نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کلاس Logger

  1. #1

    Smile کلاس Logger

    کلاس Logger چه کاربردی داره و کجا ازش استفاده میشه؟و اینکه Logging Levels چیه؟
    مثلا من دیدم که توی catch استفاده شده و به سازندش هم به عنوان ورودی یه exception داده شده؟
    یه جوابی هم که در این رابطه بهم دادن اینه که:
    کلیه لاگ های برنامه رو توی یه فایل ذخیره می کنه.
    ولی اصلا لاگ چیه؟واصلا چرا باید اینکارو کرد؟

    اینم یه نمونه:
    ; (() Logger logger = Logger.getLogger(MyClass.class.getName


    ;(logger.setLevel(Level.FIN
    آخرین ویرایش به وسیله mhmadm4 : یک شنبه 22 مرداد 1396 در 13:00 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: کلاس Logger

    اینکه دقیقا کلاس Logger چیکار میکنه باید دید متد خاصی داره یا نه. بعضیاشون فقط یه سری مقادیر ثابت ذخیره کردن.
    ولی در کل log کردن برای اینه که عملکرد برنامتون رو ذخیره کنید. بعضی وقتا log بر روی صفحه (کنسول) چاپ میشه و میفهمید مشکل برنامه چیه.
    بعضی وقتا هم برنامتون توسط یکی دیگه استفاده میشه و ممکنه به مشکل بر بخوره، وقتی از log استفاده کنید میتونید به سوابق برنامه نگاه کنید و ببینید کجای برنامه دچار مشکل شده.
    log ها هم انواع مختلفی دارن، بعضیا خطا هستند، بعضیا اطلاعات هستند بعضیا هشدار و...
    Level هم همین رو مشخص میکنه که کدوم سطح میخوای log ها ذخیره یا چاپ بشه

  3. #3

    نقل قول: کلاس Logger

    پس یعنی از Logger در خطایابی و امنیت استفاده میشه.

    ممنون که
    پاسخ دادید.

تاپیک های مشابه

  1. کلاس و DLL رو چطوری بسازم ؟
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 27 دی 1382, 17:03 عصر
  2. اگه کسی در مورد کلاس Thread چیزی میدونه کمک کنه
    نوشته شده توسط LordMMD در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 13 دی 1382, 11:47 صبح
  3. کتاب ، CD آموزشی و کلاس برای دلفی
    نوشته شده توسط تبار در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 09 دی 1382, 05:03 صبح
  4. اجرای متدی از کلاس
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 27 آذر 1382, 22:00 عصر
  5. بافر، ماژول و کلاس چیست؟
    نوشته شده توسط white fox در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 05 آذر 1382, 11:03 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •