نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: کلید و پلی شدن رندوم صدا ها

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    141

    Arrow کلید و پلی شدن رندوم صدا ها

    سلام دوستان بنده یه کد توشتم که با کلید بر روی دکمه یکی از چندین صدا به صورت رندم پلی میشه ولی وقتی اینو به apk تبدیل میکنم و نصب میکنم این صدا ها تا چهارده بار کلید بر روی دکمه بیشتر پلی نمیشه و دیکه از کار میفته / کسی میدونه مشکل کار بنده کجاست؟؟؟؟

    Button sound = (Button) findViewById(R.id.button1);
    sound.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {

    final int[] btns = new int[] {R.raw.a4, R.raw.a5, R.raw.a6, R.raw.a7, R.raw.a8, R.raw.at ,
    };
    private Random rnd = new Random();

    @Override
    public void onClick(View v) {
    int sndToPlay = rnd.nextInt(btns.length);
    final MediaPlayer mp = MediaPlayer.create(MainActivity.this, btns[sndToPlay] );
    mp.start();
    ;
    };}
    );

  2. #2

    نقل قول: کلید و پلی شدن رندوم صدا ها

    سلام خط 4 تا 6 رو باید ببری بیرون متد onCreate و در آرایه btns هم ویرگول آخر رو پاک کن

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    141

    نقل قول: کلید و پلی شدن رندوم صدا ها

    جواب نداد , مشکل از کجاست یعنی؟؟ چرا 14 بار فقط؟؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    141

    نقل قول: کلید و پلی شدن رندوم صدا ها

    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    141

    نقل قول: کلید و پلی شدن رندوم صدا ها

    کسی بلد نیس یعنی؟؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    یاسوج
    پست
    128

    نقل قول: کلید و پلی شدن رندوم صدا ها

    سلام شاید به خاطر این باشه که شما وقتی صدا رو پخش می کنید بعدش به یه نحوی متوقفش نمی کنید یا از حافظه خارج نمیشه و هنوز صداهای قبلی در حافظه باقی می مونه البته اگر اینطوری بشه شاید شما باید بعد از اینکه صدا رو پخش میکنید و پخش صدا تموم شد اون مدیا پلیر روهی برای بارهای بعد stop و release کنید و دوباره play کنید

تاپیک های مشابه

  1. جا به جا شدن بین فرم ها
    نوشته شده توسط vakil_1365 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 15 فروردین 1387, 11:57 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 08 فروردین 1387, 12:59 عصر
  3. پس از Up شدن سایت، تاریخ ها میلادی شدند
    نوشته شده توسط hdv212 در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 18 تیر 1386, 23:54 عصر
  4. سوا ل در مورد لینک شدن در فرم ها
    نوشته شده توسط MicRo_Programmer در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 05 اسفند 1385, 20:59 عصر
  5. جلوگیری از Save As شدن Web Form ها
    نوشته شده توسط gh_fereydonpoor در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 08 دی 1383, 23:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •