نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ایراد در import اکسل داخل گرید

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    301

    ایراد در import اکسل داخل گرید

    یه فایل اکسل داخل گرید زیر ایمپورت میشه. مشکل اینجاست که فیلدهای Area و Section مقادیر تکست رو نمیاره تو گرید! و فقط اعداد رو نشون میده . لازم به ذکره که تمام فیلدها در اکسل از نوع General هستن و هیچ فرقی باهم نمیکنن. حالا چرا بعضی فیلدها روهمه نشون میده ولی بعضی فیلدهارو فقط اعدادرو؟؟
    Untitled.jpg

  2. #2

    نقل قول: ایراد در import اکسل داخل گرید

    سلام
    جناب صادق پور ، لطفا سوالتون رو به اندازه کافی شرح بدید ، اگر لازمه که حتما هم لازمه ، تکه کدی که استفاده کردید رو اینجا قرار بدید ، یا مشکل رو در قالب یک برنامه کوچک و همراه فایل اکسلی که باهاش این حالت به وجود میاد رو بگذارید.

    باور بفرمائید همین چند نکته به ظاهر بی اهمیت رو اگر دوستان توجه کنند ، در یک الی دو پست نهایتا به جواب دقیق خواهند رسید. در غیر اینصورت بعد از تعدادی زیادی پرسش و پاسخ و حدس و گمان معلوم هم نیست آخرش تاپیک به نتیجه قابل قبول برسه یا خیر.




    موفق باشید.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    301

    نقل قول: ایراد در import اکسل داخل گرید

    چشم. ممنون از راهنماییتون مدیرجان
        Dim conn As OleDbConnection
    Dim dta As OleDbDataAdapter
    Dim dts As DataSet
    Dim excel As String
    Dim OpenFileDialog As New OpenFileDialog

    OpenFileDialog.InitialDirectory = My.Computer.FileSystem.SpecialDirectories.MyDocume nts
    OpenFileDialog.Filter = "All Files (*.*)|*.*|Excel files (*.xlsx)|*.xlsx|CSV Files (*.csv)|*.csv|XLS Files (*.xls)|*xls"

    If (OpenFileDialog.ShowDialog(Me) = System.Windows.Forms.DialogResult.OK) Then

    Dim fi As New FileInfo(OpenFileDialog.FileName)
    Dim FileName As String = OpenFileDialog.FileName

    excel = fi.FullName
    conn = New OleDbConnection("Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0 ;Data Source=" + excel + ";Extended Properties=Excel 12.0;")
    dta = New OleDbDataAdapter("Select * From [Sheet1$]", conn)
    dts = New DataSet
    dta.Fill(dts, "[Sheet1$]")
    Grid.DataSource = dts
    Grid.DataMember = "[Sheet1$]"
    conn.Close()
    Grid.ShowColumnHeaders = True

    End If

    این کد import excel to grid
    و این هم فایل اکسل

  4. #4

    نقل قول: ایراد در import اکسل داخل گرید

    سلام مجدد
    به این خاطر که وقتی Cell Category روی General تنظیم هست ، به صورت اتوماتیک و با توجه به محتوا ، نوع اون ستون انتخاب میشه. (برای همینه که اعداد میان و کاراکترها حذف میشن)
    راه ساده و دم دستی اینه که نوع cell ها رو Text انتخاب کنید و Import کنید.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    301

    نقل قول: ایراد در import اکسل داخل گرید

    نقل قول نوشته شده توسط محمد آشتیانی مشاهده تاپیک
    سلام مجدد
    به این خاطر که وقتی Cell Category روی General تنظیم هست ، به صورت اتوماتیک و با توجه به محتوا ، نوع اون ستون انتخاب میشه. (برای همینه که اعداد میان و کاراکترها حذف میشن)
    راه ساده و دم دستی اینه که نوع cell ها رو Text انتخاب کنید و Import کنید.
    ممنون از راهنماییتون. آیا دستوری هست که بشه توی برنامه اینکارو کرد نه بصورت دستی.

تاپیک های مشابه

  1. جستجو در داخل گرید ویو
    نوشته شده توسط vbkaar در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 09 دی 1391, 15:46 عصر
  2. استفاده از پنل یا تکست باکس در داخل گرید ویو
    نوشته شده توسط masud8002k در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 18 اردیبهشت 1391, 19:53 عصر
  3. سوال: مشکل در import اطلاعات از اکسل
    نوشته شده توسط pmoshir در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 05 خرداد 1390, 21:10 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 18 اردیبهشت 1389, 00:34 صبح
  5. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 02 شهریور 1387, 17:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •