نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: خطا در زمان Serialize کردن یک کلاس از نوع DataContract

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار arman_Delta2002
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    37
    پست
    707

    خطا در زمان Serialize کردن یک کلاس از نوع DataContract

    سلام خطا زیر رو میده!
    کلاس سریالایز میشه ولی زمان دیسریالایز کردن این خطا رو میده علت چیه ؟!
    کد سریالایز و دی سریالایز درست کار میکنه


    Error in line 1 position 248. Element 'http://schemas.datacontract.org/2004/07/UISideQuickFilter.QFilter:QFilter' contains data from a type that maps to the name 'http://schemas.datacontract.org/2004/07/UISideQuickFilter.QSelect:QSelect1'. The deserializer has no knowledge of any type that maps to this name. Consider using a DataContractResolver if you are using DataContractSerializer or add the type corresponding to 'QSelect1' to the list of known types - for example, by using the KnownTypeAttribute attribute or by adding it to the list of known types passed to the serializer.


    کلاس ایجاد شده



    [DataContract]
    [KnownType(typeof(QSelect1))]
    public class QSelect1 : QFilter.QFilter
    {
    #region Property
    [DataMember]
    private readonly string _fieldName;
    [DataMember]
    private readonly string _currentRowID; //ای دی رکورد جاری
    [DataMember]
    private readonly string _rowsCount;// چند رکورد قبل را نمایش دهد
    #endregion
    //-1 به معنی دریافت تمام رکورد ها میباشد
    public QSelect1(string culmnName, string CurrentRowID, string RowsCount ="20")
    : base(culmnName)
    {
    _fieldName = culmnName;
    _currentRowID = CurrentRowID;
    _rowsCount = RowsCount;
    }

    public override string ToString()
    {
    return _fieldName + " OFFSET " + _currentRowID + " Rows Fetch Next " + _rowsCount + " Rows ONLY ";
    }
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار arman_Delta2002
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    37
    پست
    707

    نقل قول: خطا در زمان Serialize کردن یک کلاس از نوع DataContract

    پاسخ رو پیدا کردم بالای کلاس QFilter باید نوع [KnownType(typeof(QSelect1))] رو هم مینوشتم تا بشناسه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: در مورد انتخاب کردن یک سطر از جدول
    نوشته شده توسط little.boy در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 27 بهمن 1387, 22:35 عصر
  2. سوال: چگونگی update کردن یک فیلد از نوع image در جدول
    نوشته شده توسط elmira_63 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 24 خرداد 1387, 11:57 صبح
  3. پر کردن یک کلاس از نوع لیست از بانک
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 12 اسفند 1386, 00:34 صبح
  4. خطا در زمان ذخیره کردن
    نوشته شده توسط near_86 در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 02 بهمن 1386, 11:00 صبح
  5. خطا در مقدار دهی RootKey یک متغییر از نوعTRegistry
    نوشته شده توسط NOROOZY در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 31 فروردین 1384, 12:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •