نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کار با زمان در PHP

  1. #1

    کار با زمان در PHP

    سلام خدمت همه عزیزان
    من میخوام زمان رو از دیتا بیسی که یه فیلد datetime داره بگیرم و با زمان جاری مقایسه کنم کسی می تونه کمک کنه؟

  2. #2

    نقل قول: کار با زمان در PHP

    بهترین روش که هم دقت مناسب رو داشته باشه و هم سرعت، استفاده از unix_time هست. بر حسب ثانیه ذخیره میشه و در php براحتی قابل تبدیل به هر زمان دیگری هست. برای مقایسه در سطح دیتابیس هم، بدلیل صرفا عددی بودن، سرعت مناسبی داره

    tbl_data
    --------------
    id name saved_at
    1 test1 1501741806
    2 test2 1501856900
    3 test3 1502631051




    $t_now = time();
    $one_day_ago = $t_now-(24*60*60);


    $sql = "SELECT * FROM `tbl_data` WHERE `saved_at` BETWEEN $t_now AND $one_day_ago";



    در مثال بالا یه سری دیتا توی دیتابیس ذخیره شده. زمان های ذخیره هم به کمک تابع time() در زمان ثبت درونش ذخیره شده. حالا برای جستجو میخوایم تمام داده های که در ۲۴ ساعت گذشته تا به الان ثبت شده رو جستجو کنیم.

  3. #3

    نقل قول: کار با زمان در PHP

    من داده ها رو از نوع datetime ذخیره کردم و با این کد زمان رو می فرستم به دیتا بیس
    $datetime=date("Y/M/D G:i:s",time());


    mysqli_query($link,"INSERT INTO game_table(username, password,datetime)

  4. #4

    نقل قول: کار با زمان در PHP

    من داده ها رو از نوع datetime ذخیره کردم و با این کد زمان رو می فرستم به دیتا بیس
    $datetime=date("Y/M/D G:i:s",time());


    mysqli_query($link,"INSERT INTO game_table(username, password,datetime)

  5. #5

    نقل قول: کار با زمان در PHP

    نقل قول نوشته شده توسط saeed2922 مشاهده تاپیک
    من داده ها رو از نوع datetime ذخیره کردم و با این کد زمان رو می فرستم به دیتا بیس
    $datetime=date("Y/M/D G:i:s",time());


    mysqli_query($link,"INSERT INTO game_table(username, password,datetime)
    این روش صحیح نیست ، طبق گفته آقای سیف زاده عمل کنید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کار با BeginTrans در PHP
    نوشته شده توسط @AM!R! در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 24 فروردین 1390, 09:55 صبح
  2. کار با تصویر در php
    نوشته شده توسط هواشناس در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 10 خرداد 1389, 19:19 عصر
  3. سوال: کار با تصاویر در php
    نوشته شده توسط zoro21750 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 18 تیر 1384, 11:55 صبح
  4. کار با جاوا در PHP
    نوشته شده توسط ali_m_83 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 30 شهریور 1383, 18:24 عصر
  5. نحوه اتصال و کار با MySQL در PHP
    نوشته شده توسط moeen amirlatifi در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 02 اسفند 1382, 14:14 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •