نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: بهترین شیوه برای دریافت تاریخ و زمان از کاربر چیست ؟ و معرفی یک Dll کامل و مناسب ؟

  1. #1
    کاربر جدید آواتار royabahrami76
    تاریخ عضویت
    مرداد 1396
    محل زندگی
    قیطریه - تهران
    پست
    11

    Thumbs up بهترین شیوه برای دریافت تاریخ و زمان از کاربر چیست ؟ و معرفی یک Dll کامل و مناسب ؟

    سلام در حال کار کردن روی پروژه ای هستم که در قسمت های مختلف از امکانات خود سایت گرفته تا پنل کاربری و پنل مدیریت بارها و بارها از کاربر تاریخ را دریافت میکنیم .



    همونطور که میدونید در تبدیل تاریخ شمسی به میلادی به خاطر اختلاف در تعداد روز تقویمی (یک روز اختلاف) در تبدیل تاریخ ها مشکل ایجاد میشود و همینطور در تبدیل زمان .



    و واضح تربخوام توضیح بدم اگه تاریخ و زمان رو بصورت شمسی از کاربر بگیرم و در پایگاه داده ذخیره کنیم دربازخوانی ممکن است(دراختلاف زمانی یک سال) تاریخ یک روز تغییر کند و ساعت هم طبیعتا همیشه تغییر میکند.



    برای تبدیل تاریخ به میلادی و بلعکس و یا تاریخ بصورت نمایش روزِهفته و به صورت رشته ای و ... من از Dll زیر استفاده میکنم :

    PersianDateTime.dll
    که قابلیت هایی مثل موارد زیر را دارد (البته خیلی بیشتر از این):



    مورد خیلی مهم زمانی است که تاریخ و زمان باید با هم دریافت شوند و در یک فیلد ذخیره شوند .


    سوالات :
    1 - در جاهایی که با تاریخ و زمان سروکار داریم (ثبت تاریخ جاری سیستم یا دریافت از کاربر) بنظرتون بهتره که قبل ذخیره در جدول اون رو به میلادی تبدیل کرده و بعدا در زمان بازخوانی و نمایش اون رو دوباره به Persian تبدیل کنیم ؟ این شیوه بنظرتون صحیح است ؟





    2 - بهترین شیوه برای ذخیره تاریخ و زمان(بصورت کامل) در پایگاه داده چیست ؟
    بنظرتون تاریخ و زمان رو در دو فیلد جدا از هم در دیتابیس درنظر بگیرم و تاریخ و زمان رو جدا در اون ها ذخیره کنم و یا استفاده از یک فیلد فقط datetime بهتر است ؟




    3 -برای دریافت تاریخ و زمان از کاربر بصورت دریافت سال و ماه و روز و زمان در TextBox های جدا چه پیشهادی رو دارید؟
    نظرم الان اینه که برای هرکدوم یک TextBox بگذارم و در سمت اکشن بصورت پارامتر دریافت کردن سپس بصورت زیر میشه اون رو بصورت یک datetime کامل درآورد :

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: بهترین شیوه برای دریافت تاریخ و زمان از کاربر چیست ؟ و معرفی یک Dll کامل و مناسب ؟

    اگر در پروژه تان با تاریخ میلادی کار ندارید بهترین روش این است که Culture برنامه را توسط فایل PersianCulture (ضمیمه شده است) به شمسی تغییر دهید. در این حالت تمام تاریخ های برنامه هنگام نمایش شمسی است، اما به صورت خودکار در دیتابیس میلادی دیده می شود، البته به واسطه فعال بودن PersianCalendar در سمت برنامه، تمام محاسبات فاصله 2 تاریخ با هم با مبنای تاریخ شمسی محاسبه می شود (مثلا فاصله 1396/6/1 تا 1396/7/1 را 31 رو برخواهد گرداند).

    نحوه فعال سازی تقویم شمسی نیز در کل برنامه با افزودن دستورات زیر به رویداد Application_BeginRequest در Global.asax به شکل زیر می باشد:
            protected void Application_BeginRequest(object sender, EventArgs e)
    {
    var persianCulture = new PersianCulture();
    Thread.CurrentThread.CurrentCulture = persianCulture;
    Thread.CurrentThread.CurrentUICulture = persianCulture;
    }

    با رعایت پروسه فوق، شما می توانید در TextBox هایی که مرتبط به یک فیلد تاریخ است بدون مشکل تاریخ شمسی وارد کنید و نگران هیچ چیز نباشید.
    برای افزودن DatePicker به TextBox های مذکور نیز می توانید از پلاگین های jQuery (مانند این: http://babakhani.github.io/PersianWe....4.5/demo.html) استفاده کنید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر جدید آواتار royabahrami76
    تاریخ عضویت
    مرداد 1396
    محل زندگی
    قیطریه - تهران
    پست
    11

    نقل قول: بهترین شیوه برای دریافت تاریخ و زمان از کاربر چیست ؟ و معرفی یک Dll کامل و مناسب ؟

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی کرامتی مشاهده تاپیک
    اگر در پروژه تان با تاریخ میلادی کار ندارید بهترین روش این است که Culture برنامه را توسط فایل PersianCulture (ضمیمه شده است) به شمسی تغییر دهید. در این حالت تمام تاریخ های برنامه هنگام نمایش شمسی است، اما به صورت خودکار در دیتابیس میلادی دیده می شود، البته به واسطه فعال بودن PersianCalendar در سمت برنامه، تمام محاسبات فاصله 2 تاریخ با هم با مبنای تاریخ شمسی محاسبه می شود (مثلا فاصله 1396/6/1 تا 1396/7/1 را 31 رو برخواهد گرداند).

    نحوه فعال سازی تقویم شمسی نیز در کل برنامه با افزودن دستورات زیر به رویداد Application_BeginRequest در Global.asax به شکل زیر می باشد:
            protected void Application_BeginRequest(object sender, EventArgs e)
    {
    var persianCulture = new PersianCulture();
    Thread.CurrentThread.CurrentCulture = persianCulture;
    Thread.CurrentThread.CurrentUICulture = persianCulture;
    }

    با رعایت پروسه فوق، شما می توانید در TextBox هایی که مرتبط به یک فیلد تاریخ است بدون مشکل تاریخ شمسی وارد کنید و نگران هیچ چیز نباشید.
    برای افزودن DatePicker به TextBox های مذکور نیز می توانید از پلاگین های jQuery (مانند این: http://babakhani.github.io/PersianWe....4.5/demo.html) استفاده کنید.
    ممنونم از پاسختون
    این DatePicker رو چطوری دانلود کنم ؟ لین دانلود ؟

  4. #4
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: بهترین شیوه برای دریافت تاریخ و زمان از کاربر چیست ؟ و معرفی یک Dll کامل و مناسب ؟


  5. #5
    کاربر جدید آواتار royabahrami76
    تاریخ عضویت
    مرداد 1396
    محل زندگی
    قیطریه - تهران
    پست
    11

    نقل قول: بهترین شیوه برای دریافت تاریخ و زمان از کاربر چیست ؟ و معرفی یک Dll کامل و مناسب ؟

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی کرامتی مشاهده تاپیک
    متاسفانه یک اختلاف ساعتی هنوز هم وجود داره :




    علت این مورد چیه ؟

  6. #6
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: بهترین شیوه برای دریافت تاریخ و زمان از کاربر چیست ؟ و معرفی یک Dll کامل و مناسب ؟

    با چه کدی چنین اختلافی رو اندازه گرفتید؟

  7. #7

    نقل قول: بهترین شیوه برای دریافت تاریخ و زمان از کاربر چیست ؟ و معرفی یک Dll کامل و مناسب ؟

    با سلام بنده از این کلاس و datepicker ی که جناب کرامتی معرفی کردن استفاده میکنم، و خیلی عالی برای نمایش تاریخ ها کار میکنه، منتهی موقع ویرایش رکورد، وقتی که تاریخ از سمت دیتابیس واکشی میشه و میاد توی فیلد مربوطه میشینه، مقدار نمایشیش به یک تاریخ عجیب (حتی بعضی وقتا به سال منفی) تبدیل میشه، ممنون میشم در این مورد بنده رو راهنمایی کنین. اینم نمونه

    1.png
    2.png
    وقتی که کد های مربوط به این کلاس رو داخل متد Application_BeginRequest کامنت میکنم، این مشکل برطرف میشه و تاریخ موقع ویرایش به درستی نمایش داده میشه

    جالب اینجاس که با هر بار رفرش صفحه ایجاد رکورد جدید و یا صفحه ویرایش، مقدار تاریخ درون تکست باکس تغییر میکنه و با سه بار رفرش، تکست باکس مربوط به تاریخ، به تاریخ امروز مقدار میگیره

    ویرایش1:
    از این کد برای دیتپیکر استفاده میکنم:
    <script type="text/javascript">
    $(document).ready(function () {
    $("#AbsentDate").persianDatepicker({
    observer: true,
    format: 'YYYY/MM/DD'
    });
    });
    </script>

    آخرین ویرایش به وسیله mr.sirwan : چهارشنبه 12 مهر 1396 در 13:25 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار moslem.hady
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    پشت میز کامپیوتر
    سن
    33
    پست
    661

    نقل قول: بهترین شیوه برای دریافت تاریخ و زمان از کاربر چیست ؟ و معرفی یک Dll کامل و مناسب ؟

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    با سلام بنده از این کلاس و datepicker ی که جناب کرامتی معرفی کردن استفاده میکنم، و خیلی عالی برای نمایش تاریخ ها کار میکنه، منتهی موقع ویرایش رکورد، وقتی که تاریخ از سمت دیتابیس واکشی میشه و میاد توی فیلد مربوطه میشینه، مقدار نمایشیش به یک تاریخ عجیب تبدیل میشه، ممنون میشم در این مورد بنده رو راهنمایی کنین. اینم نمونه

    جالب اینجاس که با هر بار رفرش صفحه ویرایش، مقدار تاریخ تغییر میکنه و با سه بار رفرش، فیلد تاریخ به تاریخ امروز مقدار میگیره
    فکر میکنم این بخاطر این باشه که اون تقویمی که استفاده کردید (bootstrap datepicker یا pwt.datepicker) اگه تاریخ ورودیش که توی تکست باکس هست شمسی باشه، خراب میکنه. باید تاریخ ورودی میلادی باشه و بعد خودش شمسی میکنه.

  9. #9

    نقل قول: بهترین شیوه برای دریافت تاریخ و زمان از کاربر چیست ؟ و معرفی یک Dll کامل و مناسب ؟

    نقل قول نوشته شده توسط moslem.hady مشاهده تاپیک
    فکر میکنم این بخاطر این باشه که اون تقویمی که استفاده کردید (bootstrap datepicker یا pwt.datepicker) اگه تاریخ ورودیش که توی تکست باکس هست شمسی باشه، خراب میکنه. باید تاریخ ورودی میلادی باشه و بعد خودش شمسی میکنه.
    درسته به همین دلیله، ولی من تاریخ هارو بصورت میلادی توی دیتابیس ذخیره میکنم و با اون کلاس PersianCulture که جناب کرامتی معرفی کردن، موقع نمایش تاریخ ها این کلاس خودش میاد اون تاریخ های میلادی رو به شمسی تبدیل میکنه یعنی من نقشی تو اینکار ندارم، ایا راه حلی برای این هستش؟

  10. #10
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: بهترین شیوه برای دریافت تاریخ و زمان از کاربر چیست ؟ و معرفی یک Dll کامل و مناسب ؟

    اگر همه داده ها رو از طریق برنامه و هنگام فعال بودن PersianCulture ثبت شده باشد مشکلی پیش نمی آید.

  11. #11

    نقل قول: بهترین شیوه برای دریافت تاریخ و زمان از کاربر چیست ؟ و معرفی یک Dll کامل و مناسب ؟

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی کرامتی مشاهده تاپیک
    اگر همه داده ها رو از طریق برنامه و هنگام فعال بودن PersianCulture ثبت شده باشد مشکلی پیش نمی آید.
    همه داده ها از طریق برنامه و هنگام فعال بودن PersianCulture ثبت شده اند، هیچکدوم رو بصورت دستی توی دیتابیس درج نکردم و از همون اول و ابتدای شروع کار پروژه از این کلاس استفاده کردم، اما همونطور که قبلا اشاره کردم، وقتی تاریخ از دیتابیس واکشی میشه بصورت میلادی هستش، و کلاس PersianCulture اونرو بصورت شمسی نمایش میده و داخل تکست باکس قرار میگیره، چون pwt.datepicker فرض رو بر میلادی بودن تاریخ میذاره، پس اون تاریخ شمسی رو دوباره تبدیل میکنه و یه تاریخ دیگه رو بدست میاره

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار moslem.hady
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    پشت میز کامپیوتر
    سن
    33
    پست
    661

    نقل قول: بهترین شیوه برای دریافت تاریخ و زمان از کاربر چیست ؟ و معرفی یک Dll کامل و مناسب ؟

    اگه نمیتونید قبل از ارسال به تکست باکس تاریخ رو میلادی کنید، توی خود گیت از آقای باباخانی (دولوپر این تقویم) سوال کنید که آیا میشه تاریخ شمسی ورودی داد و چطور.
    https://github.com/babakhani/pwt.datepicker/issues

  13. #13

    نقل قول: بهترین شیوه برای دریافت تاریخ و زمان از کاربر چیست ؟ و معرفی یک Dll کامل و مناسب ؟

    با سلام مجدد،مشکل تغییر مقدار تکست باکس با هر بار رفرش صفحه رو با اضافه کردن اتریبیوت
    autocomplete="off"
    به اینپوت حل کردم، ولی هنوزم یک بار تاریخ رو تبدیل میکنه
    آخرین ویرایش به وسیله mr.sirwan : چهارشنبه 12 مهر 1396 در 16:47 عصر

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018

    نقل قول: بهترین شیوه برای دریافت تاریخ و زمان از کاربر چیست ؟ و معرفی یک Dll کامل و مناسب ؟

    سلام جناب کرامتی
    من از .net Core استفاده میکنم(البته اول کار هستم)
    دو تا سوال دارم
    اول اینکه ، بدون اینکه روش شما را پیاده کنم، تاریخ ها بصورت شمسی نمایش داده میشه یعنی توی دیتابیس میلادی است ولی توی نمایش شمسی
    دلیلش چیه؟
    دوم اینکه من ApplyFormatInEditMode = true را هم اضافه میکنم ولی در حالت ویرایش اصلا هیچ تاریخی در TextBox مربوطه نمایش داده نمیشه، نه میلادی و نه شمسی
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    آخرین ویرایش به وسیله nasr : یک شنبه 14 دی 1399 در 11:27 صبح

  15. #15
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: بهترین شیوه برای دریافت تاریخ و زمان از کاربر چیست ؟ و معرفی یک Dll کامل و مناسب ؟

    نقل قول نوشته شده توسط nasr مشاهده تاپیک
    سلام جناب کرامتی
    من از .net Core استفاده میکنم(البته اول کار هستم)
    دو تا سوال دارم
    اول اینکه ، بدون اینکه روش شما را پیاده کنم، تاریخ ها بصورت شمسی نمایش داده میشه یعنی توی دیتابیس میلادی است ولی توی نمایش شمسی
    دلیلش چیه؟
    سلام.
    اگر تاریخ ویندوزتون روی شمسی تنظیم شده باشد فقط روی سیستم عامل شما (نه دیگر سیستم ها، از جمله سرور سایت تون) تاریخ ها شمسی دیده میشه، اما اگر قرار باشه همه جا درست دیده بشه لازمه از کلاس فعال ساز تاریخ شمسی استفاده کنید.

    نقل قول نوشته شده توسط nasr مشاهده تاپیک
    دوم اینکه من ApplyFormatInEditMode = true را هم اضافه میکنم ولی در حالت ویرایش اصلا هیچ تاریخی در TextBox مربوطه نمایش داده نمیشه، نه میلادی و نه شمسی
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    اگر TextBox مربوطه به درستی به یک فیلد DateTime از مدل Bind شده باشه مشکل حل میشه.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018

    نقل قول: بهترین شیوه برای دریافت تاریخ و زمان از کاربر چیست ؟ و معرفی یک Dll کامل و مناسب ؟

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی کرامتی مشاهده تاپیک
    سلام.
    اگر تاریخ ویندوزتون روی شمسی تنظیم شده باشد فقط روی سیستم عامل شما (نه دیگر سیستم ها، از جمله سرور سایت تون) تاریخ ها شمسی دیده میشه، اما اگر قرار باشه همه جا درست دیده بشه لازمه از کلاس فعال ساز تاریخ شمسی استفاده کنید.


    اگر TextBox مربوطه به درستی به یک فیلد DateTime از مدل Bind شده باشه مشکل حل میشه.
    سلام آقای کرامتی
    راستش بعید میدونستم بعد از چند سال شما به این تاپیک جواب بدید و همین باعث خوشحالی بنده شد

    میشه لطفا راهنمایی کنید با توجه به اینکه .net core جایی با عنوان Application_BeginRequest نداره، من چطور از این روشی که شما آموزش دادید استفاده کنم؟
    ممنون

  17. #17
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: بهترین شیوه برای دریافت تاریخ و زمان از کاربر چیست ؟ و معرفی یک Dll کامل و مناسب ؟

    نقل قول نوشته شده توسط nasr مشاهده تاپیک
    سلام آقای کرامتی
    راستش بعید میدونستم بعد از چند سال شما به این تاپیک جواب بدید و همین باعث خوشحالی بنده شد

    میشه لطفا راهنمایی کنید با توجه به اینکه .net core جایی با عنوان Application_BeginRequest نداره، من چطور از این روشی که شما آموزش دادید استفاده کنم؟
    ممنون
    یک کلاس برای انجام کاری که درخواست کردید در ASP.NET Core ضمیمه کردم. این کلاس، در همه ورژن های دات نت کور جواب میده.

    برای فعال کردنش در ASP.NET Core، در ابتدای متد ConfigureServices در StartUp این خط رو اضافه کنید:

    // Persian date to be added here.
    CultureInfo.DefaultThreadCurrentCulture = CultureInfo.DefaultThreadCurrentUICulture = PersianDateExtensionMethods.GetPersianCulture();


    همین کلاس در آخرین ورژن Blazor و انواع دیگر پروژه های مبتنی بر دات نت کور هم جواب میده. بعنوان مثال، در پروژه های کنسول و ... که فایل لانچر اصلی شون Program.cs است همین دستور رو در ابتدای متد Main فرخوانی کنید.

    البته، افزودن کلاس ضمیمه شده به پروژه های مقصد فراموش نشود.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018

    نقل قول: بهترین شیوه برای دریافت تاریخ و زمان از کاربر چیست ؟ و معرفی یک Dll کامل و مناسب ؟

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی کرامتی مشاهده تاپیک
    یک کلاس برای انجام کاری که درخواست کردید در ASP.NET Core ضمیمه کردم. این کلاس، در همه ورژن های دات نت کور جواب میده.

    برای فعال کردنش در ASP.NET Core، در ابتدای متد ConfigureServices در StartUp این خط رو اضافه کنید:

    // Persian date to be added here.
    CultureInfo.DefaultThreadCurrentCulture = CultureInfo.DefaultThreadCurrentUICulture = PersianDateExtensionMethods.GetPersianCulture();


    همین کلاس در آخرین ورژن Blazor و انواع دیگر پروژه های مبتنی بر دات نت کور هم جواب میده. بعنوان مثال، در پروژه های کنسول و ... که فایل لانچر اصلی شون Program.cs است همین دستور رو در ابتدای متد Main فرخوانی کنید.

    البته، افزودن کلاس ضمیمه شده به پروژه های مقصد فراموش نشود.


    سلام جناب کرامتی
    واقعا تشکر میکنم از پاسخگویی شما
    مشکل نمایش تاریخ شمسی در کل پروژه حل شد ولی الان مشکلی که دارم اینه که در حالت ویرایش، تاریخ به درستی نشون داده نمیشه
    این قطعه کد مربوط به ویو در حالت Edit
    <div class="form-group">                
    <label asp-for="NewsDate" class="control-label"></label>
    <input asp-for="NewsDate" class="form-control" />
    <span asp-validation-for="NewsDate" class="text-danger"></span>
    </div>



    این هم کد کلاس
     [Display(Name = "تاریخ خبر")]      
    [Required(ErrorMessage = "لطفا {0} را وارد کنید")]
    [DisplayFormat(DataFormatString = "{0:yyyy/MM/dd}", ApplyFormatInEditMode = true)]
    public System.DateTime NewsDate { get; set; }



    جالبیش اینه که وقتی ApplyFormatInEditMode را true قرار میدم در زمان ویرایش تاریخ را خالی نشون میده و وقتی false میکنم تاریخ را در textbox نشون میده

    با تشکر فراوان
    آخرین ویرایش به وسیله nasr : سه شنبه 23 دی 1399 در 12:35 عصر

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018

    نقل قول: بهترین شیوه برای دریافت تاریخ و زمان از کاربر چیست ؟ و معرفی یک Dll کامل و مناسب ؟

    با عرض سلام مجدد
    مشکل بنده با اضافه کردن این قطعه کد به کلاس News حل شد "[DataType(DataType.Date)]"

    فقط الان دوتا مشکل دارم
    یکی اینکه زمانی که روی فیلد کلیک میکنم، هم datepicker شمسی را میاره و هم میلادی را
    و مشکل دوم اینکه با کلیک روی datepicker شمسی فیلد تاریخ خالی میشه و فقط حروف yyyy/mm/dd را نشون میده
    تصویر را ضمیمه کردم

    ممنون
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg a.jpg‏ (21.9 کیلوبایت, 48 دیدار)
    • نوع فایل: png b.png‏ (29.3 کیلوبایت, 48 دیدار)

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018

    نقل قول: بهترین شیوه برای دریافت تاریخ و زمان از کاربر چیست ؟ و معرفی یک Dll کامل و مناسب ؟

    سلام
    آیا روشی هم وجود داره که تمام اعداد نمایشی در سایت به فارسی تبدیل بشه

  21. #21
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: بهترین شیوه برای دریافت تاریخ و زمان از کاربر چیست ؟ و معرفی یک Dll کامل و مناسب ؟

    قابل انجام هست، اما توصیه نمیشود، چون اعداد ارزش عددی و محاسباتی شون رو از دست میدن.
    بجاش بهتره از فونت ایران سنس استفاده کنید، یک ورژن از اون فونت بنام FaNums بصورت پیش فرض تمام اعداد ر فارسی نشون میده.

تاپیک های مشابه

  1. گفتگو: بهترین کامپوننت برای دریافت تاریخ از کاربر
    نوشته شده توسط fool66 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 05 اردیبهشت 1392, 11:24 صبح
  2. بهترین روش برای گرفتن تاریخ و زمان از کاربر
    نوشته شده توسط vahid2112 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 14 بهمن 1391, 07:37 صبح
  3. سوال: بهترين روش براي دريافت اطلاعات از ديتابيس ديگر
    نوشته شده توسط didaaa در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 31 مرداد 1389, 13:06 عصر
  4. دریافت تاریخ و زمان از سرور بدون برنامه خارجی
    نوشته شده توسط soheil_programmer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 20 فروردین 1387, 00:06 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •