نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: ارسال اطلاعات با متد POST

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    ارسال اطلاعات با متد POST

    سلام دوستان

    شاید بگید موضوع تکراریه ولی باور کنید من یه نمونه مثال در این باره پیدا نکردم ! شاید مشکل از جستجوی من باشه!

    ببینید من میخواستم در یک وب سایتی که یوزر پسورد میخواد با متد پست بهش لاگین بشم در واقع یک
    Request ارسال کنم و سپس Response اونو بخونم که ایا لاگین شده یا نه خطا داده.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : دوشنبه 09 مرداد 1396 در 21:32 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: ارسال اطلاعات با متد POST

    سلام

    برای سایت برنامه نویس ، یه نمونه نوشتم
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : دوشنبه 09 مرداد 1396 در 21:33 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: ارسال اطلاعات با متد POST

    نقل قول نوشته شده توسط 336699 مشاهده تاپیک
    سلام

    برای سایت برنامه نویس ، یه نمونه نوشتم
    با تشکر از شما

    یه توضیحی در مورد دستور زیر میدید؟

     Private Function TXT_MD5(ByVal txt As String) As String        Dim m1 As MD5 = MD5.Create()
    Dim m2 As Byte() = Encoding.UTF8.GetBytes(txt)
    Dim m3 As Byte() = m1.ComputeHash(m2)
    Dim m4 As New StringBuilder()
    For i As Integer = 0 To m3.Length - 1
    m4.Append(m3(i).ToString("X2"))
    Next
    Dim m5 As String = LCase(m4.ToString)
    Return m5.ToString
    End Function



    قسمت های زیر رو از کجا بدست اوردید و در پست دیتا قرار دادید؟

    do=login&vb_login_md5password=

    &s=&securitytoken=guest&url=http%3A%2F%2Fbarnamene vis.org%2Fforum.php&vb_login_username=

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: ارسال اطلاعات با متد POST

    نقل قول نوشته شده توسط samiasoft مشاهده تاپیک
    با تشکر از شما

    یه توضیحی در مورد دستور زیر میدید؟

     Private Function TXT_MD5(ByVal txt As String) As String        Dim m1 As MD5 = MD5.Create()
    Dim m2 As Byte() = Encoding.UTF8.GetBytes(txt)
    Dim m3 As Byte() = m1.ComputeHash(m2)
    Dim m4 As New StringBuilder()
    For i As Integer = 0 To m3.Length - 1
    m4.Append(m3(i).ToString("X2"))
    Next
    Dim m5 As String = LCase(m4.ToString)
    Return m5.ToString
    End Function



    قسمت های زیر رو از کجا بدست اوردید و در پست دیتا قرار دادید؟

    do=login&vb_login_md5password=

    &s=&securitytoken=guest&url=http%3A%2F%2Fbarnamene vis.org%2Fforum.php&vb_login_username=
    https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7...AF%DB%8C%DB%B5

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: ارسال اطلاعات با متد POST

    نقل قول نوشته شده توسط 336699 مشاهده تاپیک
    در مورد پست دیتا توضیحی نمیدید؟!

    برای سایت های دیگر این مقادیرشو چطوری پیدا کنم!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: ارسال اطلاعات با متد POST

    برای بلاگفا پست دیتا رو اینطوری زدم ولی مشکل داره

    Dim postData As String = "_tt=154096&usrid=" & username & "&usrpass=" & password & "&btnSubmit=%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AF+%D8%A8%D9%87+  %D8%A8%D8%AE%D8%B4+%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%  D8%AA+%D9%88%D8%A8%D9%84%D8%A7%DA%AF: undefined"

    حتی اینطور هم زدم ولی نشد
    Dim postData As String = "_tt=154096&usrid=" & username & "&usrpass=" & password



    پست دیتا رو با افزونه Live HTTP Headers بدست اوردم....به نظرتون راه بهتری هم برا بدست اوردنش بود؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: ارسال اطلاعات با متد POST

    برای بلاگفا ، این شکلی میشه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: ارسال اطلاعات با متد POST

    نقل قول نوشته شده توسط 336699 مشاهده تاپیک
    برای بلاگفا ، این شکلی میشه
    ممنون از شما خیلی لطف کردید

    اما یک نکته مبهم !

    این قسمت پست دیتا رو ببینید :

    شما عبارت _tt=154098&usrid= رو نوشتید در حالی که من این رو امتحان کردم برام ج نداد. با اون افزونه ای که گفتم پست دیتا رو بدست اوردم دیدم در سیستم من این عبارت باید _tt=154100&usrid= باشه. ینی عدد 154098 بایستی تبدیل به 154100 بشه.
    حالا به نظرتون این مورد رو چطوری میشه حل کرد که در همه سیستم ها دوباره این مقدار رو تغییر ندیم!

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: ارسال اطلاعات با متد POST

    اون عدد با گذشت زمان تغییر میکنه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: ارسال اطلاعات با متد POST

    نقل قول نوشته شده توسط 336699 مشاهده تاپیک
    اون عدد با گذشت زمان تغییر میکنه
    احتمالا فقط در بلاگفا اینطوریه جهت امنیت سایت اینطور کردن...به هرحال ممنونم از شما در یه سایت دیگر که نیاز بود امتحان کردم و به درستی به هدفم رسیدم.

    حال یک سوال دیگر
    آیا با این متد پست میشه اطلاعاتی رو هم دریافت کرد ؟!

    برای مثال ببینید در سایت زیر :

    سایت ایساکو

    در قسمت کد کالا عبارت
    0010111803 رو بنویسید و روی نمایش قطعه که کلیک کنید شرح کالا و قیمتشو برایمان نمایش میده.

    من میخواستم بدون استفاده از وب بروزر با همین HttpWebRequest این اطلاعات شرح کالا و قیمت رو استخراج کنم.

    بعد این که اون عبارت رو نوشتم پست دیتا مقدار زیر بدست اومد.
    pcode=0010111803&pdesc=&pkhodro=
    اما در هردوسورسی که قرار داده بودید من اینارو اعمال کردم و سورس رو که بدست اوردم این اطلاعات رو داخلش پیدا نکردم!

     Dim strSource As String = reader.ReadToEnd
    TextBox3.Text = strSource
    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : دوشنبه 09 مرداد 1396 در 16:03 عصر

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: ارسال اطلاعات با متد POST

    جواب سوال بالا رو تونستم پیداکنم سایت مربوطه خروجی یونیکد میداد.

    اما اخرین سوالم در این زمینه این میتونه باشه که بعضی سایت ها دیدید که برای لاگین شدن کد کپچا دارن...در چنین سایت هایی چطوری پست دیتا رو بفرستیم؟

    برای یک نمونه مثلا سایت پلیس راهور که میخواهیم با داشتن شماره خودرو تخلف اونو بدست بیاریم.

    http://estelam.rahvar120.ir/index.js...pageid=2371666

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: ارسال اطلاعات با متد POST

    نقل قول نوشته شده توسط samiasoft مشاهده تاپیک
    جواب سوال بالا رو تونستم پیداکنم سایت مربوطه خروجی یونیکد میداد.

    اما اخرین سوالم در این زمینه این میتونه باشه که بعضی سایت ها دیدید که برای لاگین شدن کد کپچا دارن...در چنین سایت هایی چطوری پست دیتا رو بفرستیم؟

    برای یک نمونه مثلا سایت پلیس راهور که میخواهیم با داشتن شماره خودرو تخلف اونو بدست بیاریم.

    http://estelam.rahvar120.ir/index.js...pageid=2371666

    کپچاش خیلی نافرم هست

    اجبارا کاربر خودش باید کد رو دستی وارد کنه.

    راه های دورزدن هم همیشه وجود داره (باید روش کار بشه) ولی در مورد این سایت به دردسرش نمیارزه.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: ارسال اطلاعات با متد POST

    نقل قول نوشته شده توسط 336699 مشاهده تاپیک
    کپچاش خیلی نافرم هست

    اجبارا کاربر خودش باید کد رو دستی وارد کنه.

    راه های دورزدن هم همیشه وجود داره (باید روش کار بشه) ولی در مورد این سایت به دردسرش نمیارزه.
    پس میمونه 2 روش

    حالت اول : کپچا رو بریزم داخل پیکچر باکس بعد با پست دیتا بفرستمش

    حالت دوم : کپچا رو با ocr بخونم و با پست دیتا بفرستمش


    برای حالت اول اومدم پیکچر رو لود کردم
       PictureBox1.ImageLocation = "http://estelam.rahvar120.ir/includes/captcha.jpg?rand=0.263705773602392"


    و مقداری که نمایش میداد رو داخل پست دیتا ارسال کردم اما باز خطا داد ! فک کنم اون کد کپچایی که من لود میکنم با اونی که وب ریکوست میخواد فرق داره !
    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : دوشنبه 09 مرداد 1396 در 22:46 عصر

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: ارسال اطلاعات با متد POST

    الان که بیشتر دقت میکنم پست دیتای اینم هربار فرق میکنه !

    واقعا این تغییر کردن پست دیتا مشکل درست میکنه !

تاپیک های مشابه

  1. ارسال پارامترها با متد Post به یک URL
    نوشته شده توسط سیدجواد در بخش Python
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 02 دی 1394, 16:03 عصر
  2. سوال: ارسال اطلاعات با متد post به دامینی دیگر
    نوشته شده توسط nsco_nsco در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 26 مرداد 1394, 23:12 عصر
  3. مشکل با ارسال اطلاعات با متد POST
    نوشته شده توسط flash118 در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 02 اسفند 1393, 19:37 عصر
  4. ارسال اطاعات با متد post در xmlhttp با asp
    نوشته شده توسط programset در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 25 دی 1393, 23:54 عصر
  5. پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 15 آبان 1393, 10:06 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •