نمایش نتایج 1 تا 23 از 23

نام تاپیک: تبدیل برنامه به وب سرویس

  1. #1

    تبدیل برنامه به وب سرویس

    سلام
    من یک برنامه ویندوزی سی شارپ دارم که بر روی شبکه لن کار میکنه و با دیتابیس SQL
    حالا این برنامه می بایست در چند شهر از این برنامه استفاده کنند راه حل استفاده اشتراکی چگونه هست؟
    آیا دیتابیس بر روی سرور تحت وب قرار بگیره کافی هست؟
    آیا الازمی به استفاده از وب سرویس هست؟ طریقه تبدیلش چگونه می باشد؟
    آیا با ایجاد یک شبکه اینترانت حل خواهد شد؟
    و مواردی از این دست: چه راه کاری وجود داره؟
    تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: تبدیل برنامه به وب سرویس

    همه مواردی که گفتید قابل اجرا هست
    ما خودمون بین شعباتمون *** راه اندازی کردیم(اینترانت) یه سرور اصلی تو یکی از شعباتمون هست.و دیتابیسمون روش نصب هست و به عنوان فایل سرور هم استفاده میشه.

  3. #3

    نقل قول: تبدیل برنامه به وب سرویس

    می تونی یک آی پی ولید بگیری و تنظیم کنی که دایرکت بشه روی سرورته (وی پی ان یا مستقیم) سایر شعب از طریق اینترنت به سرور و برنامه ت وصل میشن .

  4. #4

    نقل قول: تبدیل برنامه به وب سرویس

    سلام
    اینکه دیتابیس روی سرور قرار بگیره و کلاینت ها مستقیم بهش کانکت بشن ایده خوبی نیست از هیچ جهت ، راه درست پیاده سازی یک وب سرویس هست و کلاینت های شما باید با وب سرویس ارتباط برقرار کنن و فقط سرویس هست که با دیتابیس در ارتباطه
    در مورد تبدیل هم ، بنده از ماهیت برنامه شما و نحوه پیاده سازیش اطلاعی ندارم ، اما قطعا نیازه که تغییراتی انجام بدید در برنامتون.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  5. #5

    نقل قول: تبدیل برنامه به وب سرویس

    نقل قول نوشته شده توسط mrali.jalali مشاهده تاپیک
    می تونی یک آی پی ولید بگیری و تنظیم کنی که دایرکت بشه روی سرورته (وی پی ان یا مستقیم) سایر شعب از طریق اینترنت به سرور و برنامه ت وصل میشن .
    آیا میشه بدون وب سرویس اینکار را انجام داد؟

  6. #6

    نقل قول: تبدیل برنامه به وب سرویس

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    همه مواردی که گفتید قابل اجرا هست
    ما خودمون بین شعباتمون *** راه اندازی کردیم(اینترانت) یه سرور اصلی تو یکی از شعباتمون هست.و دیتابیسمون روش نصب هست و به عنوان فایل سرور هم استفاده میشه.
    آیا بدون وب سرویس کار میکنه؟

  7. #7

    نقل قول: تبدیل برنامه به وب سرویس

    نقل قول نوشته شده توسط محمد آشتیانی مشاهده تاپیک
    سلام
    اینکه دیتابیس روی سرور قرار بگیره و کلاینت ها مستقیم بهش کانکت بشن ایده خوبی نیست از هیچ جهت ، راه درست پیاده سازی یک وب سرویس هست و کلاینت های شما باید با وب سرویس ارتباط برقرار کنن و فقط سرویس هست که با دیتابیس در ارتباطه
    در مورد تبدیل هم ، بنده از ماهیت برنامه شما و نحوه پیاده سازیش اطلاعی ندارم ، اما قطعا نیازه که تغییراتی انجام بدید در برنامتون.

    مینویتد بگید چرا ایده خوبی نیست؟ ==> اینکه دیتابیس روی سرور قرار بگیره و کلاینت ها مستقیم بهش کانکت بشن ایده خوبی نیست از هیچ جهت

    سرویس باید در کجا قرار بگیره؟ ==> راه درست پیاده سازی یک وب سرویس هست و کلاینت های شما باید با وب سرویس ارتباط برقرار کنن و فقط سرویس هست که با دیتابیس در ارتباطه

    حدود 30 فرم و 15 جدول که انواع و اقسام کارها در آن انجام میشه (گزارشگیری - افزودن و ویرایش و...) ==> بنده از ماهیت برنامه شما و نحوه پیاده سازیش اطلاعی ندارم

    در نهایت تشکر مهندس

  8. #8

    نقل قول: تبدیل برنامه به وب سرویس

    مینویتد بگید چرا ایده خوبی نیست؟ ==> اینکه دیتابیس روی سرور قرار بگیره و کلاینت ها مستقیم بهش کانکت بشن ایده خوبی نیست از هیچ جهت
    بخاطر اینکه امنیت دیتای شما به خطر میفته (این یک دلیل)

    سرویس باید در کجا قرار بگیره؟ ==> راه درست پیاده سازی یک وب سرویس هست و کلاینت های شما باید با وب سرویس ارتباط برقرار کنن و فقط سرویس هست که با دیتابیس در ارتباطه
    دیتابیس و سرویس روی سرور قرار میگیرن ، هم میشه روی یک سرور باشن و هم سرورهای مجزا (این به سیاست شما ، حجم کاری و امکاناتتون برمیگرده)

    حدود 30 فرم و 15 جدول که انواع و اقسام کارها در آن انجام میشه (گزارشگیری - افزودن و ویرایش و...) ==> بنده از ماهیت برنامه شما و نحوه پیاده سازیش اطلاعی ندارم
    شما احتمالا جای جای کدتون کوئری زدین و دسترسی به دیتابیس دارین ، اگر اینطوره تغییرات زیادی باید بدید ، در کدتون (کلاینت ها) هیچ کد دسترسی به دیتابیسی نباید باشه و هرچی مورد نیازه باید از طریق صدا زدن متد های سرویس تامین بشه.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: تبدیل برنامه به وب سرویس

    اساس کار وب سرویس ها بر اساس دریافت و ارسال پیام هست از طریق پروتکل های استانداردی مثل Http.
    بدین معنی که وب سرویس منتظر می مونه تا کلاینت ها بهش وصل بشه و بنا به درخواست کلاینت به آن ها پاسخ بده
    یعنی کاربران شما فقط یک سری کوئری ارسال میکنند و جواب مناسب دریافت میکنند در واقع نیاز نیست بدونند در پس زمینه سرویس دهنده چه کارایی انجام میشه
    حالا طبق گفته های شما
    مینویتد بگید چرا ایده خوبی نیست؟ ==> اینکه دیتابیس روی سرور قرار بگیره و کلاینت ها مستقیم بهش کانکت بشن ایده خوبی نیست از هیچ جهت

    اگر کلاینهتای شما مستقیم به دیتابیس سرور وصل بشند نیاز هست که نرم افزار همه کلاینتها از چگونگی ساختار بانک اطلاعاتی و رویه ها و بقیه منابع اطلاعاتی و اینکه نسخه بانک شما چی هست حتی اینکه سیستم عامل چی هست اطلاع داشته باشند و اندک تغییر توی سرور مستلزم اینه که کلاینها هم بروز بشن
    ولی در روش وب سرویس فقط یک سری داده بصورت xml ارسال شده و کابر اونو دریافت و طبق نیازش ازش استفاده میکنه
    و محدودیتی هم نداره و کلاینتها روی هر سیستم عامل و با هر زبان برنامه نویسی میتونن استفاده بکنند

    یعنی این 30 فرم شما و گزارشات شما فقط از کوئریهای آماده شده وب سرویس استفاده میکنه
    امیدوارم مطلب رسونده باشم

  10. #10

    نقل قول: تبدیل برنامه به وب سرویس

    تشکر آقای محمد آشتیانی و ali_md110

    فقط یک سوال : آیا اگه دیتایس را روی سرور قرار بدم و کلاینت ها با همون روش قبلی به اون سرور متصل کنم مشکی پیش خواهد آمد به جز مواردی که گفتید (امنیت - تغییر کلاینتها - نسخه بانک و..)

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: تبدیل برنامه به وب سرویس

    نقل قول نوشته شده توسط محمد آشتیانی مشاهده تاپیک
    بخاطر اینکه امنیت دیتای شما به خطر میفته (این یک دلیل)



    دیتابیس و سرویس روی سرور قرار میگیرن ، هم میشه روی یک سرور باشن و هم سرورهای مجزا (این به سیاست شما ، حجم کاری و امکاناتتون برمیگرده)



    شما احتمالا جای جای کدتون کوئری زدین و دسترسی به دیتابیس دارین ، اگر اینطوره تغییرات زیادی باید بدید ، در کدتون (کلاینت ها) هیچ کد دسترسی به دیتابیسی نباید باشه و هرچی مورد نیازه باید از طریق صدا زدن متد های سرویس تامین بشه.
    خب من خودم مستقیما وصل میشم . اما روش کد نویسیم لایه بندی شده هست . که تمام کوئری هام توسط یک لایه به نام DATAACCESS انجام میشه و نتیجه رو بر میگردونه به لایه های پایین..
    اگه تصمیم بگیرم برم سمت وب سرویس باید رو این لایه تغییرات انجام بشه دیگه درسته؟ چون کوئری هام فقط و فقط توسط این لایه انجام میشه با دو تا متد .

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: تبدیل برنامه به وب سرویس

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    خب من خودم مستقیما وصل میشم . اما روش کد نویسیم لایه بندی شده هست . که تمام کوئری هام توسط یک لایه به نام DATAACCESS انجام میشه و نتیجه رو بر میگردونه به لایه های پایین..
    اگه تصمیم بگیرم برم سمت وب سرویس باید رو این لایه تغییرات انجام بشه دیگه درسته؟ چون کوئری هام فقط و فقط توسط این لایه انجام میشه با دو تا متد .
    در وب سرویس به ازای هر درخواست یک متد نوشته میشه شما میتونید مندهای crud رو از لایه هاتون رفرنس بگیرید و توی لایه وب سرویس استفاده کنید نیازی یه هیچ گونه تکرار یا دوباره کاری ندارید
    ولی رایج شده که متدهای async await استفاده میشه اگر شما بصورت همزمان متد نوشته باشید sync
    ممکنه تغییراتی نیاز باشه بدید
    اگر الگوی Repository استفاده کرده باشید خیلی مشکلات کمتر هست

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: تبدیل برنامه به وب سرویس

    نقل قول نوشته شده توسط ali_md110 مشاهده تاپیک
    در وب سرویس به ازای هر درخواست یک متد نوشته میشه شما میتونید مندهای crud رو از لایه هاتون رفرنس بگیرید و توی لایه وب سرویس استفاده کنید نیازی یه هیچ گونه تکرار یا دوباره کاری ندارید
    ولی رایج شده که متدهای async await استفاده میشه اگر شما بصورت همزمان متد نوشته باشید sync
    ممکنه تغییراتی نیاز باشه بدید
    اگر الگوی Repository استفاده کرده باشید خیلی مشکلات کمتر هست
    شرمنده زیاد متوجه نشدم. من مبتدی هستم. من تو لایه دیتا اکسسم یه متد دارم که یه رشته اس کیو ال دریافت میکنه و اجرا میکنه مثلا اینسرت. اگه صحیح اجرا شد یک مقدار درست برمیگردونه اگه نه یک مقدار غلط. حالا نمیشه همینو تو وب سرویس اجرا کرد؟
    یا مثلا من یه تابع دیگه دارم باز دستور اس کیو ال میگیره مثل سلکت اونو اجرا میکنه و به صورت دیتا تیبل برمیگردونه. حالا با وب سرویس اینو به صورت ایکس ام ال نمیشه بر گردوند و تبدیل کرد به دیتا تیبل؟

  14. #14

    نقل قول: تبدیل برنامه به وب سرویس

    اگه ممکنه یک سمپلی در این زمینه قرار بدید (طریقه نوشتن وب سرویس واستفاده کردن اون) یایک کتاب

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: تبدیل برنامه به وب سرویس

    این لینک راهنمایی خوبی کرده
    در اخرش نحوه دسترسی به یک وب سرویس با یک نرم افزار win phone اومده که شما میتونید همه جوره پلتفرمی جایگذینش کنید مثلا یک ویندوز فرم یا wpf یا یک وب اپلیکشن دیگه
    https://support.microsoft.com/en-us/...ccessed-by-win

  16. #16

    نقل قول: تبدیل برنامه به وب سرویس

    به نام خدا
    راه حل تمامی دوستان صحیح و به جا هستش
    اگه سیستم شما یک سامانس و میخایی از این حالت خارجش کنی و بری سمت وب سرویس .بد نیست شاید از سیلولایت استفاده کنی
    شاید یه کمی زمانتو بگیره برای شروع اما دقیقا با وب سرویس کار میکنه (البته این یه پیشنهاد بودش)

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: تبدیل برنامه به وب سرویس

    silver light توسط ماکروسافت دیگه پشتیبانی نمیشه و تا نسخه 5 اون بیشتر ارائه نشد
    تقریبا 7 سالی هست کنار گذاشته شده و به نظر من پیشنهاد خوبی نیست
    در ضمن مصرف حافظه سیلور لایت زیاد هست

    بجای اون ماکروسافت web api رو ارائه داده که بسیار انعطاف داره

  18. #18
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: تبدیل برنامه به وب سرویس

    سلام.
    اگر به صورت سه لایه کار کرده باشید می تونید لایه های DAL و BLL رو بدون اینکه نیاز به تغییرات زیادی داشته باشید به سرور انتقال بدید و فقط نیاز دارید که لایه وب سرویس رو به صورت یک Wrapper روی لایه BLL قرار بدید و متود های BLL رو در وب سرویس پیاده سازی کنید تا رابط بین کلاینت و پایگاه داده باشه.
    گرفتن فرمان های SQL از سمت کلاینت به هیچ وجه کار صحیحی نیست و میتونه مشکلات امنیتی متعددی رو براتون به همراه داشته باشه.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  19. #19

    نقل قول: تبدیل برنامه به وب سرویس

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    شرمنده زیاد متوجه نشدم. من مبتدی هستم. من تو لایه دیتا اکسسم یه متد دارم که یه رشته اس کیو ال دریافت میکنه و اجرا میکنه مثلا اینسرت. اگه صحیح اجرا شد یک مقدار درست برمیگردونه اگه نه یک مقدار غلط. حالا نمیشه همینو تو وب سرویس اجرا کرد؟
    یا مثلا من یه تابع دیگه دارم باز دستور اس کیو ال میگیره مثل سلکت اونو اجرا میکنه و به صورت دیتا تیبل برمیگردونه. حالا با وب سرویس اینو به صورت ایکس ام ال نمیشه بر گردوند و تبدیل کرد به دیتا تیبل؟
    سلام
    برنامه شما در واقع n-tier نیست ، در برنامه چند لایه ، در لایه Presentation و Business نباید اثری از کوئری و کلا Data Access باشه و هرچه هست باید در لایه Data قرار بگیره.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: تبدیل برنامه به وب سرویس

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد صفا مشاهده تاپیک
    سلام.
    اگر به صورت سه لایه کار کرده باشید می تونید لایه های DAL و BLL رو بدون اینکه نیاز به تغییرات زیادی داشته باشید به سرور انتقال بدید و فقط نیاز دارید که لایه وب سرویس رو به صورت یک Wrapper روی لایه BLL قرار بدید و متود های BLL رو در وب سرویس پیاده سازی کنید تا رابط بین کلاینت و پایگاه داده باشه.
    گرفتن فرمان های SQL از سمت کلاینت به هیچ وجه کار صحیحی نیست و میتونه مشکلات امنیتی متعددی رو براتون به همراه داشته باشه.
    خب میشه دلیل اینکه نباید از سمت کلاینت گرفت رو بدونم؟
    منظورتون اس کیو ال اینجکشن هست که ممکنه اتفاق بی افته؟؟
    خب اگه منظورتون اینه اونوقت تو حالت وب سرویس هم میشه رشته خاصی برای اینجکت فرستاد.
    اگه هم منظورتون رشته اتصال و این چیزاس که تو هیچ لایه ای جر دیتا اکسس تعریف نشده. حالا این دیتا اکسس بره سمت وب سرویس و جایگزین بشه خب هیچکس نمیتونه رشته اتصالو پیدا کنه

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: تبدیل برنامه به وب سرویس

    نقل قول نوشته شده توسط محمد آشتیانی مشاهده تاپیک
    سلام
    برنامه شما در واقع n-tier نیست ، در برنامه چند لایه ، در لایه Presentation و Business نباید اثری از کوئری و کلا Data Access باشه و هرچه هست باید در لایه Data قرار بگیره.
    خب صحیح میفرمایید . الان من منظورم اینه اجرا کننده دستوراتم تو وب سرویس باشه فقط.

  22. #22
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: تبدیل برنامه به وب سرویس

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    خب میشه دلیل اینکه نباید از سمت کلاینت گرفت رو بدونم؟
    منظورتون اس کیو ال اینجکشن هست که ممکنه اتفاق بی افته؟؟
    خب اگه منظورتون اینه اونوقت تو حالت وب سرویس هم میشه رشته خاصی برای اینجکت فرستاد.
    اگه هم منظورتون رشته اتصال و این چیزاس که تو هیچ لایه ای جر دیتا اکسس تعریف نشده. حالا این دیتا اکسس بره سمت وب سرویس و جایگزین بشه خب هیچکس نمیتونه رشته اتصالو پیدا کنه
    با این کار شما در واقع دارید مدیریت کامل دیتابیس رو در اختیار کلاینت ها قرار میدید تا به راحتی بتونند فرمان های CRUD رو بدون هیچ محدودیتی از طریق درخواست هایی که به وب سرویس می فرستند اجرا کنند
    که با توجه به سطح دسترسی یوزر، می تونه برای کل دیتابیس های روی سرور هم خطرناک باشه. در مورد injection از طریق رشته ها وضع فرق داره، شما می تونید با رعایت چند نکته کوچیک احتمال حمله رو تا حد خیلی زیادی کاهش بدید در حالیکه در این حالت راه رو کامل باز گذاشتید.
    علاوه بر این شما نیاز دارید که به صورت چند لایه کار کنید و لایه BLL رو حتما روی سرور پیاده سازی کنید، از UI نباید کد SQL به سمت سرور بره و لایه UI باید به کلی از بحث "دسترسی به داده" جدا باشه تا مباحث مربوط به authorization و permission قبل از اجرا شدن SQL روی دیتابیس، در لایه BLL بررسی بشن.
    فرض کنید که یک کاربر معمولی قصد داشته باشه متود های مربوط به "مدیریت" رو از طریق اتصال به وب سرویس اجرا کنه! چه اتفاقی می افته؟ اینها چیز هایی که باید وب سرویس قبل از اجرای دستورات بررسی کنه و ضرورت وجود لایه BLL رو نشون میده.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  23. #23
    کاربر تازه وارد آواتار hosaini
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    43
    پست
    40

    نقل قول: تبدیل برنامه به وب سرویس

    باسلام خدمت دوستان گرامی
    من هم یه مدته به فکر راه اندازی وب سرویس و اتصال به برنامه های ویندوزی هستم تو این زمینه چند تا ابهام واسم به وجود آمده که میخاستم سئوال کنم
    1-به طور مثال چه جوری میشه یه کامپیوتر که روش اس کیو ال نصب هست رو تنظیم کنیم واسه وب سرویس
    2-بعد از تنظیم چه جوری میشه بهش از طریق وب سرویس کانکت کرد ممنون میشم جواب بدین

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تبدیل برنامه به نسخه تحت وب
    نوشته شده توسط sarasina در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 19 آذر 1391, 23:59 عصر
  2. سوال: نمونه کد برای نوشتن برنامه سرور وب سرویس با دلفی - به صورت ویندوز اپلیکیشن
    نوشته شده توسط ali_reza_nazari در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 01 مرداد 1391, 14:40 عصر
  3. تبدیل یک برنامه به ویندوز سرویس
    نوشته شده توسط shima_shadan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 19 بهمن 1390, 15:39 عصر
  4. سوال: چگونگي گرفتن ديتا از يك برنامه ديگر و وارد كردن به وب سرويس و بعد هم ديتابيس!!
    نوشته شده توسط bamzi software در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 24 بهمن 1389, 10:04 صبح
  5. مشکل در Setup برنامه کاربردی متصل به وب سرویس
    نوشته شده توسط H_Ghaffarian در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 29 خرداد 1384, 15:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •