نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: کار با showcase view ها

  1. #1

    کار با showcase view ها

    سلام
    من می خواهم برای اپ خودم راهنما بسازم که ظاهرا بهش میگن showcase view
    ولی الا نمیدونم چطوریه
    کسی میتونه راهنمایی کنه
    البته تو گوگل هم گشتم ولی درست متوجه نشدم . اگه کسی شروعش را بهم بگه بقیه اش را خودم میتونم پیدا کنم
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: کار با showcase view ها

    کتابخونه های زیادی موجوده برای این کار لینک،
    من اخیرا از این استفاده کردم.

  3. #3

    نقل قول: کار با showcase view ها

    سلام
    ممنون از شما
    میشه یه توضیحی درمورد اون که خودتون استفاده کرده اید بدهید
    من متوجه نشدم

  4. #4

    نقل قول: کار با showcase view ها

    من این کتابخانه را گرفتم
    https://github.com/deano2390/MaterialShowcaseView

    ولی واقعا نمی فهمم چطوری استفاده کنم؟
    من می خواهم بعد از اجرای برنامه کل مراحل برنامه (همه لایه ها) یکی یکی نمایش داده بشه و به کاربر بگه کجا کلیک کن تا بره مرحله بعد
    آیا باید همه لایه ها را در این کتابخانه دوبره بسازم؟
    میشه کسی رراهنمایی کنه؟

  5. #5

    نقل قول: کار با showcase view ها

    مثالهاش رو دیدین؟

    بسته به اینکه توی هر Activity چند تا View دارین میتونید از این روش ها استفاده کنید.

    اینجا فقط برای یه دکمه از این کتابخونه استفاده میشه:
    new MaterialShowcaseView.Builder(this)
    .setTarget(mButtonShow)
    .setDismissText("GOT IT")
    .setContentText("This is some amazing feature you should know about")
    .setDelay(withDelay) // optional but starting animations immediately in onCreate can make them choppy
    .singleUse(SHOWCASE_ID) // provide a unique ID used to ensure it is only shown once
    .show();


    اینجا هم چند دکمه مشخص شدن که به ترتیب اون عمل روشون اجرا میشه:
    // sequence example            
    ShowcaseConfig config = new ShowcaseConfig();
    config.setDelay(500); // half second between each showcase view

    MaterialShowcaseSequence sequence = new MaterialShowcaseSequence(this, SHOWCASE_ID);

    sequence.setConfig(config);

    // دکمه اول
    sequence.addSequenceItem(mButtonOne, "This is button one", "GOT IT");

    // دکمه اول
    sequence.addSequenceItem(mButtonTwo, "This is button two", "GOT IT");

    // دکمه دوم
    sequence.addSequenceItem(mButtonThree, "This is button three", "GOT IT");
    // شروع
    sequence.start();


    SHOWCASE_ID هم یه String هست.
    آخرین ویرایش به وسیله #root# : شنبه 21 مرداد 1396 در 16:09 عصر

  6. #6

    نقل قول: کار با showcase view ها

    این نمونه که فرستادید را دیده ام
    مشکل من مفهوم و درک اولیه است
    من باید یه اکتیویتی بسازم و داخلش چه view ای را صدا بزنم؟
    ایا یه لایه جدید نیاره؟ ؟ پس کجا باید لایه ها یا همون view هایی که می خواهم به کاربر نمایش داده بشه و راهنمایی بشه و از قبل ساخته شده را فراخوانی و نمایش بدهم؟
    کجا بگم حالا اینکارو بکن و بره به view بعدی؟

    متوجه شدین؟ من اصلا منطقش را نمیدونم نه این که سورس بخواهم

  7. #7

    نقل قول: کار با showcase view ها

    تنها چیزی که نیاز دارید همون کدهایی هست که در پست قبلی قرار دادم، قرار نیست Layout یا View جدیدی به Activity یا پروژتون اضافه کنید،
    شما تنها مشخص میکنید که این راهنما با چه متنی روی چه Viewی نمایش داده بشه. باقی کارها توسط کتابخونه انجام میشه.

  8. #8

    نقل قول: کار با showcase view ها

    سلام
    من بالاخره تونستم باهاش کار کنم البته نوع دومش که چند دکمه ای است
    https://github.com/deano2390/Materia...ceExample.java

    ولی مشکلش اینه که با کلیک برروی اون دکمه که مشخص شده اتفاقی نمی افته و فقط برروی GOT IT به مرحله بعدی میره
    روی رویداد آن کلیک دکمه هم دستور presentShowcaseSequence(); را هم نوشتم ولی کار نکرد

تاپیک های مشابه

  1. مشکل هنگام کار با grid view
    نوشته شده توسط ch2007 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 09 شهریور 1386, 07:08 صبح
  2. مشکل در حین کار با grid view
    نوشته شده توسط merychobi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 08 خرداد 1386, 20:22 عصر
  3. مشکل در کار با وب سرویس ها
    نوشته شده توسط Asad.Safari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 29 آبان 1385, 12:08 عصر
  4. یک مثال کامل و جامع برای کار با Tree View
    نوشته شده توسط habedijoo در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 24 اسفند 1384, 16:30 عصر
  5. کار با پایگاه داده ها
    نوشته شده توسط mehrnoosh در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 24 بهمن 1382, 14:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •