نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: سوال فوري

  1. #1
    کاربر جدید آواتار yosof.a.a
    تاریخ عضویت
    تیر 1396
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    10

    Angry سوال فوري

    من کد های زیر را درج کرده ام
    سوال 1-در اخرین خط خطا میدهد باید چه کنم
    سوال 2- چگونه فورمی را که ایجاد کرده ام را نمایش دهم


    /*
    * To change this license header, choose License Headers in Project Properties.
    * To change this template file, choose Tools | Templates
    * and open the template in the editor.
    */
    package yosof.project;





    import javax.swing.*;
    import java.awt.event.*;
    /**
    *
    * @author Pav-x2
    */
    public class NewMain extends JFrame implements ActionListener{


    /**
    * @param args the command line arguments
    */

    public static void main(String[] args) {
    // TODO code application logic here
    new NewMain();



    }
    JButton JB=new JButton();
    public NewMain(){
    JFrame JF=new JFrame();
    this.setVisible(true);
    this.setLocationRelativeTo(null);
    this.setDefaultCloseOperation(JFrame.EXIT_ON_CLOSE );
    this.setSize(500,500);
    JPanel JP=new JPanel();
    JLabel JL=new JLabel("yosof project");
    JP.add(JL);
    this.add(JP);


    JB.setText("yosof");
    JP.add(JB);



















    }






    public void actionPerformed(ActionEvent a){
    if(a.getSource()==JB)
    JB.setText("Y.A.A پایان");
    }
    JButton.add actionListener(NewMain);
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: سوال فوري

    اشتباهات کدتون خیلی زیاده. نمیشه دونه دونه بگم، لازمه یکم بیشتر در مورد زبان جاوا مطالعه کنید.
    همون خط آخر که گفتید، خارج از هر کانتسراکتور و متدی چطور چنین چیزی نوشتید؟! این کاملا اشتباهه. بعد اینکه اصلا addActionListener جز متدهای استاتیک JButton نیست. یا NewMain اسم کلاس هست چطور به عنوان پارامتر دادید؟!
    در کل اشتباهات زیاده. حتما از یک IDE مثل Netbeans استفاده کنید تا کمکتون کنه.

    تصحیح شده کد شما این هست. اجرا کنید، نمایش میده:
    import javax.swing.*;import java.awt.event.*;


    public class NewMain extends JFrame {


    public static void main(String[] args) {
    new NewMain();
    }
    JButton JB = new JButton();


    public NewMain() {
    setVisible(true);
    setDefaultCloseOperation(JFrame.EXIT_ON_CLOSE);
    setSize(500, 500);
    JPanel JP = new JPanel();
    JLabel JL = new JLabel("yosof project");
    JP.add(JL);
    add(JP);


    JB.setText("yosof");
    JP.add(JB);
    JB.addActionListener(new MyHandler());
    }


    private class MyHandler implements ActionListener {
    public void actionPerformed(ActionEvent a) {
    if (a.getSource() == JB) {
    JB.setText("Y.A.A پایان");
    }
    }
    }
    }



  3. #3
    کاربر جدید آواتار yosof.a.a
    تاریخ عضویت
    تیر 1396
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    10

    نقل قول: سوال فوري

    ممنون از راهنمايي تون ولي دوست ندارم بهم توهین بشهبازم ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: سوال فوري

    هیچ توهینی نکردم و چنین قصدی هم نداشتم، سوء تفاهم پیش اومده.
    اینکه گفتم اشتباهات "کدتون" زیاده، چون مفاهیم برنامه نویسی جاوا توضیح دادنش طولانیه و چند تا مثال زدم و از کدنویسی شما ایراد گرفتم، که قطعا توهین نیست.

    خلاصه هر کسی لحن و ادبیات خاص خودش رو داره، هدفم توهین نبوده به هیچ وجه.

    موفق باشید.

  5. #5
    کاربر جدید آواتار yosof.a.a
    تاریخ عضویت
    تیر 1396
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    10

    نقل قول: سوال فوري

    ببخشيىد بازم تشکر

تاپیک های مشابه

  1. یک سوال فوری فوری از دوستانی که با VEGAF کار کرده اند
    نوشته شده توسط 123456789 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 07 بهمن 1384, 16:31 عصر
  2. سوال فوری
    نوشته شده توسط zrahimic در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 10 دی 1383, 12:55 عصر
  3. یک سوال فوری در مورد phpbb فارسی
    نوشته شده توسط 123456789 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 دی 1383, 17:04 عصر
  4. کمک من فردا تحویل پروژه دارم . یه سوال فوری
    نوشته شده توسط dezidria_bernadot در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 30 شهریور 1383, 17:55 عصر
  5. یه سوال فوری
    نوشته شده توسط b_mohammadpoor در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 24 خرداد 1383, 23:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •