نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: راهکار انتقال گزارشات stimulsoft reports به سیستمهای مقصد

  1. #1

    راهکار انتقال گزارشات stimulsoft reports به سیستمهای مقصد

    با سلام خدمت دوستان گرامی
    برای گزارش گیری از نرم افزار stimulsoft استفاده کردم جند سئوال برایم مطرح شده اگر کسی تجربه داره لطفا راهنمایی کنید .
    1- آیا برای استفاده از برنامه برروی کامپیوتر دیگر حتما باید فایل خام گزارشگیری را (با پسوند mrt ) برروی تک تک سیستم ها کپی کرد .
    2- اگر بطور مثال برنامه 10 گزارش داشته باشد عین فایل خام 10 گزارش را باید در هر سیستم کپی کرد به عبارت دیگر آیا باید 10 فایل با پسوند mrt را به همراه exe در سیستم های که می خواهند از برنامه استفاده کنند کپی نمود .
    3- آیا راهکار دیگری در این خصوص وجود ندارد.
    با تشکر فراوان

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: نرم افزار stimulsoft

    نقل قول نوشته شده توسط aghaei_me مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان گرامی
    برای گزارش گیری از نرم افزار stimulsoft استفاده کردم جند سئوال برایم مطرح شده اگر کسی تجربه داره لطفا راهنمایی کنید .
    1- آیا برای استفاده از برنامه برروی کامپیوتر دیگر حتما باید فایل خام گزارشگیری را (با پسوند mrt ) برروی تک تک سیستم ها کپی کرد .
    2- اگر بطور مثال برنامه 10 گزارش داشته باشد عین فایل خام 10 گزارش را باید در هر سیستم کپی کرد به عبارت دیگر آیا باید 10 فایل با پسوند mrt را به همراه exe در سیستم های که می خواهند از برنامه استفاده کنند کپی نمود .
    3- آیا راهکار دیگری در این خصوص وجود ندارد.
    با تشکر فراوان
    سلام

    برای استفاده از برنامه روی سیستم های دیگر ، حتما باید فایلهای dll استیمول ، کنار برنامه باشند.

    فایلهای mrt رو هم میتوانید در ریسور برنامه قراربدین. (البته فایلهای dll رو هم می توانید در ریسور برنامه قرار بدین)

  3. #3

    نقل قول: راهکار انتقال گزارشات stimulsoft reports به سیستمهای مقصد

    میتونید گزارش رو در Designer باز کنید و ازش save as بگیرید و نوع فایل رو .cs انتخاب کنید. بعد این فایل رو به پروژه اضافه و از کلاسش نمونه بسازید و گزارش رو نمایش بدید. در اینصورت نیازی نیست فایلهای .mrt همراه فایل اجرایی باشند.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: راهکار انتقال گزارشات stimulsoft reports به سیستمهای مقصد

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    میتونید گزارش رو در Designer باز کنید و ازش save as بگیرید و نوع فایل رو .cs انتخاب کنید. بعد این فایل رو به پروژه اضافه و از کلاسش نمونه بسازید و گزارش رو نمایش بدید. در اینصورت نیازی نیست فایلهای .mrt همراه فایل اجرایی باشند.
    راجب این روش بیشتر توضیح بدین. کد نمایشش چطوری باشه اونوقت؟(حل شد)

    فقط یه مسئله پیش میاد اونم اینه که در صورت تغییر گزارش باید این کلاس هم جایگزین کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله رامین مرادی : پنج شنبه 05 مرداد 1396 در 11:32 صبح

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: راهکار انتقال گزارشات stimulsoft reports به سیستمهای مقصد

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    راجب این روش بیشتر توضیح بدین. کد نمایشش چطوری باشه اونوقت؟(حل شد)

    فقط یه مسئله پیش میاد اونم اینه که در صورت تغییر گزارش باید این کلاس هم جایگزین کنید.

    سلام
    خسته نباشین دوستان

    شما کد نمایش رو چطوری نوشتین؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: راهکار انتقال گزارشات stimulsoft reports به سیستمهای مقصد

    نقل قول نوشته شده توسط cmsdqq2 مشاهده تاپیک
    سلام
    خسته نباشین دوستان

    شما کد نمایش رو چطوری نوشتین؟


    Report _Report = new Report();
    _Report.Show();



    سلام. ممنون.
    به این طریق

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: راهکار انتقال گزارشات stimulsoft reports به سیستمهای مقصد

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک


    Report _Report = new Report();
    _Report.Show();



    سلام. ممنون.
    به این طریق

    ممنونم از شما

    دوستان Render بهتر هست یا Show؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اضافه کردن کامپوننت StimulSoft Reports به وِیژوال استودیو
    نوشته شده توسط JaVa در بخش C#‎‎
    پاسخ: 15
    آخرین پست: یک شنبه 03 مرداد 1395, 21:12 عصر
  2. سوال: استفاده از گزارشات Stimulsoft Reports.Ultimate 2014.3
    نوشته شده توسط rash44 در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 20 تیر 1394, 15:44 عصر
  3. چاپ عکس در stimulsoft report (به صورت ذخیره آدرس)
    نوشته شده توسط razeghaik1 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 22 شهریور 1393, 17:36 عصر
  4. درج تاریخ و ساعت در header گزارشات StimulSoft Reports
    نوشته شده توسط dadakian در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 17 شهریور 1393, 12:22 عصر
  5. سوال: اضافه کردن کامپوننت StimulSoft Reports به وِیژوال استودیو
    نوشته شده توسط JaVa در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 24 بهمن 1391, 18:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •