نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نمایش اعداد اعشاری با فرمت خاص در هاست plesk

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    319

    نمایش اعداد اعشاری با فرمت خاص در هاست plesk

    سلام
    من فیلدی از نوع اعشاری در یکی از جداول دیتابیسم دارم زمان نمایش در سایت به جای اینکه به طور مثال 1.05 نشون بده به صورت 1/05 نشون میده در حالی که روی local درست نشون میده میخواستم بدونم آیا تنظیمات هاست باید درست بشه تا اعشار رو با کاراکتر " . " نشون بده نه با کاراکتر " / " ؟ یا نه مشکل از جای دیگه هست؟ من فکر میکنم تو تنظیمات هاست باید کاری انجام یدم چون روی لوکال موقع نمایش هیچ مشکلی ندارم.
    ممنون میشم راهنماییم کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    319

    نقل قول: نمایش اعداد اعشاری با فرمت خاص در هاست plesk

    دوستان کسی نمیتونه مشکل منو حل کنه؟

  3. #3

    نقل قول: نمایش اعداد اعشاری با فرمت خاص در هاست plesk

    تو مدلتون Custom Format برای فیلدتون قرار بدید : https://stackoverflow.com/a/9722054

    میتونید با Javascript هم در لود صفحتون / رو با . Replace کنید :

    var mystring = "1.05";
    console.log(mystring.replace(/\./g,'/'));


    ممکنه مشکل از Culture هم باشه اما هیچ Reference ای از این مشکل تو نت نیست .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار moslem.hady
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    پشت میز کامپیوتر
    سن
    34
    پست
    661

    نقل قول: نمایش اعداد اعشاری با فرمت خاص در هاست plesk

    اگه هاست اشتراکی هست که نمیتونید کاری کنید روش، اگه سرور اختصاصی هست باید از کنترل پنل برید تنظیمات Region، بعد Additional settings و اونجا سیمبل مربوط به اعشاری رو عوض کنید.
    توی کدتونهم فکر میکنم بتونید Localization و culture رو تغییر بدید. که اون رو الان خاطرم نیست.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    319

    نقل قول: نمایش اعداد اعشاری با فرمت خاص در هاست plesk

    نقل قول نوشته شده توسط moslem.hady مشاهده تاپیک
    اگه هاست اشتراکی هست که نمیتونید کاری کنید روش، اگه سرور اختصاصی هست باید از کنترل پنل برید تنظیمات Region، بعد Additional settings و اونجا سیمبل مربوط به اعشاری رو عوض کنید.
    توی کدتونهم فکر میکنم بتونید Localization و culture رو تغییر بدید. که اون رو الان خاطرم نیست.
    سلام دوست عزیز
    سرور اختصاصی هست فقط اینکه نمیدونم در تنظیمات Region ، قسمت Additional setting کجاست؟
    میشه راهنمایی بفرمایید؟
    از صفحه تنظیمات هم عکس فرستادم.Untitled.png

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار moslem.hady
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    پشت میز کامپیوتر
    سن
    34
    پست
    661

    نقل قول: نمایش اعداد اعشاری با فرمت خاص در هاست plesk

    از کنترل پنل پلسک نه. خود ویندوز. با ریموت دسکتاپ وارد بشید و توی کنترل پنل ویندوز بگردید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •