نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کسی میدونه مشکل این کد از کجاست ؟

  1. #1

    Exclamation کسی میدونه مشکل این کد از کجاست ؟

    سلام من یه اینسرت اینتو برای پروژه درسی دارم تمرین می کنم نمی دونم چرا ارور میده هم طبق فیلم آموزشیه جلو رفتم میشه اساتید یه راهنمایی بکنید با تشکر

    <?php
    require 'config.php';
    if(isset($_POST['submit'])) {
    $fname = $_POST['fname'];
    $lname = $_POST['lname'];
    $email = $_POST['email'];
    $stmt->prepare("INSERT INTO user (fname,lname,email) VALUES (:fname,:lname:,:email)");
    $stmt->bindParm(':fname' , $fname);
    $stmt->bindParm(':lname' , $lname);
    $stmt->bindParm(':email' , $email);
    $stmt->execute();
    if($stmt){
    echo 'ok';
    }
    }
    ?>
    <html>
    <head>
    <title>insert</title>
    </head>
    <body>
    <div align="center">
    <form action="" method="POST">
    name : <input type="text" name="fname"/> <br />
    family : <input type="text" name="lname"/><br/>
    email : <input type="email" name="email"/><br/>
    age : <input type="number" name="age"/><br />
    gender : <select name="gender">
    <option>Men</option>
    <option>Women</option>
    </select><br />
    address : <textarea name="address"></textarea><br />
    <input type="submit" name="submit" value="submit"/>
    </form>
    </div>
    </body>
    </html>

  2. #2

    نقل قول: کسی میدونه مشکل این کد از کجاست ؟

    این خروجی رو میده

    Notice: Undefined variable: stmt in D:\xampp\htdocs\PDO\insert.php on line 7

    Fatal error: Call to a member function prepare() on null in D:\xampp\htdocs\PDO\insert.php on line 7

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: کسی میدونه مشکل این کد از کجاست ؟

    خط و مشکل روداره میگه , $stmt از کجا اومده ؟
    نمیدونم از رو چی داری یاد میگیری ولی برو دوباره نگاه کن چجوری شروع میشه

  4. #4

    نقل قول: کسی میدونه مشکل این کد از کجاست ؟

    سلام
    $stmt
    باید ی پی دی او استیتمنت باشه
    فایل config رو هم بزار تا کمکت کنم

  5. #5

    نقل قول: کسی میدونه مشکل این کد از کجاست ؟

    دوست عزیز
    از روی دوره کدوم استاد داری کار می کنی؟ (کنجکاوی به این دلیله که کدها شباهت 60-70 درصدی به دست خط من و سمپل کلاس های PHP اینجانب دارد. )
    به هر حال مشکل از اونجاست که که احتمالا $stmt شما که یک instance از آبجکت PDO می باشد یا جا مونده یا در فایل config.php ایجاد شده.
    در فایل config.php دنبال کدی شبیه به کد زیر بگرد و اگر پیدا کردی از اونجا cut و در خط 2 همین فایل past کن و اگر هم پیدا نکردی همین خط کد زیر رو در خط 2 قرار بده و پارامترهاش رو تنظیم کن
    $pdo = new PDO('mysql:host=localhost;dbname=test', $user, $pass);

تاپیک های مشابه

  1. کسی میدونه مشکل این کد چیه
    نوشته شده توسط gilar1360 در بخش Android Studio
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 27 دی 1393, 15:24 عصر
  2. سلام دوستان کسی میدونه مشکل این کد چیه؟
    نوشته شده توسط SasSas در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 28 اردیبهشت 1393, 07:26 صبح
  3. سوال: مشکل این کد از کجاست
    نوشته شده توسط Hussein39 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 16 فروردین 1390, 15:20 عصر
  4. مشكل اين كد از كجاست
    نوشته شده توسط afrashteh1 در بخش MySQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 27 دی 1387, 19:44 عصر
  5. مشكل اين كد از كجاست
    نوشته شده توسط afrashteh1 در بخش PHP
    پاسخ: 16
    آخرین پست: دوشنبه 23 دی 1387, 19:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •