نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: راهنمایی در مورد ADO.Net (یسیار ضروری)

  1. #1

    راهنمایی در مورد ADO.Net (یسیار ضروری)

    با سلام خدمت دوستان محترم .
    چند روزی هست که کتاب Practical database programming with Visual C#‎.NET رو شروع کردم. در قسمت آموزش کار با ADO.Net EF به یک مشکل برخوردم .
    1.jpg

    این تصویر دیاگرام پایگاه داده ای هستش که میخوام ازش استقاده کنم . من تمامی مراحل ساخت ADO.net EF رو انجام دادم . الان مشکل اینه که وقتی یک query رو اجرا میکنم . یک پیغام ارور ظاهر میشه . ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .
    private void ShowFaculty_Click(object sender, EventArgs e)        {
    string cmdString = "SELECT fname.faculty_name FROM EDModelEntitiesConnString.Faculty as fname";
    EntityConnection Conn = new EntityConnection("name=EDModelEntitiesConnString") ;
    Conn.Open();
    EntityCommand cmd = Conn.CreateCommand();
    cmd.CommandText = cmdString;
    EntityDataReader rd = cmd.ExecuteReader(CommandBehavior.SequentialAccess );
    FacultyList.Items.Clear();
    while (rd.Read())
    {
    FacultyList.Items.Add(rd["faculty_name"]);
    }
    Conn.Close();
    }


    بعد از کلیکbutton این پیام میاد: The entity set or function import 'Faculty' is not defined in the entity container 'EDModelEntitiesConnString'. Near simple identifier, line 1, column 58.'

  2. #2

    نقل قول: راهنمایی در مورد ADO.Net (یسیار ضروری)

    یعنی هیچ کسی نیست که راهنمایی کنه ؟ من مطمئن هستم که داخل EF اون جدول Faculty رو دارم . نمیدونم چرا ارور میده. خواهش میکنم کمک کنید دوستان

  3. #3

    نقل قول: راهنمایی در مورد ADO.Net (یسیار ضروری)

    فایلهای مربوط به مدل EF که ساختید رو بزارید تست کنیم.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: كتابي در مورد ado.net در ++c
    نوشته شده توسط pooooneh در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 04 آذر 1387, 10:56 صبح
  2. سوال در مورد ADO.NET
    نوشته شده توسط soheil3242 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 09 مرداد 1387, 17:01 عصر
  3. چند سوال در مورد ADO.NET
    نوشته شده توسط hesam_hma در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 27 شهریور 1386, 10:01 صبح
  4. راهنمایی در مورد ASP.NET
    نوشته شده توسط آشخور70 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 11 آبان 1384, 14:19 عصر
  5. یک سوال در مورد Ado.net
    نوشته شده توسط Hamedm در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 19 تیر 1384, 17:35 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •