نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: رفتن از فرگمنت به اکتیویتی با انیمیشن ، فوری

  1. #1

    رفتن از فرگمنت به اکتیویتی با انیمیشن ، فوری

    سلام دوستان میخوام از یک فرگمنت با انیمیشن برم به صفحه ی بعد ولی کد رو نمیخونه مشکل چیه و باید چکار کنم ؟
    http://s9.picofile.com/file/8301634334/animation.PNG

  2. #2

    نقل قول: رفتن از فرگمنت به اکتیویتی با انیمیشن ، فوری

    شما در مورد فرگمنت ها بیشتر مطالعه کن. اون مورد فقط برای اکتیویتی هستش. فرگمنت همچین خاصیتی نداره چون خیلی خیلی محدوده

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: رفتن از فرگمنت به اکتیویتی با انیمیشن ، فوری

    این متد تو کلاس Fragment در دسترس نیست، عوضش از کلاس اکتیویتی استفاده کنید:

    getActivity().overridePendingTransition(R.anim.fad  e_in, R.anim.fade_out);

تاپیک های مشابه

  1. انتقال رکورد از sql به access با INSERT INTO
    نوشته شده توسط mohsen_r در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 13 اسفند 1386, 07:41 صبح
  2. convert کردن table از پارادوکس به SQL با استفاده از دلفی؟
    نوشته شده توسط prettynina در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 28 آذر 1386, 23:09 عصر
  3. انتقال جداول و .... از sql به access با ado
    نوشته شده توسط آرام جان گل در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 06 شهریور 1386, 14:33 عصر
  4. انتقال دیتا از سرور به هارد (با برنامه اینتراوب)
    نوشته شده توسط ب- تات در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 09 تیر 1386, 13:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •