نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: دو سوال در مورد tab host

  1. #1

    دو سوال در مورد tab host

    با سلام
    من خیلی گذشتم ولی اون کدی دلم میخواست پیدا نکردم هم سایت های ایرانی و هم خارجی
    من یه تب هاست دارم میخوای کمی روش کار کنم
    1-تغییر رنگ زیر تب هاست الان قرمز هستش
    2- آکون گذاشتن برای تب هاست

    نمونش رو نرم افزار هلو هستش چکار باید بکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: دو سوال در مورد tab host


  3. #3

    نقل قول: دو سوال در مورد tab host

    از این استفاده میکنم نمیشه

    th = (TabHost) findViewById(R.id.thbodyview);
    th.setup();
    TabSpec specs = th.newTabSpec("tag1");
    specs.setContent(R.id.Front);
    specs.setIndicator("Front",getResources().getDrawa ble(R.drawable.tab_one));
    th.addTab(specs);

    اگه میشه زودتر جواب بدین خیلی گیرم

  4. #4

    نقل قول: دو سوال در مورد tab host

    oben ..................

  5. #5

    نقل قول: دو سوال در مورد tab host

    نرم افزار هلو چیه؟ یه اسکرین شات بدید

  6. #6

    نقل قول: دو سوال در مورد tab host


  7. #7
    کاربر جدید آواتار nima1382na
    تاریخ عضویت
    آبان 1395
    محل زندگی
    YAZD
    پست
    5

    نقل قول: دو سوال در مورد tab host

    با سلام
    اگر که میخواید پس زمینه تب هاست و .... رو عوض کنید ، باید رنگ و استایلشونو از پوشه value/style عوض کنید . برای اینکار :
    در پروژه خودتون برید به پوشه value و بعد به style و پس از اینکه صفحه style باز شد ، در بالا سمت راست یک نوشته با عنوان : open editor میاد . روی اون کلیک کنید و در اونجا میتونید رنگ و استایل تمام قسمت های برنامتون رو انجام بدید .
    به همین سادگی

  8. #8
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    24

    نقل قول: دو سوال در مورد tab host

    یک فایل xml داخل پوشه drawable ایجاد کنید بنام tabicon.xml
    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <selector xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android">
    <!-- When selected, use icon1 -->
    <item android:drawable="@drawable/icon1"
    android:state_selected="true" />
    <!-- When not selected, use icon2-->
    <item android:drawable="@drawable/icon2" />
    </selector>



    در xml بالا وقتی تب انتخاب شده باشه icon1 نشون داده میشه و در حالت انتخاب نشده icon2 نمایش داده میشه.

    نحوه استفاده در کد


    tabHost.addTab(tabHost
    .newTabSpec("one")
    .setIndicator("The Tab",
    getResources().getDrawable(R.drawable.tabicon))
    .setContent(new Intent(this, YourClass.class)));

    برای تک تک تب ها کد بالا رو استفاده کنید ،
    برای استفاده از آیکن های مختلف ، xml های مختلفی برای هر تب ایجاد کنید ...

تاپیک های مشابه

  1. دو سوال در مورد کنترل Tab و دیتابیس
    نوشته شده توسط ch2007 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 08 اسفند 1385, 10:58 صبح
  2. دو سوال در مورد دستور Insert ...
    نوشته شده توسط احد در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 07 مهر 1383, 10:42 صبح
  3. دو سوال در مورد list box
    نوشته شده توسط babak1 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 07 دی 1382, 10:27 صبح
  4. دو سوال در مورد رشتها
    نوشته شده توسط بمب منطقی در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 23 مرداد 1382, 17:33 عصر
  5. دو سوال در مورد منوها
    نوشته شده توسط بمب منطقی در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 06 مرداد 1382, 01:13 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •