نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: پخش پروتکل های آنلاین rtmp یا rtsp

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    پخش پروتکل های آنلاین rtmp یا rtsp

    سلام دوستان

    من ادرس چندتا از رادیو های انلاین رو بدست اوردم همانند ادرس های زیر :

    کد HTML:
    mms://84.244.130.224/radiogolha
    
    rtmp://headend1.iranseda.ir/radio-iran/4-11-40k
    اینارو چطوری پخش کنم؟ کتابخانه ویندوز مدیا پلیر رو اد کردم و با دستور زیر اون رو که خواستم پلی کنم متاسفانه خطا میده که نمیتونه اینو اجرا کنه

     Player.launchURL = "rtmp://headend1.iranseda.ir/radio-payam/4-12-40k";



    ممنون میشوم راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    897

    نقل قول: پخش پروتکل های آنلاین rtmp یا rtsp

    کامپوننت Mediaplayer رو اد کن تو فرم ادرس رو بده پخش میکنه
    البته به VLC و دیگر برنامه هام که حالت ActiveX دار میتونی به راحتی پخش کنی تو برنامت

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: پخش پروتکل های آنلاین rtmp یا rtsp

    نقل قول نوشته شده توسط علیرضا حسن زاده مشاهده تاپیک
    کامپوننت Mediaplayer رو اد کن تو فرم ادرس رو بده پخش میکنه
    البته به VLC و دیگر برنامه هام که حالت ActiveX دار میتونی به راحتی پخش کنی تو برنامت
    مشکل همینجاست که پخش نمیکند!

    جز این کامپونت دیگری نمیشناسید؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: پخش پروتکل های آنلاین rtmp یا rtsp

    دوستان من یه راه حلی پیدا کردم برای پروتکل mms

    اومدم یه فایل متنی درست کردم و ادرسشو داخل این گذاشتم :

    کد HTML:
    <asx version = "3.0">  <title>TV1</title>  <entry>    <ref href = "mms://84.244.130.224/radiogolha"/>  </entry></asx>
    و این فایل رو دادم به پلیر تا پخش کند و به راحتی اوکی شد

    اما برای پروتکل rtmp این ج نمیده....به نظرتون چه باید کرد؟!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: پخش پروتکل های آنلاین rtmp یا rtsp

    دوستان نظری درمورد پخش پروتکل
    rtmp ندارید ؟ من همه جارو گشتم ولی اصن هیچ جایی برای پخشش توضیحی داده نشده.



  6. #6
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    897

    نقل قول: پخش پروتکل های آنلاین rtmp یا rtsp

    rtmp://headend1.iranseda.ir/radio-iran/4-11-40k
    این ادرسی که نوشتین تو VLC ‍‍‍پخش میشه تست کردم
    تو نرم افزار هم مشکلی نداشت با #C

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: پخش پروتکل های آنلاین rtmp یا rtsp

    نقل قول نوشته شده توسط علیرضا حسن زاده مشاهده تاپیک
    rtmp://headend1.iranseda.ir/radio-iran/4-11-40k
    این ادرسی که نوشتین تو VLC ‍‍‍پخش میشه تست کردم
    تو نرم افزار هم مشکلی نداشت با #C
    شما در سی شارپ چگونه اینو پخش کردید ؟ یک مثال میزنید؟


    من مشکلم رو در سایت زیر هم مطرح کرده بودم که 2 تا کتابخانه برای پخش معرفی کردند:
    https://stackoverflow.com/questions/...68036_45867126

    کتابخانه WPF-MediaKit که نتونست کاری کند

    کتابخانه Vcl.DotNet ولی توانست مشکل منو حل کند ...اما مشکلی که دارد اینه که بایستی پلاگین هایی هم در کنار این کتابخانه قرار بدم تا بتونه پخش کنه که حجم پلاگین و خود این کتابخانه حدود 40 الی 50 مگ میشود!!!!!!!! و بدون پلاگین هم کار نمیکند.

تاپیک های مشابه

  1. درباره پروتکل های RTP,RTSP,RTCP
    نوشته شده توسط aloneman2005 در بخش تالار های مرتبط با شبکه و امنیت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 01 مرداد 1393, 18:09 عصر
  2. مبتدی: شبیه سازی یکی از پروتکل های لایه شبکه به نام ARP با c یا #c
    نوشته شده توسط bahare792 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 10 آذر 1392, 19:23 عصر
  3. مبتدی: شبیه سازی یکی از پروتکل های لایه شبکه به نام ARP با c یا #c
    نوشته شده توسط bahare792 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 09 آذر 1392, 20:56 عصر
  4. گفتگو: به نظرتون سرویس های آنلاین در ایران قابلیت تجاری شدن دارند یا نه؟
    نوشته شده توسط R_Rajaee_Rad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 05 مرداد 1392, 15:25 عصر
  5. سوال: پروتکل پرداخت آنلاین set یا Secure Electronic Transaction
    نوشته شده توسط goldax در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 16 آبان 1389, 19:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •