نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل در فرم تقویم فارسی

  1. #1

    Arrow مشکل در فرم تقویم فارسی

    سلام خدمت تمامی سروران گرامی

    توی نمونه ای که گذاشتم در فیلد تاریخ ، برای ثبت کردن تاریخ مشکلی ندارم ولی زمانی که بخام از فرم تقویم خارج بشم متاسفانه دکمه خروج درست کار نمیکنه
    منظورم اینه که وقتی دکمه خروج رو میزنم یعنی نمیخام هیچگونه تغییری داده بشه ولی این عمل انجام نمیشه
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: مشکل در فرم تقویم فارسی

    نمونه اصلاح شد



    یا حق
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: مشکل در فرم تقویم فارسی

    سلام جناب اقای صدیقی
    بسیار محبت کردید و از لطف شما ممنونم .


  4. #4

    نقل قول: مشکل در فرم تقویم فارسی

    سلام مجدد خدمت همه عزیزان

    توی عکس اگه مشاهده کنید تاریخ دوم (قرمز رنگ) کوچتر از تاریخ قبلی هستش
    چطور میتونم فقط باید مساوی یا بزرگتر از تاریخ اولی ، بهش مقدار بدم ؟؟
    و برای درج تاریخ کمتر خطا بده ؟؟

    fdate.jpg

    بازم ممنون میشم راهنمایی بفرماییئ
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: مشکل در فرم تقویم فارسی

    دوستان کسی راهکاری نمیشناسه ؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: مشکل در فرم تقویم فارسی

    نمونه اصلاح شد



    یا حق
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    نقل قول: مشکل در فرم تقویم فارسی

    سلام . بسیار ممنون که پاسخ دادید ولی متاسفانه نه

    هنوز مشکل حل نشده

    تاریخ دوم همچنان کوچکتر از تاریخ اولی داره ثبت میشه . از کد زیر هم استفاده کردم بازم نتیجه نگرفتم

        DoCmd.OpenForm "Fcalendar", acNormal, , , , acDialog
    If Me.Fdate > Me.Wdate Then
    Me.Wdate.Value = "nul"
    MsgBox "noooooo", vbCritical

    Else
    Me.Wdate.Value = strDate
    Me.Remark.SetFocus
    End If
    آخرین ویرایش به وسیله m2326499 : چهارشنبه 01 شهریور 1396 در 11:05 صبح

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: مشکل در فرم تقویم فارسی

    شرمنده فکر کردم میخواهید که بازنگ قرمز نشون داده بشه


    نمونه اصلاح شد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 03 اردیبهشت 1401, 12:01 عصر
  2. سوال: مشکل در دریافت اعداد فارسی در فرم در سایت php
    نوشته شده توسط masoomenoroozi در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 05 فروردین 1395, 05:56 صبح
  3. حرفه ای: مشکل در کامپیوننت تقویم فارسی
    نوشته شده توسط mohammadk در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 07 اسفند 1392, 19:15 عصر
  4. مشکل در نوشتن کد فارسی به همراه اسلش؟
    نوشته شده توسط Payam Moradi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 22 شهریور 1383, 07:46 صبح
  5. من یک مشکل در textbox های فارسی و لاتین نویسی دارم
    نوشته شده توسط علیا در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 16 بهمن 1382, 13:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •