صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 73

نام تاپیک: آیا راهی هست که سرور شخصی من فقط با اپلیکیشن من اطلاعات رد و بدل کنه؟

  1. #1

    آیا راهی هست که سرور شخصی من فقط با اپلیکیشن من اطلاعات رد و بدل کنه؟

    درود بر همه دوستان

    خواهش میکنم اگر مطلبی در این مورد می دونید راهنمایی کنید.

    من یه بازی ساختم که در اون میشه امتیاز کسب کرد و این امتیاز رو ارسال کرد به سرور .

    مثلا شما امتیاز 100 رو آوردید و میخواید اون رو در جدول رکورد داران ثبت کنید.

    حالا اگه کاری نکنم که سرور من فقط از اپلیکیشن من اطلاعات بگیره ، هکر به راحتی میتونه با یوزر و پسورد خودش ، امتیاز 1000 رو بفرسته به سرور من. در صورتی که اصلا چنین امتیازی نیاورده.

    خواهش میکنم راهنمایی کنید.

    سپاس.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: آیا راهی هست که سرور شخصی من فقط با اپلیکیشن من اطلاعات رد و بدل کنه؟

    با سلام آدرس سایتت رو کد کن

  3. #3

    نقل قول: آیا راهی هست که سرور شخصی من فقط با اپلیکیشن من اطلاعات رد و بدل کنه؟

    دوست گرامی یه خورده بیشتر توضیح بدید.
    منظورتون استفاده از C++‎ هست؟

  4. #4

    نقل قول: آیا راهی هست که سرور شخصی من فقط با اپلیکیشن من اطلاعات رد و بدل کنه؟

    دوست گرامی یه خورده بیشتر توضیح بدید.
    منظورتون استفاده از C++‎‎‎ هست؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: آیا راهی هست که سرور شخصی من فقط با اپلیکیشن من اطلاعات رد و بدل کنه؟


  6. #6
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: آیا راهی هست که سرور شخصی من فقط با اپلیکیشن من اطلاعات رد و بدل کنه؟

    تو سایت stackoverflow.com یکی اینو گفته بود
    We have design a ".so" file for security regarding in RESTAPI ".so" file is native compiled file by android NDK. We have design a auth_key which is generate by ".so" file according user "email" and "password". It's generate 265 digit key for authorization. Means user is valid or not. and also this same algorithm is also apply on server side to get original data from the key. I have see 99% payment gateway is also used our own algorithm for generating auth_key in ".so" means native file. Because any hacker cann't possible to reverse Engineer this file to get original Algorithm code to generate auth_key
    لینکش
    آخرین ویرایش به وسیله saeidpsl : شنبه 07 مرداد 1396 در 03:29 صبح

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: آیا راهی هست که سرور شخصی من فقط با اپلیکیشن من اطلاعات رد و بدل کنه؟

    اگه با json کار میکنی بهتره از کتابخونه Gson استفاده کنی.
    آخرین ویرایش به وسیله saeidpsl : شنبه 07 مرداد 1396 در 04:15 صبح

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: آیا راهی هست که سرور شخصی من فقط با اپلیکیشن من اطلاعات رد و بدل کنه؟

    حتی اگه تو کدها هم آدرس API رو به شکلی مخفی کنید، میشه با اسنیف کردن پکت های خروجی اطلاعات ارسالی برنامه شما رو دید. مخفی کردن آدرس به هر شکلی در کدها ممکنه 2 ساعت از وقت شما رو بگیره برای پیاده سازیش، اما 30 ثانیه هم از وقت کسی که بخواد Network Call های برنامه ی شما رو ببینه، رو نمیگیره.

    واقعیت این هست که هر کسی میتونه به سمت سرور شما درخواست ارسال کنه، و هر پارامتری هم که تعیین کنید قابل شبیه سازی هست.

    در عوض باید API رو به شکلی تغییر بدید که امتیاز ها رو سمت سرور بر اساس مجموعه ای از پارامتر ها محاسبه کنید و محدودیت های منطقی ای بزارید تا کسب امتیاز غیر منطقی و عجیب صورت نگیره (و طرف تقلب نکنه)، و شاید اگر تقلب صورت گرفت (یعنی این محدودیت ها رو هم دور زد، شناسایی بشه) Banش کنید.

    قانون کلی نوشتن API این هست که هیچوقت به کلاینت اعتماد نکنید، بعضی وقتا رعایت این مورد و جلوگیری از تقلب ساده هست و بعضی وقتا پیچیدگی بیشتری داره، اما وقتی این موضوع رو مدنظر قرار بدید میتونید کل فرآیند رو به شکلی تغییر بدید که امکان تقلب رو خیلی سخت تر کنید.

    این رو هم یه نگاهی بندازید بد نیست: https://android-developers.googleblo...ing-block.html

  9. #9

    نقل قول: آیا راهی هست که سرور شخصی من فقط با اپلیکیشن من اطلاعات رد و بدل کنه؟

    نقل قول نوشته شده توسط Nevercom مشاهده تاپیک
    حتی اگه تو کدها هم آدرس API رو به شکلی مخفی کنید، میشه با اسنیف کردن پکت های خروجی اطلاعات ارسالی برنامه شما رو دید. مخفی کردن آدرس به هر شکلی در کدها ممکنه 2 ساعت از وقت شما رو بگیره برای پیاده سازیش، اما 30 ثانیه هم از وقت کسی که بخواد Network Call های برنامه ی شما رو ببینه، رو نمیگیره.

    واقعیت این هست که هر کسی میتونه به سمت سرور شما درخواست ارسال کنه، و هر پارامتری هم که تعیین کنید قابل شبیه سازی هست.

    در عوض باید API رو به شکلی تغییر بدید که امتیاز ها رو سمت سرور بر اساس مجموعه ای از پارامتر ها محاسبه کنید و محدودیت های منطقی ای بزارید تا کسب امتیاز غیر منطقی و عجیب صورت نگیره (و طرف تقلب نکنه)، و شاید اگر تقلب صورت گرفت (یعنی این محدودیت ها رو هم دور زد، شناسایی بشه) Banش کنید.

    قانون کلی نوشتن API این هست که هیچوقت به کلاینت اعتماد نکنید، بعضی وقتا رعایت این مورد و جلوگیری از تقلب ساده هست و بعضی وقتا پیچیدگی بیشتری داره، اما وقتی این موضوع رو مدنظر قرار بدید میتونید کل فرآیند رو به شکلی تغییر بدید که امکان تقلب رو خیلی سخت تر کنید.

    این رو هم یه نگاهی بندازید بد نیست: https://android-developers.googleblo...ing-block.html
    سپاس از شما دوست گرامی

    یه مشکلی هست، اون هم اینکه : در مستندات این منبعی که معرفی کردید ، نوشته باید از Google Api استفاده کنید.

    Please use the Google Developers Console https://console.developers.google.com
    to create a project, enable the Android Device Verification API, generate an API key
    and add it here.

    private static final String URL = "https://www.googleapis.com/androidcheck/v1/attestations/verify?key=" + API_KEY

    برای استفاده از این API فکر میکنم باید اپلیکیشن رو روی Google Play منتشر کنم.
    کافه بازار خودمون همچین چیزی نداره؟

  10. #10

    نقل قول: آیا راهی هست که سرور شخصی من فقط با اپلیکیشن من اطلاعات رد و بدل کنه؟

    نقل قول نوشته شده توسط saeidpsl مشاهده تاپیک
    اگه با json کار میکنی بهتره از کتابخونه Gson استفاده کنی.
    سپاس از راهنمایی شما.

  11. #11

    نقل قول: آیا راهی هست که سرور شخصی من فقط با اپلیکیشن من اطلاعات رد و بدل کنه؟

    اپلیکیشن هایی که بانکها استفاده میکنن واسه مشتری هاشون چطوری کار میکنن؟
    با ارسال اطلاعات از طریق پیامک یا چیز دیگه؟
    قطعا بانکها بیشترین امنیت رو برای اپ خودشون در نظر میگیرن.
    روند کاری این اپ ها رو اگر کسی از دوستان میدونه لطفا راهنمایی کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله mamadlooloo : شنبه 07 مرداد 1396 در 15:02 عصر

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: آیا راهی هست که سرور شخصی من فقط با اپلیکیشن من اطلاعات رد و بدل کنه؟

    مثلا بانک صادرات از برنامه مثل Zelix KlassMaster 5.5 استفاده کرده آدرس وب سرویسش کد شده

    دنیای خطرناکی شده



  13. #13

    نقل قول: آیا راهی هست که سرور شخصی من فقط با اپلیکیشن من اطلاعات رد و بدل کنه؟

    نقل قول نوشته شده توسط saeidpsl مشاهده تاپیک
    مثلا بانک صادرات از برنامه مثل Zelix KlassMaster 5.5 استفاده کرده آدرس وب سرویسش کد شده
    یه خورده از نحوه کارش لطفا بگید.
    در بالا دوستمون Nevercom گفتن که :(" میشه با اسنیف کردن پکت های خروجی اطلاعات ارسالی برنامه شما رو دید. ")

    اگه اینطور باشه که دوستمون گفتن ، آیا کد کردن آدرس سرور معنی داره؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: آیا راهی هست که سرور شخصی من فقط با اپلیکیشن من اطلاعات رد و بدل کنه؟

    نقل قول نوشته شده توسط mamadlooloo مشاهده تاپیک
    سپاس از شما دوست گرامی

    یه مشکلی هست، اون هم اینکه : در مستندات این منبعی که معرفی کردید ، نوشته باید از Google Api استفاده کنید.

    Please use the Google Developers Console https://console.developers.google.com
    to create a project, enable the Android Device Verification API, generate an API key
    and add it here.

    private static final String URL = "https://www.googleapis.com/androidcheck/v1/attestations/verify?key=" + API_KEY

    برای استفاده از این API فکر میکنم باید اپلیکیشن رو روی Google Play منتشر کنم.
    کافه بازار خودمون همچین چیزی نداره؟
    نه، هیچ محدودیتی در محل انتشار برنامه ندارید. تا جایی که خاطرم هست ایرادش اینه که کاملاً رایگان نیست و در حالت رایگان تعداد API Request های محدودی دارید (روزانه 10٫000 درخواست)

    البته من از این سرویس استفاده نکردم، اما چون تو بلاگ توسعه دهنده‌گان گوگل خونده بودم مطلب رو، معرفیش کردم.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: آیا راهی هست که سرور شخصی من فقط با اپلیکیشن من اطلاعات رد و بدل کنه؟

    نقل قول نوشته شده توسط mamadlooloo مشاهده تاپیک


    یه خورده از نحوه کارش لطفا بگید.
    در بالا دوستمون Nevercom گفتن که :(" میشه با اسنیف کردن پکت های خروجی اطلاعات ارسالی برنامه شما رو دید. ")

    اگه اینطور باشه که دوستمون گفتن ، آیا کد کردن آدرس سرور معنی داره؟
    کد کردن آدرس سرور 50% کار رو سختر می کنه همه که بلد نیستن اسنیف کنن . کار از محکم‌کاری عیب نمی‌کند

  16. #16

    نقل قول: آیا راهی هست که سرور شخصی من فقط با اپلیکیشن من اطلاعات رد و بدل کنه؟

    دوستان php کارمون
    دوستان هکر کلاه سفیدمون
    دوستان باسوادمون
    دوستان باتجربه

    کسی ایده ای نداره؟ هیچی؟؟؟

  17. #17

    نقل قول: آیا راهی هست که سرور شخصی من فقط با اپلیکیشن من اطلاعات رد و بدل کنه؟

    خب میتونی از یه Token استفاده کنی که مثلا یه کدی هست که از طریق اس ام اس میاد یا یه هدر خاصی طراحی کن که فقط به درخواست هایی جواب بده که این هدر دارن...
    یا اصلا ببین بقیه بازی ها چطوری کار میکنن یه کم تحلیل کن

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: آیا راهی هست که سرور شخصی من فقط با اپلیکیشن من اطلاعات رد و بدل کنه؟

    از اول همه ssl رو فعال کن دلیل



    بعد میتونی داده کامل میفرستی رو کد کنی مثلا
    این بدون کد کردنه
    test.com/test.php?user=ali&pass=1234&score=1000
    حالا ما همه دیتا رو کد میکنیم از یور بگیر تا اسکور اینجور میشه
    test.com/test.php?data=4324dDFGDERESER3545FGHFGH
    همچین چیزی مثل بالا درست میشه سمت اندروید
    بعد سمت php باید بخش data رو از کد در بیاری
    نتیجه این چیزی هست که بهت نشون میده
    user=ali&pass=1234&score=1000
    برای کد کردن سمت اندروید از ++C استفاده کن که کسی نتونه کد تو decompile کنه همون الگوریتمی که برا کد کردن در ++c هست برا سمت سرور هم همون جور پیاده کن

    یه روش دیگه مثلا الگوریتمی بنویس که طبق ساعت و تاریخ و یه کد ایمنی همون وقت یه کد بهت بده بعد در سرور همین تکرار میشه میگه اگه کد ایمنی + زمان + تاریخ بشه مثلا =1234 هست اگه کد فرستاده شده سمت یوزر همین باشه اجازه ذخیر بهش بده .
    تاپیک جالبی شده .
    آخرین ویرایش به وسیله saeidpsl : یک شنبه 08 مرداد 1396 در 13:12 عصر

  19. #19

    نقل قول: آیا راهی هست که سرور شخصی من فقط با اپلیکیشن من اطلاعات رد و بدل کنه؟

    نقل قول نوشته شده توسط maarek مشاهده تاپیک
    یا اصلا ببین بقیه بازی ها چطوری کار میکنن یه کم تحلیل کن
    پیشنهاد خوبیه ولی احتیاج به زمان زیادی داره.
    بازی ساز ها هم قطعا اطلاعات بازی خودشون رو به کسی نمیگن.

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: آیا راهی هست که سرور شخصی من فقط با اپلیکیشن من اطلاعات رد و بدل کنه؟

    نقل قول نوشته شده توسط mamadlooloo مشاهده تاپیک
    پیشنهاد خوبیه ولی احتیاج به زمان زیادی داره.
    بازی ساز ها هم قطعا اطلاعات بازی خودشون رو به کسی نمیگن.
    20 دقیقه کار داره !

  21. #21

    نقل قول: آیا راهی هست که سرور شخصی من فقط با اپلیکیشن من اطلاعات رد و بدل کنه؟

    نقل قول نوشته شده توسط saeidpsl مشاهده تاپیک
    از اول همه ssl رو فعال کن

    بعد میتونی داده کامل میفرستی رو کد کنی مثلا
    این بدون کد کردنه
    test.com/test.php?user=ali&pass=1234&score=1000
    حالا ما همه دیتا رو کد میکنیم از یور بگیر تا اسکور اینجور میشه
    test.com/test.php?data=4324dDFGDERESER3545FGHFGH
    همچین چیزی مثل بالا درست میشه سمت اندروید
    بعد سمت php باید بخش data رو از کد در بیاری
    نتیجه این چیزی هست که بهت نشون میده
    user=ali&pass=1234&score=1000
    برای کد کردن سمت اندروید از ++C استفاده کن که کسی نتونه کد تو decompile کنه همون الگوریتمی که برا کد کردن در ++c هست برا سمت سرور هم همون جور پیاده کن

    یه روش دیگه مثلا الگوریتمی بنویس که طبق ساعت و تاریخ و یه کد ایمنی همون وقت یه کد بهت بده بعد در سرور همین تکرار میشه میگه اگه کد ایمنی + زمان + تاریخ بشه مثلا =1234 هست اگه کد فرستاده شده سمت یوزر همین باشه اجازه ذخیر بهش بده .
    تاپیک جالبی شده .
    این راه حل خوبیه به شرط اینکه هر چند وقت یه بار کدهای سی++ رو بروز رسانی کنم تا اگر هم به احتمال کمی، کسی تونست به اطلاعاتش دسترسی پیدا کنه با بروزرسانی به هدفش نرسه.
    دوستان دیدگاهتون چیه؟

  22. #22

    نقل قول: آیا راهی هست که سرور شخصی من فقط با اپلیکیشن من اطلاعات رد و بدل کنه؟

    نقل قول نوشته شده توسط saeidpsl مشاهده تاپیک
    20 دقیقه کار داره !
    شوربختانه دانش من در این مورد کم هست.
    لطفا بیشتر توضیح بدید چطور؟

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: آیا راهی هست که سرور شخصی من فقط با اپلیکیشن من اطلاعات رد و بدل کنه؟

    کد رو مینویسم به زودی خعلی کار میشه کرد
    مثلا
    test.com/test.php?data=4324dDFGDERESER3545FGHFGH
    یه زمان تاریخ هم اضافه میکنی اینجوری
    date=2017-07-30 15:20:40
    وقتی میخوای دیتا به وب سرویس بفرستی یه تایم از سرور بگیره ممکنه زمان اندروید دست کاری شده اینجوری
    test.com/time.php
    اینجور چیزی
    بعد سمت سرور time رو میگیری بعد مثلا اگه زمان از 60 ثانیه بیشتر گذشته اجازه ورود نده یعنی زمان ارسال شده و زمان خود سرور میسنجه اگه از 50 ثانیه یا هر زمانی که خودت میخوای بگزره اجازه ورود نده
    خعلی کارهای دیگه هم میشه کرد.

  24. #24

    نقل قول: آیا راهی هست که سرور شخصی من فقط با اپلیکیشن من اطلاعات رد و بدل کنه؟

    نقل قول نوشته شده توسط saeidpsl مشاهده تاپیک
    کد رو مینویسم به زودی خعلی کار میشه کرد
    مثلا
    test.com/test.php?data=4324dDFGDERESER3545FGHFGH
    یه زمان تاریخ هم اضافه میکنی اینجوری
    date=2017-07-30 15:20:40
    وقتی میخوای دیتا به وب سرویس بفرستی یه تایم از سرور بگیره ممکنه زمان اندروید دست کاری شده اینجوری
    test.com/time.php
    اینجور چیزی
    بعد سمت سرور time رو میگیری بعد مثلا اگه زمان از 60 ثانیه بیشتر گذشته اجازه ورود نده یعنی زمان ارسال شده و زمان خود سرور میسنجه اگه از 50 ثانیه یا هر زمانی که خودت میخوای بگزره اجازه ورود نده
    خعلی کارهای دیگه هم میشه کرد.
    مشکل اصلا سر زمان نیست دوست خوبم.
    مشکل سر اینه که : شما فرض کن من پروتکل HTTPS دارم و فایل های
    SSL certificateداخل اپلیکیشن هستن. اگر مهندسی معکوس انجام بشه و به فایل های SSL certificate دسترسی پیدا کنیم ، امکان داره هکر بیاد و با استفاده از این certificate داده خودش رو بفرسته سمت سرور ؟؟؟

    اپلیکیشن زودفود رو اگه مهندسی معکوس کنید تمام فایل های
    SSL certificate در دسترس هستن.

    در واقع در پروتکل HTTPS میشه مشخص کرد که از چه اپلیکیشنی داده ارسال و دریافت بشه سمت سرور؟ یا نه HTTPS کاری به اینجور چیزا نداره و فقط داده ها رو کد میکنه و ارسال میکنه؟ حالا از هر جایی که میخواد باشه.


    این پرسشم برمیگرده به اینکه در مورد HTTPS زیاد نمیدونم شوربختانه.

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: آیا راهی هست که سرور شخصی من فقط با اپلیکیشن من اطلاعات رد و بدل کنه؟

    HTTPS برای امنیت سایت خودته
    اینجا مهمه که data=4324dDFGDERESER3545FGHFGH کد شده اینو نمیتونه کاریش کرد
    امنیت هر چه بیشتر بهتره

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: آیا راهی هست که سرور شخصی من فقط با اپلیکیشن من اطلاعات رد و بدل کنه؟

    کسی نظری نداره؟

  27. #27

    نقل قول: آیا راهی هست که سرور شخصی من فقط با اپلیکیشن من اطلاعات رد و بدل کنه؟

    نقل قول نوشته شده توسط saeidpsl مشاهده تاپیک
    کسی نظری نداره؟
    دوستانی که در مورد موضوع تاپیک آگاهی دارن، خواهشمندم دیدگاه خودشون رو بگن.

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: آیا راهی هست که سرور شخصی من فقط با اپلیکیشن من اطلاعات رد و بدل کنه؟

    حتی اگه در ++C آدرس کد نشده استفاده کنی با HEX کردن فایل so میشه آدرس رو به راحتی پیدا کرد باید هر آدرس مهم اول کد کنی.

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: آیا راهی هست که سرور شخصی من فقط با اپلیکیشن من اطلاعات رد و بدل کنه؟

    اینجور باید انجام بدیم


  30. #30

    نقل قول: آیا راهی هست که سرور شخصی من فقط با اپلیکیشن من اطلاعات رد و بدل کنه؟

    نقل قول نوشته شده توسط saeidpsl مشاهده تاپیک
    حتی اگه در ++C آدرس کد نشده استفاده کنی با HEX کردن فایل so میشه آدرس رو به راحتی پیدا کرد باید هر آدرس مهم اول کد کنی.
    دقیقا همینطوره

    نباید یک رشته رو در سی++ به کار برد. بلکه باید رشته رو تبدیل به Byte Array کرد.

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: آیا راهی هست که سرور شخصی من فقط با اپلیکیشن من اطلاعات رد و بدل کنه؟

    یه برنامه نوشتم تا کار با اسنیف رو تست کنم وقتی رو دکمه Sent زدم یه ثانیه آدرس لینک پیدا کرد[امنیت در حد جیبوتی!].به زودی رو کد کردن لینک کار می کنم و نتیجه + کد ها رو گزارش میدم.



  32. #32

    نقل قول: آیا راهی هست که سرور شخصی من فقط با اپلیکیشن من اطلاعات رد و بدل کنه؟

    سلام. دستتون درد نکنه آقا سعید در مورد این اسم تابع یه توضیح میخواستم:

    Java_com_saeidpsl_EncryptionDecryption_EncryptUtil  _encrypt


    این جاوا کام بعد اسم شما اومده. این به چه شکله. بخواییم اسمش رو عوض کنیم مثلا از سعید به مهدی فقط باید اون سعید عوض شه؟ جاوا آندرلاین کام چیه؟

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: آیا راهی هست که سرور شخصی من فقط با اپلیکیشن من اطلاعات رد و بدل کنه؟

    نقل قول نوشته شده توسط tux-world مشاهده تاپیک
    سلام. دستتون درد نکنه آقا سعید در مورد این اسم تابع یه توضیح میخواستم:

    Java_com_saeidpsl_EncryptionDecryption_EncryptUtil  _encrypt


    این جاوا کام بعد اسم شما اومده. این به چه شکله. بخواییم اسمش رو عوض کنیم مثلا از سعید به مهدی فقط باید اون سعید عوض شه؟ جاوا آندرلاین کام چیه؟
    سلام خواهش می کنم
    اره میشه عوض کرد
    اسم package

    com_saeidpsl_EncryptionDecryption

    اینم اسم class

    EncryptUtil

    اخرش هم اسم String هستش

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: آیا راهی هست که سرور شخصی من فقط با اپلیکیشن من اطلاعات رد و بدل کنه؟

    تو github بهترش هم گیر میاد.

  35. #35

    نقل قول: آیا راهی هست که سرور شخصی من فقط با اپلیکیشن من اطلاعات رد و بدل کنه؟

    نقل قول نوشته شده توسط saeidpsl مشاهده تاپیک
    سلام خواهش می کنم
    اره میشه عوض کرد
    اسم package

    com_saeidpsl_EncryptionDecryption

    اینم اسم class

    EncryptUtil

    اخرش هم اسم String هستش

    نمیدونم کجا دارم اشتباه میکنم. من این com_saeidpsl_EncryptionDecryption رو تغییر دادم به اسم پکیج خودم ir.pishguy.myapppro

    که شد ir.pishguy.myapppro_EncryptUtil_encrypt

    حالا اومدم تو گردل این رو گذاشتم:


    ndk{
    moduleName "saeidpsl_encrypt"
    ldLibs "log", "z", "m"
    abiFilters "armeabi", "armeabi-v7a", "x86"
    }



    به چیز دیگه ای هم دست نزدم و فقط جاگذاری کردم. خطای زیر رو میده بهم:

    Error:Could not find method ndk() for arguments [build_5uzhq3pbpydx849xi6yzjyck8$_run_closure1$_clo  sure6@4efa66cf] on object of type com.android.build.gradle.AppExtension. 

  36. #36

    نقل قول: آیا راهی هست که سرور شخصی من فقط با اپلیکیشن من اطلاعات رد و بدل کنه؟

    درست شد. اشتباه از من بود. الان خطای زیر رو میده:

    Error:Execution failed for task ':app:compileDebugNdk'. > Error: Your project contains C++‎‎‎‎‎‎ files but it is not using a supported native build system.

    Consider using CMake or ndk-build integration with the stable Android Gradle plugin:
    https://developer.android.com/studio...tive-code.html or use the experimental plugin:
    https://developer.android.com/studio...al-plugin.html.

  37. #37

    نقل قول: آیا راهی هست که سرور شخصی من فقط با اپلیکیشن من اطلاعات رد و بدل کنه؟

    نقل قول نوشته شده توسط tux-world مشاهده تاپیک
    درست شد. اشتباه از من بود. الان خطای زیر رو میده:
    من CMake و LLDB رو نصب کردم ولی هنوز نمیتونم کامپایل کنم

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: آیا راهی هست که سرور شخصی من فقط با اپلیکیشن من اطلاعات رد و بدل کنه؟

    حالا ببین جواب میده لینکش.
    فایل build.gradle ادرس commandLine عوض کن.

  39. #39
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    24

    نقل قول: آیا راهی هست که سرور شخصی من فقط با اپلیکیشن من اطلاعات رد و بدل کنه؟

    سلام یک راهش اینه که یک پسورد داشته باشی و هر بار برای ثبت رکورد ، درخواستی رو به سرور ارسال کنی که پسورد رو هم داخل درخواست داشته باشه، در سمت سرور هم پسورد رو بررسی میکنی که در صورت درست بودن رکورد ثبت بشه و در غیر این صورت ثبت نمیشه.
    -با فعال کردن ProGuard از کد برنامتون محافظت کنید.
    -برای ارسال اطلاعت در صورت امکان از متد POST استفاده کنید و اطلاعات رو قبل از ارسال رمزنگاری کنید.

  40. #40

    نقل قول: آیا راهی هست که سرور شخصی من فقط با اپلیکیشن من اطلاعات رد و بدل کنه؟

    نقل قول نوشته شده توسط saeidpsl مشاهده تاپیک
    حالا ببین جواب میده لینکش.
    فایل build.gradle ادرس commandLine عوض کن.
    این فایل شما راحت کامپایل میشه و کار میکنه مشکلی نداره ولی روی اپی که خودم نوشتم خطا میده. حالا با کش و قوس فراوان رسیدم به این خطا:


    Error:(115) *** Android NDK: Aborting . Stop.
    Error:Execution failed for task ':app:compileDebugNdk'.
    > com.android.ide.common.process.ProcessException: Error while executing process /Users/mahdi/Desktop/Home/Packages/AndroidSdk/ndk-bundle/ndk-build with arguments {
    NDK_PROJECT_PATH=null APP_BUILD_SCRIPT=/Users/mahdi/Desktop/Home/Projects/Android/MYAPP/app/build/intermediates/ndk/debug/Android.mk APP_PLATFORM=android-25 NDK_OUT=/Users/mahdi/Desktop/Home/Projects/Android/MYAPP/app/build/intermediates/ndk/debug/obj NDK_LIBS_OUT=/Users/mahdi/Desktop/Home/Projects/Android/MYAPP/app/build/intermediates/ndk/debug/lib APP_ABI=armeabi-v7a,armeabi,x86}
    آخرین ویرایش به وسیله tux-world : سه شنبه 10 مرداد 1396 در 15:08 عصر

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. آیا راهی هست که فایل های اجرایی برنامه هایی رو که ساختم به vb تبدیل کرد ؟
    نوشته شده توسط amintiger در بخش برنامه نویسی مرتبط با بازی و گرافیک در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 02 آبان 1393, 09:40 صبح
  2. سوال: آیا راهی هست که مثلا" lable ها رو داخل حلقه تغییر داد
    نوشته شده توسط m.h.movahedi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 20 آبان 1389, 15:54 عصر
  3. آیا راهی هست که یک پروژه دلفی تحت ویندوز (win32) رو به یک پروژه تحت وب تبدیل کرد؟
    نوشته شده توسط mortezakiaee در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 28 مهر 1388, 08:46 صبح
  4. آیا راهی هست که سورس نرم افزارهارو دید ؟؟؟؟؟؟؟؟
    نوشته شده توسط tehran2009 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 13 اسفند 1386, 07:33 صبح
  5. پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 21 آبان 1385, 23:13 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •