نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: مشکل نمایش فرم ناخواسته به هنگام Minimize و Maximize شدن برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ariobarzan
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ايران زمين
    پست
    419

    مشکل نمایش فرم ناخواسته به هنگام Minimize و Maximize شدن برنامه

    با سلام
    من فرمی دارم که ابتدای برنامه از کاربر نام کاربری و کلمه عبور می گیره و بعد از چک کردن پسورد فرم اصلی برنامه و در صورت لزوم فرمهای دیگه را باز می کنه
    در هر لحظه فقط یک فرم باز هست
    حالا وقتی برنامه را Minimize می کنیم و بعد دوباره اون را میاریم روی صفحه بطور نا خواسته فرم نام کاربر و کلمه عبور ظاهر میشه در صورتی که اصلا فرم صدا زده نشده
    اگر کاربر کلمه عبور و پسورد را بزنه دوباره نرم افزار اجرا میشه
    اگر Cancel بزنه کلا برنامه بسته میشه (یعنی همون فرمی که Minimize شده بود )
    اگر بیخیال نام کاربری و کلمه عبور بشه و بزاره یه گوشه دسکتاپ اون وقت میتونه با فرم Minimize شده کار کنه
    چه راه حلی برای این که دوباره فرم نام کاربری و کلمه عبور الکی ظاهر نشه هست؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار persia_hrn
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    145

    نقل قول: مشکل نمایش فرم ناخواسته به هنگام Minimize و Maximize شدن برنامه

    سلام ، اول شما مشخص کنید فرمی که در اون کلمه عبور رو دریافت میکنید فرم اصلی (MainForm) هست یا خیر ؟
    بعد باید مشخص کنید که فرم پسورد بعد از اینکه پسورد رو گرفت و تأیید کرد بسته میشه و فرم های بعدی نمیاش داده میشه یا اینکه Hide میشه ؟
    توی خاصیت OnActivate فرم اصلی برنامه چی نوشتین ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ariobarzan
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ايران زمين
    پست
    419

    نقل قول: مشکل نمایش فرم ناخواسته به هنگام Minimize و Maximize شدن برنامه

    با سلام
    بله فرم اصلی هست
    بعد از گرفتن پسورد این فرم Hide میشه و فرم بعدی که صفحه اصلی نرم افزار هست نشون داده میشه
    توی خاصیت OnActivate فرم اصلی هم چیزی ننوشتم

  4. #4

    نقل قول: مشکل نمایش فرم ناخواسته به هنگام Minimize و Maximize شدن برنامه

    از کدام نسخه دلفی استفاده میکنید؟


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ariobarzan
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ايران زمين
    پست
    419

    نقل قول: مشکل نمایش فرم ناخواسته به هنگام Minimize و Maximize شدن برنامه

    برنامه را با دلفی 7 نوشتم

  6. #6

    نقل قول: مشکل نمایش فرم ناخواسته به هنگام Minimize و Maximize شدن برنامه

    از فرم اصلی نباید برای گرفتن نام کاربری استفاده کنید، باید در یونیت اصلی پروژه یک فرم جداگانه قبل از ساخت فرم اصلی برنامه بسازید و اون رو نمایش بدید
    یک نمونه ضمیمه کردم که هم فرم Splash داره و هم فرم Login
    توجه کنید که "اولین" فرمی که در یونیت اصلی پروژه با دستور "Application.CreateForm" ساخته میشه، از نظر دلفی فرم اصلی پروژه درنظر گرفته میشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ariobarzan
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ايران زمين
    پست
    419

    نقل قول: مشکل نمایش فرم ناخواسته به هنگام Minimize و Maximize شدن برنامه

    با سلام
    برنامه این پیام خطا را میده
    [Fatal Error] ChildUnit.pas(6): File not found: 'Winapi.Windows.dcu'

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار persia_hrn
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    145

    نقل قول: مشکل نمایش فرم ناخواسته به هنگام Minimize و Maximize شدن برنامه

    دوست عزیز واسه اینکار اصلاً نیازی به کامپوننتهای جانبی ندارید ، شما اول که باید فرم اصلی برنامتون MainForm باشه و فرم دریافت پسورد فرم جانبی باشه و 2 حالت واسه دریافت پسورد بهتون پیشنهاد میکنم :
    1- فرم اصلی برنامه نمایش داده و سپس بلافاصله فرم دریافت پسورد نمایش داده بشه . ( راحتتر انجام میشه )
    2- فرم اصلی برنامه بعد از دریافت پسورد نمایش داده بشه .

    شما کدوم حالت رو میخوای تا کدش رو برات بذارم همینجا .

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار khorsandreza
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    776

    نقل قول: مشکل نمایش فرم ناخواسته به هنگام Minimize و Maximize شدن برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmood_M مشاهده تاپیک
    از فرم اصلی نباید برای گرفتن نام کاربری استفاده کنید، باید در یونیت اصلی پروژه یک فرم جداگانه قبل از ساخت فرم اصلی برنامه بسازید و اون رو نمایش بدید
    یک نمونه ضمیمه کردم که هم فرم Splash داره و هم فرم Login
    توجه کنید که "اولین" فرمی که در یونیت اصلی پروژه با دستور "Application.CreateForm" ساخته میشه، از نظر دلفی فرم اصلی پروژه درنظر گرفته میشه
    سلام
    روش خوبی هست برای فرم لاگین ولی من به یک مشکل برخورد کردم من فرم Model دارم دیتابیس و دیتا ست ها در ان فرم است موقع ساخته شدن فرم بر اساس ریجستری من کانکشن ها برقرار میشه و سپس فرم لاگین از فرم اصلی در ONShow فراخوانی می کنم ولی در این روش چون قبل از ساخته شدن فرم مدل فرم لاگین ساخته میشه عملا ارتباط با دیتابیس برقرار نمیشه شکل دستورات

    Application.MainFormOnTaskBar := True;
    GetPasswordForm := TGetPasswordForm.Create(Application);
    GetPasswordForm.Position := poScreenCenter;
    if GetPasswordForm.ShowModal = mrOK then
    begin
    Application.Initialize;
    TStyleManager.TrySetStyle('Luna');
    Application.CreateForm(TMainForm, MainForm);
    Application.CreateForm(TDM, DM);
    Application.Run;
    end;

    آخرین ویرایش به وسیله khorsandreza : جمعه 17 شهریور 1396 در 15:44 عصر

  10. #10

    نقل قول: مشکل نمایش فرم ناخواسته به هنگام Minimize و Maximize شدن برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط ariobarzan مشاهده تاپیک
    با سلام
    برنامه این پیام خطا را میده
    [Fatal Error] ChildUnit.pas(6): File not found: 'Winapi.Windows.dcu'
    اگر از نسخه های قدیمی دلفی استفاده می کنید عبارت WinApi رو از نام یونیت حذف کنید

  11. #11

    نقل قول: مشکل نمایش فرم ناخواسته به هنگام Minimize و Maximize شدن برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط khorsandreza مشاهده تاپیک
    سلام
    روش خوبی هست برای فرم لاگین ولی من به یک مشکل برخورد کردم من فرم Model دارم دیتابیس و دیتا ست ها در ان فرم است موقع ساخته شدن فرم بر اساس ریجستری من کانکشن ها برقرار میشه و سپس فرم لاگین از فرم اصلی در ONShow فراخوانی می کنم ولی در این روش چون قبل از ساخته شدن فرم مدل فرم لاگین ساخته میشه عملا ارتباط با دیتابیس برقرار نمیشه شکل دستورات

    Application.MainFormOnTaskBar := True;
    GetPasswordForm := TGetPasswordForm.Create(Application);
    GetPasswordForm.Position := poScreenCenter;
    if GetPasswordForm.ShowModal = mrOK then
    begin
    Application.Initialize;
    TStyleManager.TrySetStyle('Luna');
    Application.CreateForm(TMainForm, MainForm);
    Application.CreateForm(TDM, DM);
    Application.Run;
    end;

    وقتی هنوز کاربر وارد برنامه نشده، نباید Connection اصلی و DataModule لود بشه
    روی فرم لاگین یک کانکشن جداگانه بذارید و فقط برای بررسی اطلاعات کاربر به بانک وصل بشید

تاپیک های مشابه

  1. نمایش فرم لاگین به وب سایت در هنگام ورود کاربر به سایت
    نوشته شده توسط aminmorteza در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 22 آبان 1391, 21:59 عصر
  2. سوال: عدم نمایش بخش هایی از فرم هنگام Minimize و Maximize
    نوشته شده توسط Alt+F4 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 22 مرداد 1388, 11:51 صبح
  3. سوال: نمایش فرم انتظار در هنگام اجرای یک عملیات
    نوشته شده توسط Morteza_s در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 06 مهر 1387, 11:47 صبح
  4. نمایش فرم login به صورتی که فرم اصلی غیر فعال باشد
    نوشته شده توسط azizi-ra در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 20 آذر 1385, 08:26 صبح
  5. مشکل کدپیچ جداول اکسس به هنگام انتقال به دلفی
    نوشته شده توسط javad_hosseiny در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 10 خرداد 1384, 19:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •