نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: dispose

  1. #1

    dispose

    سلام وقت شما بخیر
    در صورتی که برای نمونه سازی از استراکچر مپ استفاده کنیم و قصد داشته باشیم نمونه سازی را مستقیم انجام دهیم مثل زیر

    var lessonService = ManageObjectFactory.Container.GetInstance<ISaleSer vice>();
    lessonService.RemoveFinalUnregistredSale();


    در این RemoveFinalUnregistredSale یک اتصال به دیتابیس جهت حذف آیتم ها داریم ولی بعد از انجام کار کانکشن باز می مونه : چطور باید کانکشن را Dispose کرد .. ممنون
    ----------------------------------

    دستور زیر را در ApplicaitonRequest قرار داده ام :

    HttpContextLifecycle.DisposeAndClearAll();



    ولی اگر این سرویس ISaleService را در سازنده دریافت کنم در پایان کانکشن بسته می شود ///
    ------------------------------------



    ممنون

  2. #2

    نقل قول: dispose

    سلام دوستان
    کسی نیست منو راهنمایی کن / من مستندات Structuremap هم مقداری خوندم ولی چیزی ندیدم

    گفته شده با انجام دستور زیر dispose مییشه ولی انجام نشد


    HttpContextLifecycle.DisposeAndClearAll();


    ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر

  3. #3

    نقل قول: dispose

    شما بر چه مبنایی میگید که کانکشن باز میمونه ؟ به دلیل اینکه DbContext به صورت ThreadSafe نیست و از چند Thread میشه به دیتابیس وصل شد در هر Request یک نمونه ی جدید از این کلاس ساخته میشه. ضمن اینکه قطع کردن کانکشن از وظایف StructureMap نیست. اینکار رو باید درون سرویس انجام بدید.

  4. #4

    نقل قول: dispose

    سلام ممنون از جوابتون :

    من DNT Profilder استاد نصیری را اجرا می کنم و همه چیز را اعلام می کنه مثلا تعداد کانکشن های باز و ....

  5. #5

    نقل قول: dispose

    خود استاد نصیری دیدم توی یک کامنت جواب این سوال را ارسال کرده بود :



    public static class IoCWrapper
    {
    public static void RunAndDispose(Action action)
    {
    try
    {
    action();
    }
    finally
    {
    // اگر در درخواست وب بودیم، به صورت خودکار در پایان کار همه چیز تمام می‌شود
    if (!HttpContextLifecycle.HasContext())
    {
    new HybridLifecycle().FindCache(null).DisposeAndClear();
    }
    }
    }

    public static T GetInstance<T>()
    {
    return SmObjectFactory.Container.GetInstance<T>();
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. object dispose ؟
    نوشته شده توسط Behsharp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 15 بهمن 1386, 16:09 عصر
  2. Finalizer & Dispose
    نوشته شده توسط hpx در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 31 فروردین 1385, 20:33 عصر
  3. Finalizer & Dispose
    نوشته شده توسط hpx در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 31 فروردین 1385, 20:33 عصر
  4. چرا از Dispose استفاده می کنیم ؟
    نوشته شده توسط MicroGalaxy در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 01 آبان 1383, 19:30 عصر
  5. Dispose()
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 مهر 1382, 11:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •