نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چطور یک enum بسازیم که از نوع bool و مقادیر null, false, true داشته باشد؟

  1. #1

    Question چطور یک enum بسازیم که از نوع bool و مقادیر null, false, true داشته باشد؟

    سلام دوستان من می خواهم یه همچین enum ای بسازم ولی نمیشه، به نظر شما چه راهی میشه استفاده کرد؟


    public enum BuyerType : bool
    {
    BothPersonOrCompany = null,
    PersonBuyer=false,
    CompanyBuyer=true
    };

    با تشکر.

  2. #2

    نقل قول: چطور یک enum بسازیم که از نوع bool و مقادیر null, false, true داشته باشد؟

    نمیتونید. انواع مجاز در لینک زیر گفته شده
    https://docs.microsoft.com/en-us/dot.../keywords/enum

  3. #3

    نقل قول: چطور یک enum بسازیم که از نوع bool و مقادیر null, false, true داشته باشد؟

    حتما باید enum باشه؟ کارتون با <Nullable<bool انجام نمیشه؟

    bool? BuyerType ; //=null/true/false

  4. #4

    نقل قول: چطور یک enum بسازیم که از نوع bool و مقادیر null, false, true داشته باشد؟

    بله دوستان عزیز، حرف شما درسته. من میخواستم BuyerType به عنوان ورودی به یک متد بدم، گفتم اگر از نوع enum به متد ارسال بشه، کاربر راحتتر میفهمه تا اینکه null یا false یا true به متد ارسال کنه

  5. #5

    نقل قول: چطور یک enum بسازیم که از نوع bool و مقادیر null, false, true داشته باشد؟

    نقل قول نوشته شده توسط sayanpro مشاهده تاپیک
    بله دوستان عزیز، حرف شما درسته. من میخواستم BuyerType به عنوان ورودی به یک متد بدم، گفتم اگر از نوع enum به متد ارسال بشه، کاربر راحتتر میفهمه تا اینکه null یا false یا true به متد ارسال کنه
    نمیدونم متدتون چه روندی دارد ولی کافیه یک enum ایجاد و یک پارامتر از اون در متد داشته باشید و در بدنه متد برحسب اون تصمیم بگیرید
            public enum BuyerType
    {
    BothPersonOrCompany,
    PersonBuyer,
    CompanyBuyer
    }

    void MyMethod(BuyerType buyerType)
    {
    switch (buyerType)
    {
    case BuyerType.BothPersonOrCompany:
    //...
    break;
    case BuyerType.CompanyBuyer:
    //...
    break;
    case BuyerType.PersonBuyer:
    //...
    break;
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 15 مهر 1394, 06:22 صبح
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 11 شهریور 1392, 04:42 صبح
  3. سوال: هنگام گزارش من يك فيلد دارم كه از نوع bitميباشد ...؟
    نوشته شده توسط baran_1551 در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 28 آذر 1388, 19:54 عصر
  4. پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 27 آذر 1385, 10:17 صبح
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 17:00 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •