نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در کامپایل برنامه نوشته شده با سی پلاس پلاس و طراحی کیو تی

  1. #1

    مشکل در کامپایل برنامه نوشته شده با سی پلاس پلاس و طراحی کیو تی

    سلام دوستان یک برنامه رو می خوام در لینوکس رد هت نصب کنم تو مقاله نوشته با توجه به فایل
    Makefile
    نصب بشه و بعد با
    ./UN
    اجرا بشه؟
    فایل اینستال نداره چطور نصبش کنم؟
    این یک سری از اطلاعات فایل
    Makefile
    هست


    ################################################## ###########################
    # Makefile for building: UN
    # Generated by qmake (1.04a) (Qt 3.1.1) on: Sun Jan 11 15:33:33 2004
    # Project: UN.pro
    # Template: app
    # Command: $(QMAKE) -o Makefile UN.pro
    ################################################## ###########################

    ####### Compiler, tools and options

    CC = gcc
    CXX = g++
    LEX = flex
    YACC = yacc
    CFLAGS = -pipe -Wall -W -O2 -march=i386 -mcpu=i686 -g -DGLX_GLXEXT_LEGACY -fno-use-cxa-atexit -fno-exceptions -DQT_NO_DEBUG -DQT_THREAD_SUPPORT
    CXXFLAGS = -pipe -Wall -W -O2 -march=i386 -mcpu=i686 -g -DGLX_GLXEXT_LEGACY -fno-use-cxa-atexit -fno-exceptions -DQT_NO_DEBUG -DQT_THREAD_SUPPORT
    LEXFLAGS =
    YACCFLAGS= -d
    INCPATH = -I$(QTDIR)/mkspecs/default -I. -I$(QTDIR)/include -I.ui/ -I.moc/
    LINK = g++
    LFLAGS =
    LIBS = $(SUBLIBS) -L$(QTDIR)/lib -L/usr/X11R6/lib -lqt-mt -lXext -lX11 -lm -lpcap
    AR = ar cqs
    RANLIB =
    MOC = $(QTDIR)/bin/moc
    UIC = $(QTDIR)/bin/uic
    QMAKE = qmake
    TAR = tar -cf
    GZIP = gzip -9f
    COPY = cp -f
    COPY_FILE= $(COPY) -p
    COPY_DIR = $(COPY) -pR
    DEL_FILE = rm -f
    SYMLINK = ln -sf
    DEL_DIR = rmdir
    MOVE = mv -f
    CHK_DIR_EXISTS= test -d
    MKDIR = mkdir -p

    ####### Output directory



  2. #2

  3. #3

    نقل قول: مشکل در کامپایل برنامه نوشته شده با سی پلاس پلاس و طراحی کیو تی

    سلام خیر هر جا گشتم آموزش درست پیدا نکردم و نتونستم رو ردهت ردستش کنم
    لطفا اگر امکان داره توضیح بدید چیکار کنم که کامپایل بشه این فایل
    با تشکر

  4. #4

    نقل قول: مشکل در کامپایل برنامه نوشته شده با سی پلاس پلاس و طراحی کیو تی

    چطور از Qmake استفاده کنم؟

  5. #5

    نقل قول: مشکل در کامپایل برنامه نوشته شده با سی پلاس پلاس و طراحی کیو تی

    هر چی از دستور Make استفاده می کنم این اررور میده.
    make: *** No rule to make target `/mkspecs/default/qmake.conf', needed by `Makefile'. Stop.

  6. #6

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 07 فروردین 1395, 13:41 عصر
  2. سوال: مشکل در اجرای برنامه نوشته شده سی شارپ
    نوشته شده توسط policweb در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 29 مرداد 1393, 03:12 صبح
  3. پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 28 شهریور 1392, 21:01 عصر
  4. مشکل در نصب برنامه نوشته شده با vitual basic 6
    نوشته شده توسط fmfmfm در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 19 مهر 1391, 13:23 عصر
  5. مشکل در نصب برنامه نوشته شده با VB.net
    نوشته شده توسط bad_boy_2007 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 08 آبان 1386, 16:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •