کنم.
    3-imageen هم دمو نداره.

  7. #7

    نقل قول: گرفتن سایز یک تصویر Jpg

    اون تصویر قبل اینکه عکس باشه یه بافر هست ، بسته به کامپوننتی که برای ارتباط با وب کم استفاده کردی یا API خود ویندوز ، حتما کامپوننت مربوطه متدهایی ارائه میده که تصویر رو به صورت Stream ذخیره کنی ؛ حجم استریم میشه حجم تصویرت :)

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Ananas
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    طول 50 و عرض 34 درجه
    سن
    35
    پست
    894

    نقل قول: گرفتن سایز یک تصویر Jpg

    نقل قول نوشته شده توسط ابوالفضل عباسی مشاهده تاپیک
    باسلام.
    چطور میتونم سایز(حجم)یک تصویر Jpg رو برحسب بایت بدست بیاورم؟

    من نمی خوام از MemoryStream و FileStream استفاده کنم چون زمان برام خیلی مهمه.(دو روش ذکر شده خیلی کند میباشد.)

    باتشکر.



    راستی دوستان کسی نمی تونه جواب سوال قبلیم "ادغام کردن دو فیلم ویا تصویر" رو بده؟(یه راهنماییی !!)
    سلام. در مورد روش سیو کردن رو مموری بیشتر کند بودن بخاطر گرفتن فضا و حافظه هست. اگر بتونید رو فایلی که قبلا بوده سیو کنید یا مموری رو یک بار بگیرید و هر بار رو همون ذخیره کنید فکر میکنم سرعتش بیشتر بشه. چه روی رم چه روی هارد.
    و اینکه بدون استفاده از ذخیره کردن بخاید سایزشو بگیرید فکر نمیکنم امکان داشته باشه...چون اطلاعات به شکل خام ذخیره نمیشن...پردازش میشن و حجم بعد از کار مشخص میشه. یعنی در واقع یک تصویر jpg وقتی با کلاس TJPEGImage لود میشه یا ساخته میشه اطلاعات به این شکل که روی هارد هستن داخل ساختارهای کلاس ذخیره نمیشن. چون باید بتونه روشون کار کنه و تغییر بده. و موقع ذخیره کردن به شکل فرمت فایل JPG در میاد. پس تا فایلو نساخته فکر نمیکنم بتونید حجمشو بگیرید.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Ananas
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    طول 50 و عرض 34 درجه
    سن
    35
    پست
    894

    نقل قول: گرفتن سایز یک تصویر Jpg


    function getnow():Double;
    var
    lic, lif: Int64;
    begin
    QueryPerformanceCounter(lic);
    QueryPerformanceFrequency(lif);
    Result := lic / lif;
    end;
    //---------------------------------------------------------------------------
    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    var
    p: TJPEGImage;
    ms: TMemoryStream;
    t0, t1, t2: Double;
    begin
    p := TJPEGImage.Create();
    p.LoadFromFile('D:\Avatar_8V1A9872_Edited.jpg');
    p.CompressionQuality := 5;
    Self.Canvas.Draw(0, 0, p);
    p.Compress();
    ms := TMemoryStream.Create();
    //*************************************
    //تو این قسمت میتونید حافظه رو رزرو کنید بیشتر از مقداری که لازم دارید برای اطمینان من 10 مگابایت گذاشتم.
    //ms->SetSize(10 * 1024 * 1024);
    //ms->Position = 0;
    //*************************************
    t0 := getnow();

    p.SaveToStream(ms);

    t1 := getnow();

    ms.Position := 0;
    p.SaveToStream(ms);

    t2 := getnow();
    ShowMessage(FloatToStr(t1 - t0) + ' sanie hamrah ba gereftane hafeze jadid'#13#10 +
    FloatToStr(t2 - t1) + ' sanie bedone gereftane hafeze jadid'#13#10 +
    FloatToStr((t1 - t0) / (t2 - t1)) + ' nesbate zamanha :)');


    ms.Position := 0;
    p.LoadFromStream(ms);
    Self.Canvas.Draw(0, 500, p);
    end;


    این یک نمونه هست که دوبار سیو میکنه. بار اول حافظه ی جدید میگیره و بار دوم از همون حافظه استفاده میکنه برای ذخیره و در آخر زمان هر دو رو مقایسه میکنه. من یک تصویر 4 مگی رو امتحان کردم نتیجه از نظر زمانی 4 برابر شد!

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: گرفتن سایز یک تصویر Jpg

    چون تصویری که از وبکم میگیرم توی حافظه است،این روش جواب نمیدهد.

    ولی بابت پاسخت دوست عزیزم ممنون.

تاپیک های مشابه

  1. گرفتن نویز یک تصویر و تبدیل اون به تصویری سایه و سفید
    نوشته شده توسط sara_aryanfar در بخش پردازش تصویر (Image Processing)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 12 شهریور 1391, 04:36 صبح
  2. گرفتن مختصات یک نقطه از تصویر با کلیک ماوس
    نوشته شده توسط دختر باران در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 21 دی 1388, 14:04 عصر
  3. بدست آوردن اطلاعات یک تصویر jpg
    نوشته شده توسط tabib_m در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 31 فروردین 1385, 22:55 عصر
  4. کنترل رنگهای موجود در یک تصویر jpg
    نوشته شده توسط MissDelphi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 10 تیر 1384, 03:13 صبح
  5. بدست آوردن سایز جدید یک تصویر Deform شده ؟؟
    نوشته شده توسط BOB در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 15 دی 1383, 05:59 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •