نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: آینده python در "ایران"

  1. #1

    آینده python در "ایران"

    سلام. سوالم در مورد آینده زبان python صرفا توی ایران هستش. بنظرتون توی 10-15 سال آینده پایتون میتونه مثل #C تو ایران جا بیوفته؟؟ . نمیدونم این حصار مایکروسافتی تا چه حد میخواد تو ایران بزرگتر بشه۰۰۰
    من فعلا برنامه نویسی رو بصورت حرفه ای شروع نکردم (البته یه کم طراحی سایت و php بلدم).. الان هم میخوام پایتون رو بصورت جدی توی لینوکس شروع کنم به علاوه کار های گرافیکی ...به شرط اینکه آینده خوبی داشته باشه برام. بنظرتون ارزش داره روی پایتون وقت بزارم یا برم سراغ ++C ؟؟
    خودم که فکر میکنم اگه یه روزی وضع کشور بهبود پیدا کنه و لینوکس توی ایران جا بیفته پایتون رشد خوبی داشته باشه.
    ببخشید طولانی شد. ممنون میشم جواب بدید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: آینده python در "ایران"

    بستگی داره بازار هدفت چی باشه و برای چی بخای کد بنویسی در اینده وقتی کاملا مسلط شدی
    پایتون احتمالا هیچوقت مثل سی شارپ نمیشه نه در ایران و نه در جهان
    C++‎ بد تر از اون

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    141

    نقل قول: آینده python در "ایران"

    پایتون در ایران آینده درخشانی دارد.
    بیشتر استارت آپ های جدید و پروژه های قدرتمند در زمینه فناوری در ایران جدیدا با پایتون طراحی می شوند.
    دوره های آموزشی پایتون رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید:
    آموزش پایتون

  4. #4
    kingmrm
    مهمان

    نقل قول: آینده python در "ایران"

    خوب هر زبان برنامه نویسی کاربرد خاص خودشو داره.بستگی داره که میخواین چیکار کنین.
    مثلا کسی با php نمیاد برنامه ویندوز بنویسه.یا با C#‎ کسی طراحی وب نمیکنه هر زبانی کاربرد خاص خودشو داره

    پایتون به خاطر راحت بودن و سریع بودنش به درد data mining یا deep learning میخوره.همچنین میتونه تو بک اند هم استفاده بشه.درسته که فریم ورک هایی مثل flask یا django واسه طراحی وب هستش ولی من به شخصه ترجیح میدم که از فریم ورک های حرفی طراحی وب استفاده کنم تا بخوام با python اوکیش کنم

    الانم من اینو به جرات میتونم بگم آینده زبان های برنامه نویسی میره سمت پایتون یا زبان هایی مثل پایتون که سریع باشه راحت باشه

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 27
    آخرین پست: چهارشنبه 01 بهمن 1393, 19:53 عصر
  2. سوال: آینده php در ایران و خارج
    نوشته شده توسط ali.motevali67 در بخش PHP
    پاسخ: 35
    آخرین پست: شنبه 11 مرداد 1393, 22:08 عصر
  3. هاست python در ایران
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش دیگر زبان های اسکریپتی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 02 خرداد 1389, 18:16 عصر
  4. آینده برنامه نویسی در لینوکس ( ایران/خارج از ایران )
    نوشته شده توسط Mohammad_Mnt در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 07 آبان 1385, 12:42 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •