نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نحوه جستجو در اطلاعات موجود در گرید ویو

  1. #1

    نحوه جستجو در اطلاعات موجود در گرید ویو

    با سلام
    من توی گرید خودم چند قلم کالا دارم. حالا می خوام با وارد کردن نام کالایی، در صورت وجود اون کالا تب جستجو فعال بشه و کالای موردنظر توی گرید نمایش داده بشه
    اینم فرمم:

    qhnq_66.jpg

    ممنون میشم راهنماییم کنین

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vahidmasoudi1391
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    استان مازندران
    پست
    293

    نقل قول: نحوه جستجو در اطلاعات موجود در گرید ویو

    سلام دوست عزیز
    شما می توانید در از این روش استفاده کنید


    Dim c As Integer = 0
    For j = 0 To Datagridview.RowCount – 2
    If Textbox = Datagridview.Rows(j).Cells(1).Value Then
    Datagridview.Rows(j).Visible = True
    J=J+1
    Else
    Datagridview.Rows(j).Visible = FALSE


    End If
    Next


    IF J>0 THEN
    TabControl.SelectedIndex = 1
    ELSE
    END IF


    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: نحوه جستجو در اطلاعات موجود در گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط vahidmasoudi1391 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    شما می توانید در از این روش استفاده کنید


    Dim c As Integer = 0
    For j = 0 To Datagridview.RowCount – 2
    If Textbox = Datagridview.Rows(j).Cells(1).Value Then
    Datagridview.Rows(j).Visible = True
    J=J+1
    Else
    Datagridview.Rows(j).Visible = FALSE


    End If
    Next


    IF J>0 THEN
    TabControl.SelectedIndex = 1
    ELSE
    END IF


    موفق باشید

    ممنون از راهنماییتون
    تو خط 3 کد این خطارو میده:
    Additional information: Operator '=' is not defined for type 'TextBox' and type 'Integer'.

  4. #4

    نقل قول: نحوه جستجو در اطلاعات موجود در گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط maryam_en مشاهده تاپیک
    با سلام
    من توی گرید خودم چند قلم کالا دارم. حالا می خوام با وارد کردن نام کالایی، در صورت وجود اون کالا تب جستجو فعال بشه و کالای موردنظر توی گرید نمایش داده بشه
    اینم فرمم:

    qhnq_66.jpg

    ممنون میشم راهنماییم کنین
    ---------------------------------------------------------------
    دوستان قبلا برای جستجو به این شکل یه کوییری می ساختم و داده ها داخل تیبل fill میشدن به این شکل:
    Me.Anbar_tableTableAdapter.FillBy_search_name(Me.F actor_data.anbar_table, Me.TextBox11.Text + "%")
    اما اینجا چطور گرید fill بشه؟؟

  5. #5

    نقل قول: نحوه جستجو در اطلاعات موجود در گرید ویو

    سلام دوست عزیز اول مشخص کنید که گریدتون رو با چی پر میکنید؟
    اگر بایند هست به دیتا بیس که هم از بایندین سورس و هم از دیتا آدابتور میتونین استفاده کنید
    اگر نیست با ایجاد حلقه میتونین اینکار رو انجام بدین همونجور که دوست خوبمون آقا وحید فرمودند منتحی میتونی برای اینکه ارور نده دو کار انجام بدین اول اینکه از try استفاده کنید دوم اینکه اگر تعداد ROW دیتاگریدتون صفر بود وارد حلقه نشه.اینجوری فکر میکنم مشکل ارور حل بشه.موفق باشید


  6. #6

    نقل قول: نحوه جستجو در اطلاعات موجود در گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط hamidrezax1 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز اول مشخص کنید که گریدتون رو با چی پر میکنید؟
    اگر بایند هست به دیتا بیس که هم از بایندین سورس و هم از دیتا آدابتور میتونین استفاده کنید
    اگر نیست با ایجاد حلقه میتونین اینکار رو انجام بدین همونجور که دوست خوبمون آقا وحید فرمودند منتحی میتونی برای اینکه ارور نده دو کار انجام بدین اول اینکه از try استفاده کنید دوم اینکه اگر تعداد ROW دیتاگریدتون صفر بود وارد حلقه نشه.اینجوری فکر میکنم مشکل ارور حل بشه.موفق باشید

    --------------------------------------
    سلام دوستان
    عذرخواهی میکنم که خیلی سوال میپرسم.... من تازه کارم ولی بشدت علاقمندم سطحم رو ارتقا بدم. ممنونم از همه دوستانی که کمکم میکنن

    دوست عزیز در حالتی که گرید بایند هست چطور میتونم اینکارو کنم؟
    سپاس

  7. #7

    نقل قول: نحوه جستجو در اطلاعات موجود در گرید ویو

    دوست عزیز یه نمونه کد آماده کردم براتون بازم اگر سوالی بود بپرسین
    دانلـــــــــــــــــــــ ــود

تاپیک های مشابه

  1. سوال: جستجو در گرید ویو
    نوشته شده توسط enekas در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 01 شهریور 1391, 11:22 صبح
  2. سوال: جستجو در گريد ويو
    نوشته شده توسط dab_hrd در بخش C#‎‎
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 11 بهمن 1390, 12:47 عصر
  3. جستجو در گرید ویو با جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط mohammadyaser در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 12 شهریور 1390, 23:20 عصر
  4. سوال: جستجو در گرید ویو با استفاده از linq
    نوشته شده توسط omid_kimia در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 22 اسفند 1389, 10:24 صبح
  5. سوال: کد جستجو در گرید ویو
    نوشته شده توسط sanaz mm در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 01 آذر 1389, 20:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •