نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: رویداد کدام کنترل اجرا شده؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    Question رویداد کدام کنترل اجرا شده؟

    وقت بخیر دوستان .من با کد های زیر آرایه ای زا عکسهای موجود درون پوشه ایجاد میکنم و یه کنترل پیکجر باکس هم میسازم و عکسارو درونشون نشون میدم. من براشون رویداد حرکت موس رو ایجاد کردم . که موس وقتی روشون میره یه پیغام نشون میده . حالا من میخوام بدونم چجور میشه فهمید موس رو کدوم کنترل قرار داره؟ یا اصلا تگ هر کدوم رو چجور میتونم بدست بیارم. اینم کدهامه.





    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    this.AutoScroll = true;
    string[] list = Directory.GetFiles(@"C:\pictures", "*.jpg");
    picturebox = new PictureBox
    [list.Length];
    int y = 0;
    for (int index = 0; index < picturebox.Length; index++)
    {
    picturebox[index] = new PictureBox();
    this.Controls.Add(picturebox[index]);
    picturebox[index].Location = new Point (index +140, 100);
    picturebox[index].SizeMode = PictureBoxSizeMode.StretchImage;
    picturebox[index].Size = new Size(50, 50);
    picturebox[index].Image = Image.FromFile(list[index]);
    picturebox[index].Tag = list[index];
    picturebox[index].MouseMove +=new MouseEventHandler(myEventHandler);
    }
    }
    private void myEventHandler(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    MessageBox.Show("ok");
    }


  2. #2

    نقل قول: رویداد کدام کنترل اجرا شده!!!1

    تو رویداد myEventHandler که نوشتید آبجکت sender رفرنس به شی فراخوان کنندتون داره - به Picturebox کست کنیدش و از Property هاش استفاده کنید .

    ((PictureBox)Sender).Tag

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: رویداد کدام کنترل اجرا شده!!!1

    اگه امکانش هست راجب چینش اینا هم کمکم کنید. مثلا چهار ستونه باشه. کنترل ها هم از هم نهایتش 20 پیکسل فاصله داشته باشه

تاپیک های مشابه

  1. روال button_click n در یوزر کنترل اجرا نمیشود
    نوشته شده توسط mirza در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 20 آذر 1391, 16:23 عصر
  2. سوال: اجرا رویداد یک کنترل توسط کنترل دیگر.
    نوشته شده توسط mjzsoft25 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 19 تیر 1391, 21:56 عصر
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 30 مرداد 1385, 11:54 صبح
  4. کنترل اجرا و خاتمه چند برنامه
    نوشته شده توسط کاربر کوشا در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 24 مرداد 1385, 13:41 عصر
  5. نحوه ساخت رویداد برای کنترل های داینامیک
    نوشته شده توسط kastakoorta در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 07 آبان 1384, 01:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •