نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: بزرگ کردن حروف اول کلمات در متن انگلیسی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    بزرگ کردن حروف اول کلمات در متن انگلیسی

    سلام دوستان

    درواقع من میخواستم در یک متنی که داخل تکست باکس وجود داره حروف اول کلمات کوچک انگلیسی رو با حروف بزرگ جایگزین کنم.برای همین یه قاعده ای به ذهنم رسید.

    این که من بیام یه دستور رپلیس بزارم بطوری که کلماتی که اولشون فاصله +حروف کوچک هست رو با فاصله +حروف بزرگ جایگزین کند. بدین صورت :

    TextBox3.Text = Replace(TextBox3.Text, " a", " A") 
    TextBox3.Text = Replace(TextBox3.Text, " b", " B")
    TextBox3.Text = Replace(TextBox3.Text, " c", " C")
    TextBox3.Text = Replace(TextBox3.Text, " d", " D")
    TextBox3.Text = Replace(TextBox3.Text, " e", " E")
    TextBox3.Text = Replace(TextBox3.Text, " f", " F")


    اما مشکلی که در این روش هست حرف اول متن در این روش بدون تغییر خواهد ماند. برای متن salam khob hastin تبدیل به salam Khob Hastin خواهد شد و حرف اول کلمه سلام بدون تغییر باقی خواهد ماند. واضح هست چون قبلش فاصله وجود نداره.

    برای اینکار چه دستوری بزارم که حرف اول متن تکست باکس رو هم تغییر بدم؟

    یا اینکه الگوریتم دیگری برای اینکار در نظر دارید؟

    یا اینکه از دستور زیراستفاده کنم ؟ فقط متوجه نشدم مقدار 3 معنیش چیه؟ این دستور زیر کاربردیه؟

    TextBox2.Text = StrConv(TextBox1.Text, 3)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,234

    نقل قول: بزرگ کردن حروف اول کلمات در متن انگلیسی

            string FirstCharToUpper(string s)
    {
    return char.ToUpper(s[0]) + s.Substring(1);
    }

  3. #3

    نقل قول: بزرگ کردن حروف اول کلمات در متن انگلیسی

    سلام
    نیازی به کارهایی که انجام دادید نیست ، از این کد استفاده کنید


    var cultureInfo = new CultureInfo("en-US", false).TextInfo;
    textBox1.Text = cultureInfo.ToTitleCase(textBox1.Text.ToLower());



    موفق باشید
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 01 مهر 1391, 10:19 صبح
  2. سوال: بزرگ کردن حروف بعد از فضای خالی در رشته؟
    نوشته شده توسط complexcoding در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 19 آذر 1390, 00:47 صبح
  3. بزرگ نوشتن حروف اول کلمات
    نوشته شده توسط Veteran در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 21 آبان 1390, 13:19 عصر
  4. سوال: بزرگ نوشتن حروف اول در تکس باکس
    نوشته شده توسط MohammadGh2011 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 14:56 عصر
  5. سوال: جستجوی کلمات در متن فارسی و انگلیسی
    نوشته شده توسط saldor در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 28 شهریور 1388, 19:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •