نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ذخیره متن با فرمت خاص در دیتابیس SQL

  1. #1

    Question ذخیره متن با فرمت خاص در دیتابیس SQL

    با سلام خدمت دوستان
    من میخام یه متن رو با فرمت RTF یا هر فرمت دیگه که ممکن باشه تو دیتابیس SQL به وسیله #C ذخیره کنم جوری که اگر قسمتی از متن بولد یا ایتالیک یا لینک هم بود به همون صورت تو دیتابیس ذخیره شه و موقع بازیابی بتونم با همون شکل ازش استفاده کنم، اولا این کار شدنیه؟ و اگه شدنیه راهش چیه؟
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: ذخیره متن با فرمت خاص در دیتابیس SQL

    درود

    بله این کار انجام شدنی هست اما توصیه میشه شما فایلتون رو کنار دیتابیس ذخیره کنید و فقط ادرس فایل رو داخل دیتابیس ذخیره کنید.چرا که اینطوری حجم دیتابیس هم زیاد نمیشه

    به هرحال اگر خواستید اینکارو انجام بدید میتوانید یک ریچ تکست باکس روی فرم قرار بدید....سپس بعد از نوشتن متن و تنظیم ارایش اون در پایان خروجی RTF اون رو در دیتابیس ذخیره کنین

  3. #3

    نقل قول: ذخیره متن با فرمت خاص در دیتابیس SQL

    سلام

    بله این کار انجام شدنی هست اما توصیه میشه شما فایلتون رو کنار دیتابیس ذخیره کنید و فقط ادرس فایل رو داخل دیتابیس ذخیره کنید.چرا که اینطوری حجم دیتابیس هم زیاد نمیشه
    چرا دقیقا؟ پس دیتابیس کارش چیه به نظرتون؟ اگر تکست هم نخواهید داخلش سیو کنید


    با سلام خدمت دوستان
    من میخام یه متن رو با فرمت RTF یا هر فرمت دیگه که ممکن باشه تو دیتابیس SQL به وسیله #C ذخیره کنم جوری که اگر قسمتی از متن بولد یا ایتالیک یا لینک هم بود به همون صورت تو دیتابیس ذخیره شه و موقع بازیابی بتونم با همون شکل ازش استفاده کنم، اولا این کار شدنیه؟ و اگه شدنیه راهش چیه؟
    با تشکر
    کافیه موقع ذخیره ، مقدار RichTextBox رو به این صورت بگیرید و ذخیره کنید
    richTextBox1.Rtf


    مثلا مقدار رو داخل یک SqlCommand.Parameter میریزید
    sqlCmd.Parameters.AddWithValue("@stringColumn", richTextBox1.Rtf);


    موقع خوندن از دیتابیس هم مقدار رو به این شکل داخل richTextBox لود کنید
     richTextBox2.Rtf = مقداری که از دیتابیس خوندید
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  4. #4

    نقل قول: ذخیره متن با فرمت خاص در دیتابیس SQL

    بابت راهنمایی از همه دوستان ممنونم!

  5. #5

    نقل قول: ذخیره متن با فرمت خاص در دیتابیس SQL

    من با ذخیره و بازیابی متن
    RichTextBox
    مشکل دارم سورس یا کدی که با توضیحات باشه ندارین کمکم کنید......من کاملا مبتدی ام

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ذخیره متن با فرمت خاص در دیتابیس SQL

    شما باید خاصیت richTextBox1.Rtf را در دیتا بیس ذخیره کنید. و همچنین موقع بازیابی باز مقدار واکشی شده رو به richTextBox1.Rtf بدید.
    میتونید نوع فیلد دیتا بیس رو هم متنی در نظر بگیرید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار HamidNch
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    141

    نقل قول: ذخیره متن با فرمت خاص در دیتابیس SQL

    سلام.
    تصور کنید که قراره یک برنامه یادداشت روزانه قراره نوشته بشه که در هر روز متنی با فرمت خاص خودش داره ذخیره میشه.اگه به ازای هر روز یک فایل ایجاد بشه هم زیاد جالب نیست! به نظر شما بهترین روش برای انجام چنین پروژه ای چی میتونه باشه.
    تشکر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ذخیره متن با فرمت خاص در دیتابیس SQL

    نقل قول نوشته شده توسط HamidNch مشاهده تاپیک
    سلام.
    تصور کنید که قراره یک برنامه یادداشت روزانه قراره نوشته بشه که در هر روز متنی با فرمت خاص خودش داره ذخیره میشه.اگه به ازای هر روز یک فایل ایجاد بشه هم زیاد جالب نیست! به نظر شما بهترین روش برای انجام چنین پروژه ای چی میتونه باشه.
    تشکر
    استفاده از همون دیتابیس و ذخیره متن. اگه ریچ تکست استفاد کنید میتونید با همون فرمت موجود ذخیره و بعدا بازیابی کنید.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 03 خرداد 1393, 00:09 صبح
  2. سوال: ذخیره فایل با فرمت مختلف در دیتابیس
    نوشته شده توسط silverado در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 24 اسفند 1390, 21:51 عصر
  3. سوال: خطا در هنگام ذخیره متن خاص در دیتابیس sql توسط richtextbox
    نوشته شده توسط hossein_1200 در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 25 دی 1389, 20:19 عصر
  4. ذخيره متن با فرمت دلخواه در پايگاه
    نوشته شده توسط fa_te64 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 24 مهر 1387, 00:20 صبح
  5. ذخیره RichEdit با فرمت مختلف در دیتابیس
    نوشته شده توسط shayan_delphi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 29 مرداد 1385, 09:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •