نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در آزاد شدن Thread دوستان باتجربه کمک لطفا

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    گیلان رشت
    پست
    19

    مشکل در آزاد شدن Thread دوستان باتجربه کمک لطفا

    سلام و عرض ادب
    من دریک برنامه بانک اطلاعاتی تحت شبکه با دو آی پی استاتیک در دو نقطه مختلف شهر به دلیل دیر باز شدن جداول اقدام به ایجاد thread کردم
    تا باز شدن جداول جلوی کار با فرمها رو نگیره همه چیز درست کار میکنه فقط هنگام بستن برنامه ترد آزاد نمیشه و برنامه هنگ میکنه
    کدها رو در پایین میذارم اگه میشه راهنمایی بفرمایید

    type
    TOpenTable = class(TThread)
    private


    protected
    procedure execute;override;




    { TOpenTable }


    procedure TOpenTable.execute;
    begin
    if not dm.TBranch.Active then dm.TBranch.Open;
    if not dm.dr.Active then dm.dr.Open;
    if not dm.TCL.Active then dm.TCL.Open;
    if not dm.TFrame.Active then dm.TFrame.Open;
    DM.TGlass.OrderFields := 'NAmeG ASC,sfer ASC,cilander ASC';
    if not dm.TGlass.Active then dm.TGlass.Open;
    if not dm.TMotafaregheh.Active then dm.TMotafaregheh.Open;
    if not dm.Tsms.Active then dm.Tsms.Open;
    if not dm.TbTypeGlass.Active then dm.TbTypeGlass.Open;
    if not dm.Grooh_G.Active then dm.Grooh_G.Open;
    if not dm.Bimeh.Active then dm.Bimeh.Open;


    Terminate;
    Exit;
    end;






    var
    DM: TDM;
    myOpentable:TOpenTable;
    implementation
    procedure TDM.DataModuleCreate(Sender: TObject);
    begin


    myOpentable:=TOpenTable.Create(True);
    myOpentable.FreeOnTerminate:=true;
    myOpentable.Resume;
    end;

  2. #2

    نقل قول: مشکل در آزاد شدن Thread دوستان باتجربه کمک لطفا

    اصلا همینکه کار میکنه باید خدارو شکر کنید.
    قوانین ترد اصلا در کدتون لحاظ نشده.
    شما در ترد جانبی حق دسترسی به ابجکتهای روی فرم رو ندارید. باید بصورت رانتایم تولیدشون کنید در بدنه ترد و سپس در همانجا ازادشون کنید.


  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    گیلان رشت
    پست
    19

    نقل قول: مشکل در آزاد شدن Thread دوستان باتجربه کمک لطفا

    نا امیدم کردی بزرگوار
    میشه بیشتر توضیح بدید
    من هدفم اینه که باز کردن جداول زمان زیادی رو میبره داخل ترد انجام بشه و جلوی کار کردن با فرمها رو نگیره
    ایا راهکار بهتری هم پیشنهاد میکنید
    سرور در یک طرف شهر و کلاینت طرف دیگر هست
    نقل قول نوشته شده توسط Mask مشاهده تاپیک
    اصلا همینکه کار میکنه باید خدارو شکر کنید.
    قوانین ترد اصلا در کدتون لحاظ نشده.
    شما در ترد جانبی حق دسترسی به ابجکتهای روی فرم رو ندارید. باید بصورت رانتایم تولیدشون کنید در بدنه ترد و سپس در همانجا ازادشون کنید.

  4. #4

    نقل قول: مشکل در آزاد شدن Thread دوستان باتجربه کمک لطفا

    در مورد ترد ساختان چند ده بار سوال پرسیده شده و نمونه هایی قرارداده شده - سرچ کنید .
    معماری که دارید سیستون رو بر پایش توسعه میدید کلا مشکل داره - مثلا هم که ترد رو اضافه کردید جداول سنگین شدن کاربر باید مثلا ۵ دقیقه با یه فرم خالی بازی کنه تا دیتا توش لود بشه ؟!
    بحث پیجینگ رو به query هاتون اضافه کنید و رکوردها رو مثلا ۵۰ تا ۵۰ تا درخواست بدید و لود کنید .

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    گیلان رشت
    پست
    19

    نقل قول: مشکل در آزاد شدن Thread دوستان باتجربه کمک لطفا

    ممنونم از دوستانی که جواب دادن و به تک تک توصیه های کاربردی شما عمل میکنم
    اما سوال مشخص من اینه که ایا ما میتونیم مثلا فقط یکی از جداول اصلی رو که در ابتدا باهاش کار داریم در کریت دیتا ماژول باز کنیم و باز شدن بقیه رو به یک ترد بسپاریم تا جلوی لود اولیه برنامه رو نگیره؟
    همونطور که عرض کردم برنامه در یک شبکه محلی مشکلی نداره ولی برای کار کردن از راه دور بر روی یک سرور دیگه در روی وب دنبال راه حل میگردم
    ممنون از راهنمایی دوستان
    در مورد ترد ها خیلی جستجو کردم موارد مفیدی هم پیدا کردم ولی در این مورد خاص چیزی ندیدم هنوز

  6. #6

    نقل قول: مشکل در آزاد شدن Thread دوستان باتجربه کمک لطفا

    نیازی به ترد نیست، خود اشیای دیتابیس خاصیت AsyncMode دارند. در این مورد مطالعه کنید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در نصب visual studio2013 دوستان کمک بدید
    نوشته شده توسط rahim_shirkhani در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 26 خرداد 1394, 00:01 صبح
  2. آموزش: مشکل در لوگین شدن (سفید شدن صفحه) لطفا کمک کنید
    نوشته شده توسط mr.mehran در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 26 اسفند 1392, 18:36 عصر
  3. مشکل در وصل شدن به دیتابیس لطفا کمک کنید
    نوشته شده توسط nekooee در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 16
    آخرین پست: پنج شنبه 17 اسفند 1391, 14:40 عصر
  4. مشکل در آزاد شدن حافظه در آبجکت excel
    نوشته شده توسط aliila در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 03 اسفند 1388, 19:31 عصر
  5. مشكل در پرينت شدن فيلدهاي متني (كمك)
    نوشته شده توسط msadgd در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 14 شهریور 1387, 13:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •