نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نگرفتن متغیر در صفحه مقصد

  1. #1

    نگرفتن متغیر در صفحه مقصد

    سلام
    من در یک صفحه مثل ersal.php یک متغیر درست کردم بنام
    $_GET['page']

    بعد همون رو میخوام در صفحه مقصد یعنی daryaft.php درریافت کنم در این صفحه من require میکنم صفحه مبدا رو ولی وقتی اینجا میگم
    echo $_GET['page'];

    چیزی نمیده
    من در صفحه مبدا همونجا اکو میگیرم و جواب میده و حتی مثلا $TITLE دارم که مثلا نوشته خوش آمدید همون رو اگه در صفحه مقصد یعنی daryaft.php اکو بدم جواب رو درست میده ولی گت رو جواب نمیده.حتی
    $P=$_GET['page'];

    در صفحه مبدا دادم ولی وقتی در صفحه مقصد میگم
    echo $P;

    جواب نمیده.اگه میشه جوابتون از طریق require باشه.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: نگرفتن متغیر در صفحه مقصد

    شما باید اطلاعات رو از طریق فرم و با متد GET ارسال کنید.
    مثال :
    <form action="daryaft.php" method="GET">
    <input type="text" name="page">
    <input type="submit" name="submit" value="Send">
    </form>

  3. #3

    نقل قول: نگرفتن متغیر در صفحه مقصد

    نقل قول نوشته شده توسط thacker مشاهده تاپیک
    شما باید اطلاعات رو از طریق فرم و با متد GET ارسال کنید.
    مثال :
    <form action="daryaft.php" method="GET">
    <input type="text" name="page">
    <input type="submit" name="submit" value="Send">
    </form>
    من نمیخوام دکمه سامبیت رو کاربر ببینه میشه سامبیت مخفی گذاشت؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار ebibombas1988
    تاریخ عضویت
    خرداد 1395
    محل زندگی
    تهران
    پست
    77

    نقل قول: نگرفتن متغیر در صفحه مقصد

    با jquery میتونی نیازی هم به require کردن نداری

  5. #5

    نقل قول: نگرفتن متغیر در صفحه مقصد

    نقل قول نوشته شده توسط ebibombas1988 مشاهده تاپیک
    با jquery میتونی نیازی هم به require کردن نداری
    میشه با مثال بهم بگید چطوری؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: نگرفتن متغیر در صفحه مقصد

    نقل قول نوشته شده توسط Ali110k مشاهده تاپیک
    سلام
    من در یک صفحه مثل ersal.php یک متغیر درست کردم بنام
    $_GET['page']

    بعد همون رو میخوام در صفحه مقصد یعنی daryaft.php درریافت کنم در این صفحه من require میکنم صفحه مبدا رو ولی وقتی اینجا میگم
    echo $_GET['page'];

    چیزی نمیده
    من در صفحه مبدا همونجا اکو میگیرم و جواب میده و حتی مثلا $TITLE دارم که مثلا نوشته خوش آمدید همون رو اگه در صفحه مقصد یعنی daryaft.php اکو بدم جواب رو درست میده ولی گت رو جواب نمیده.حتی
    $P=$_GET['page'];

    در صفحه مبدا دادم ولی وقتی در صفحه مقصد میگم
    echo $P;

    جواب نمیده.اگه میشه جوابتون از طریق require باشه.
    آدرس باید به صورت گت ارسال کنی برادر . تو هر صفحه باید به صفحه بعدی ارسال کنی که اکثرا با url مقدار گتو هدایت می کنن . اگه می خوایی یه مقدارو در چندین صفحات همراه خودت داشته باشی باید بری دنبال سیشن و کوکی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه گرفتن QueryString در صفحه مقصد
    نوشته شده توسط ZivehDesigne در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 20 دی 1392, 08:44 صبح
  2. چگونه اطلاعات post شده از یک صفحه را در صفحه مقصد با java script بخوانم؟
    نوشته شده توسط bahador67 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 19 فروردین 1392, 15:10 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 04 اسفند 1390, 01:35 صبح
  4. نمایش مقدار چک باکس در صفحه مقصد
    نوشته شده توسط iman64 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 11 خرداد 1388, 01:03 صبح
  5. ارسال مقدار از طریق Session و دریافت هیچ در صفحه مقصد!
    نوشته شده توسط odiseh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 05 خرداد 1388, 17:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •