نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ایراد در اپدیت کردن Entity

  1. #1

    ایراد در اپدیت کردن Entity

    سلام شبتون بخیر

    من از Entity Framework استفاده میکنم
    دو تا مشکل عمده دارم یکی اینکه وقتی توی دیتابیس تغییری ایجاد میکنم و میزنم که مدل اپدیت بشه تمامس مدل پاک میشه و مجبورم دستی مقادیر رو اضافه کنم
    و اینکه این دستور اررور زیر رو میده
              public bool DataUpdateTableSeminarNull(LogSeminarItem ObjTableSeminar)        {
    try
    {
    entities.spUpdateTableSeminarNull(ObjTableSeminar. status, ObjTableSeminar.exdate, ObjTableSeminar.extime, ObjTableSeminar.Pers);
    return true;
    }
    catch (Exception ex)
    {
    FarsiMessegeBox.Show("", "", FMessegeBoxButtons.Ok, FMessegeBoxIcons.Exclamtion);
    return false;
    }

            public virtual int spUpdateTableSeminarNull(string Status, Nullable<System.DateTime> exdate, string extime, string Pers)        {
    var StatusParameter = Status != null ?
    new ObjectParameter("Status", Status) :
    new ObjectParameter("Status", typeof(string));


    var exdateParameter = exdate.HasValue ?
    new ObjectParameter("exdate", exdate) :
    new ObjectParameter("exedate", typeof(System.DateTime));


    var extimeParameter = extime != null ?
    new ObjectParameter("extime", extime) :
    new ObjectParameter("extime", typeof(string));


    var PersidParameter = Pers != null ?
    new ObjectParameter("Pers", Pers) :
    new ObjectParameter("Pers", typeof(string));


    return ((IObjectContextAdapter)this).ObjectContext.Execut eFunction("spUpdateTableSeminar", StatusParameter, exdateParameter, extimeParameter);
    }

    InnerException = {"The function import 'SeminarEntities.spUpdateTableSeminar' cannot be executed because it is not mapped to a store function."}
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alireza.tabesh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    164

    نقل قول: ایراد در اپدیت کردن Entity

    اول اینکه شما Code First کار کردین؟ اینجوری دیتابیس در صورت تغییر کلاس های مربوط به جداول ، پاک میشه. باید اطلاعات رو یک script درست کنید که جدول های مورد نیاز پر بشه یا اصلا Database first کار کنی
    دوم اینکه اروری که میگیری چی هست ؟ و چرا با SaveChanges خود EF کار نکردی ؟

تاپیک های مشابه

  1. اشکال در آپدیت کردن با عنصر دیتا
    نوشته شده توسط iran_eagle در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 21 اسفند 1386, 00:54 صبح
  2. مشکل در آپدیت کردن سطر gridview
    نوشته شده توسط b581102 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 13 اسفند 1386, 19:15 عصر
  3. مشکل در آپدیت کردن
    نوشته شده توسط jk در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 20 اردیبهشت 1385, 07:33 صبح
  4. مشکل در آپدیت کردن
    نوشته شده توسط jk در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 15:08 عصر
  5. ایراد در attach کردن پایگاه داده
    نوشته شده توسط rostamedastan در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 14 اسفند 1384, 09:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •