نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: خواندن و نوشتن در جاوا

  1. #1

    خواندن و نوشتن در جاوا

    سلام یه کمکی میخواستم راجع بع فایل متنی فقط در حد زیر دیپلم جواب بدین ممنون میشم آخه تازه کارم
    من یه برنامه درست کردم که 2تا فرم داره توی فرم اول چند تا لیبل و ... وجود داره
    توی فرم دوم چند تا کمبو که نام رنگ و سایز فونت توش نوشته شده
    من میخوام بعد از زدن کلید ذخیره این تنظیمات مثلا:

    jLabel1.setFont(new Font("Tahoma", Font.PLAIN,12))
    txtsearch.setFont(new Font("Tahoma", Font.PLAIN,12))
    combosearch.setFont(new Font("Tahoma", Font.PLAIN,12))
    btnsearch.setFont(new Font("Tahoma", Font.PLAIN,12))


    توی یک تکست ذخیره بشه
    و توی فرم اول فراخوانی بشه
    مشکلم اینجاست نمیتونم توی یک تکست اینارو ذخیره کنم وبعد توی فرم اول فراخوانی کنم تونستم یک خطش رو ذخیره کنم یا چند خطش رو ولی بعد از اینکه 2باره ذخیره رو میزنم یا به ادامه اینها دوباره اضافه میکنه یا مثلا اگه تیک آیتم اول رو بردارم ( براشون چک باکس گذاشتم ) فقط 3تاش رو ذخیره میکنه
    اگه میشه راهنماییم کنید یا اگه راه حل بهتری دارید برای درست کردن ( ذخیره کردن ) تنظیمات با آموزش برام توضیح بدید

    این کد من برای ذخیره هستش:



    if (checksearch.isSelected())
    {
    String st1 = "jLabel1.setFont(new Font(\""+combofont.getSelectedItem().toString()+"\ ", Font.PLAIN," +combosize.getSelectedItem().toString()+ "))";
    writeToFile(st1);

    }
    if (checktxtsearch.isSelected())
    {
    String st2 = "txtsearch.setFont(new Font(\""+combofont.getSelectedItem().toString()+"\ ", Font.PLAIN," +combosize.getSelectedItem().toString()+ "))";
    writeToFile(st2);

    }
    if (checkcombosearch.isSelected())
    {
    String st3 = "combosearch.setFont(new Font(\""+combofont.getSelectedItem().toString()+"\ ", Font.PLAIN," +combosize.getSelectedItem().toString()+ "))";
    writeToFile(st3);

    }
    if (checkbtnsearch.isSelected())
    {
    String st4 = "btnsearch.setFont(new Font(\""+combofont.getSelectedItem().toString()+"\ ", Font.PLAIN," +combosize.getSelectedItem().toString()+ "))";
    writeToFile(st4);

    }
    System.out.println("File created successfully!");

  2. #2

    نقل قول: خواندن و نوشتن در جاوا

    کسی نیست جواب یا راه حلی بده؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: خواندن و نوشتن در جاوا

    کد زیر دو تابع داره یکی برای save و یکی برای load. ورودی و خروجی آرایه ای از نوع String هست. در متد main هم یک مثال نوشتم که بشه عملکردش رو دید

    import java.io.File;import java.io.IOException;
    import java.io.PrintWriter;
    import java.util.ArrayList;
    import java.util.Scanner;


    public class Settings {


    private final static String SETTING_FILE_PATH = "settings.txt";


    public static boolean saveSettings(String[] settings) {
    if (settings == null) {
    return true;
    }
    PrintWriter printWriter = null;
    try {
    File file = new File(SETTING_FILE_PATH);
    printWriter = new PrintWriter(file);
    for (String setting : settings) {
    printWriter.println(setting);
    }
    printWriter.flush();
    } catch (IOException ex) {
    System.out.println(ex.getMessage());
    return false;
    } finally {
    if (printWriter != null) {
    printWriter.close();
    }
    }
    return true;
    }


    public static String[] loadSettings() {
    Scanner cin = null;
    ArrayList<String> settings = new ArrayList<>();
    try {
    File file = new File(SETTING_FILE_PATH);
    cin = new Scanner(file);
    while (cin.hasNextLine()) {
    String str = cin.nextLine();
    settings.add(str);
    }
    } catch (IOException ex) {
    System.out.println(ex.getMessage());
    return null;
    } finally {
    if (cin != null) {
    cin.close();
    }
    }
    return (String[]) settings.toArray(new String[0]);
    }


    public static void main(String[] args) {
    String[] sets = new String[]{"abx", "cd", "123"};
    saveSettings(sets);
    String[] settings = loadSettings();
    for (String str : settings) {
    System.out.println(str);
    }
    }
    }



تاپیک های مشابه

  1. آموزش: قطعه کد خواندن و نوشتن در یک فایل به زبان جاوا
    نوشته شده توسط mehr6866 در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 27 اردیبهشت 1394, 14:25 عصر
  2. سوال: خواندن و نوشتن در فایل word به وسیله جاوا
    نوشته شده توسط ميرزا حسين در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 30 خرداد 1391, 15:11 عصر
  3. چگونگی خواندن و نوشتن در Registery
    نوشته شده توسط Mohammad_programmer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 10 دی 1383, 18:36 عصر
  4. خواندن و نوشتن در رجیستری (Registry) ویندوز، چگونه؟
    نوشته شده توسط ramin_rp در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 24 اسفند 1382, 11:30 صبح
  5. کد خواندن و نوشتن در یک فایل
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 08 مهر 1382, 15:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •