نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: سطح دسترسی برای کاربران و مدیران سایت ASP.net WebForm CSharp

  1. #1

    سطح دسترسی برای کاربران و مدیران سایت ASP.net WebForm CSharp

    سلام دوستان این اولین پیام من هست.
    امیدوارم که حالتون خوب باشه.
    یه سال کوچیک دارم:
    موضوع سوال: forms authentication user identity
    چطور میشه سطح دسترسی برای کاربران ثبت نام کرده در سایت و مدیران در صفحه ادمین ایجاد کرد؟
    یک دیتابیس و دو تا جدول دارم
    جدول مدیران که 5 رول دارد .
    یک= سوپر ادمین دو= ادمین سه= مدیر داخلی چهار= مدیر ویرایش پنج=مدیر اعضاء

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    جدول کاربران که در حقیقت یک حالت وضعیت دارد .
    صفر= غیرفعال یک= فعال
    کاربرهایی که توی سایت ثبت نام کردن هیچ گونه رولی ندارند و میخوام مجاز به دیدن تمام صفحات غیر از بخش ادمین باشند.
    حالا اگر مایید از فیلد وضعیت بعنوان رول دسترسی استفاده کنید. یا روش دیگری برای این کار در نظر بگیرید.
    میهمان ها و افرادی که ثبت نام نکردند به همه صفحات دسترسی داشته باشند غیر از بخش ادمین و یک صفحه خاص(مثلا ارسال تیکت) در روت سایت .
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    میشه لطف کنید و از روش Custom استفاده کنید + دو تا web.confg و Authentication mode=Forms
    لطفا از asp.net web site administration tool استفاده نکنید. تعداد زیادی فیلد و کاربر و relationship دارم
    -----------------راستی من از ADO.NET Entity 6 EF Designer from database. استفاده کردم
    من این پروژه رو اول با PHP نوشتم و حالا تصمیم دارم با سی شارپ دوباره نویسیش کنم.
    این پروژه ASP.net Webform سی شارپ هست و MVC نیست.
    ممنون
    امید وارم کسی پیدا شه و ساه و راحت راهنمایی کنه. تو تاپیک های مختلف گشتم ولی نتیجه نگرفتم.

  2. #2

    نقل قول: سطح دسترسی برای کاربران و مدیران سایت ASP.net WebForm CSharp

    با سلام.
    من هم دقیقا الان درگیر همین قسمت هستم. لطفا اگه ار روش Custom راه حلی میدونه راهنمایی کنه. لطفا از asp.net web site administration tool استفاده نکنید
    با تشکر

    من 3 تا جدول دارم. جدول user، جدول role، جدول rolemap. جدول user که اطلاعات کاربرها است، جدول role نقش ها رو تعریف میکنم، و جدول maprole که id کاربر و id نقشی که بهش اختصاص دادم رو توش نگهدری میکنم و با 2 تا gridview به نام های membership و role مدیریتشون میکنم. توی این روش هر تعداد role که بخواهم میتونم ایجاد کنم و به هر کاربر role مربوطه رو اختصاص بدم.

    حالا مشکل من اینه بعد از این مرحله دسترسی به صفحات رو بسته به نوع این role ها چطور محدود کنم. به عبارت دیگه در ادامه چه کارهایی مونده که باید انجام بدم؟
    آخرین ویرایش به وسیله kheyrollahi : سه شنبه 24 مرداد 1396 در 17:31 عصر

  3. #3

    نقل قول: سطح دسترسی برای کاربران و مدیران سایت ASP.net WebForm CSharp

    سلام دوستان
    راه حل رو پیدا کردم
    روش اول : همین پایین نوشتم ---- روش دوم : استفاده از رول و سطح دسترسی
    روشی که من استفاده کردم این بود که دو پروژه در Solution Explorer اضافه کردن و برای هر کدوم یک فایل کانفیگ و احراز هویت ساختم

    1.jpg
    2.jpg

    3.jpg

    مرحله آخر هم استفاده از احراز هویت بر اساس بررسی مقادیر یک فرم


    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {


    }


    protected void Login1_Authenticate(object sender, AuthenticateEventArgs e)
    {
    if (Login1.UserName == "user")
    {
    System.Web.Security.FormsAuthentication.RedirectFr omLoginPage(Login1.UserName, false);
    }
    }

  4. #4

    نقل قول: سطح دسترسی برای کاربران و مدیران سایت ASP.net WebForm CSharp

    سلام دوستان گرامی

    بنده برای سطح دسترسی اومدم یه جدول ساختم ادرس صفحاتی که میخوام براشون سطح دسترسی تعریف کنم داخلشون ذخیره میکنم ئ یه جدول هم دارم برای کاربرا و یه جدول هم دارم که ایدی کاربر و صفحه داخلش دخیره میشه بعد از لوگین چک میکنم ایا کاربر وارد شده به صفحه مربوطه دسترسی دارد یا نه ولی ادمین سایت به کل پنل مدیریت دسترسی دارد
    برای نمونه میتونید از لینک زیر بازدید کنید و در قسمت کاربران سیستم مشاهده کنید

    لوکین

  5. #5

    نقل قول: سطح دسترسی برای کاربران و مدیران سایت ASP.net WebForm CSharp

    گروه تلگرام برنامه نویسی سی شارپ
    https://t.me/joinchat/B7OnWg5sk-j_e3J9wXhq6w

تاپیک های مشابه

  1. سوال: سطح دسترسی برای کاربران در یک سایت
    نوشته شده توسط nimaariya در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 06 شهریور 1391, 03:10 صبح
  2. سوال: تعیین سطح دسترسی برای کاربران در برنامه windows application
    نوشته شده توسط crazy_1892 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 33
    آخرین پست: یک شنبه 17 اردیبهشت 1391, 19:00 عصر
  3. سوال: تعیین سطح دسترسی برای کاربران سایت
    نوشته شده توسط a_123123123123 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 18 تیر 1390, 08:26 صبح
  4. سوال: تعیین سطح دسترسی برای کاربران
    نوشته شده توسط shervinrad در بخش Access
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 12 بهمن 1389, 14:22 عصر
  5. سطح دسترسی برای کاربران
    نوشته شده توسط yardel در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 05 اردیبهشت 1388, 18:40 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •