نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل درگاه درپاخت زرین پال

  1. #1

    Question مشکل درگاه پرداخت زرین پال

    سلام دوستان
    میخواستم درباره درگاه پرداخت زرین پال سوال کنم. یک کتابخخانه خود زرین پال ایجاد کرده. من اونو برای درگاه پرداخت میخواستم استفاده کنم ولی متاسفانه چون اطلاع زیادی از برنامه نویسی ندارم نمیتونم ویرایشش کنم.
    این کتابخانه زرین پال هست:

    <?php
    defined('BASEPATH') OR exit('No direct script access allowed');

    class Zarinpal {

    private $merchant_id;
    private $authority;
    private $error;
    private $ref_id;
    private $url;

    private $wsdl_url = 'https://www.zarinpal.com/pg/services/WebGate/wsdl';
    private $pay_url = 'https://www.zarinpal.com/pg/StartPay/';

    public function __construct($params)
    {
    $this->merchant_id = $params['merchant_id'];
    }

    public function request($amount, $desc, $callback, $email = '', $mobile = '')
    {
    $params = [
    'MerchantID' => $this->merchant_id,
    'Amount' => $amount,
    'Description' => $desc,
    'CallbackURL' => $callback
    ];

    if ($email)
    $params['Email'] = $email;

    if ($mobile)
    $params['Mobile'] = $mobile;

    $client = new SoapClient($this->wsdl_url, [
    'encoding' => 'UTF-8'
    ]);

    $result = $client->PaymentRequest($params);

    if ($result->Status !== 100)
    {
    $this->error = $result->Status;
    return FALSE;
    }

    $this->authority = $result->Authority;
    $this->url = $this->pay_url.$this->authority;
    return TRUE;
    }

    public function redirect()
    {
    if ( ! function_exists('redirect'))
    {
    $CI =& get_instance();
    $CI->load->helper('url');
    }

    redirect($this->url);
    }

    public function verify($amount, $authority)
    {
    $params = [
    'MerchantID' => $this->merchant_id,
    'Amount' => $amount,
    'Authority' => $authority
    ];

    $client = new SoapClient($this->wsdl_url, [
    'encoding' => 'UTF-8'
    ]);

    $result = $client->PaymentVerification($params);

    if ($result->Status !== 100)
    {
    $this->error = $result->Status;
    return FALSE;
    }

    $this->ref_id = $result->RefID;
    return TRUE;
    }

    public function sandbox()
    {
    $this->wsdl_url = 'https://sandbox.zarinpal.com/pg/services/WebGate/wsdl';
    $this->pay_url = 'https://sandbox.zarinpal.com/pg/StartPay/';
    }

    public function get_authority()
    {
    return $this->authority;
    }

    public function get_error()
    {
    return $this->error;
    }

    public function get_ref_id()
    {
    return $this->ref_id;
    }
    }


    الا من این کنترل رو ایجاد کردم ولی برای پرداخت به سمت زرین پال نمیره. یعنی هیچ اتفاقی نمیافته.


    public function zarinpal_payment($project_id = ''){

    $this->load->library('zarinpal');
    $title = $this->db->get_where('project', array('project_id' => $project_id))->row()->title;
    $amount = $this->db->get_where('project' , array('project_id' => $project_id))->row()->amount;
    $email = $this->db->get_where('client',array('client_id' => $this->session->userdata('user_id')))->row()->email;
    $mobile = $this->db->get_where('client',array('client_id' => $this->session->userdata('user_id')))->row()->phone;

    $config = array(
    'MerchantID' => '',
    'Amount' => $amount,
    'Description' => $title,
    'Email' => $email,
    'Mobile' => $mobile,
    'CallbackURL' => site_url('payment/zarinpal_verify')
    );
    $this->zarinpal->PaymentRequest($config);
    }

    آخرین ویرایش به وسیله سردارخان : سه شنبه 10 مرداد 1396 در 01:05 صبح

  2. #2

    نقل قول: مشکل درگاه درپاخت زرین پال

    سلام
    این متدی که توی کنترلر فراخوانی کردی توی کتابخونش اصلا وجود نداره PaymentRequest
    اول باید اینو فراخوانی کنی
    request($amount, $desc, $callback, $email = '', $mobile = '')

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: درگاه بانکی زرین پال
    نوشته شده توسط piter11 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 01 دی 1396, 19:15 عصر
  2. سوال: مشکل در اتصال به درگاه زرین پال
    نوشته شده توسط mbasirati در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 07 آبان 1394, 11:42 صبح
  3. سوال: کمک فوری - مشکل در ارتباط با درگاه زرین پال (حل شد)
    نوشته شده توسط astaraboy در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 09 اردیبهشت 1394, 20:22 عصر
  4. آموزش: درگاه پرداخت زرین پال فوری خواهشا
    نوشته شده توسط kabootar_y در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 02 آبان 1393, 22:57 عصر
  5. کار با درگاه پرداخت زرین پال
    نوشته شده توسط 90299021 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 15 اسفند 1392, 17:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •