نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تقسیم عدد و نمایش مقدار صفر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    تقسیم عدد و نمایش مقدار صفر

    وقت بخیر من کد زیر رو نوشتم اما نتیجه بهم صفر برگردونده میشه . دلیلش چیه؟


    for (int i = 0; i < dt2.Rows.Count; i++)
    {
    float k = 5;
    float h = 5 / 8;
    for (int j = 0; j < dt1.Rows.Count; j++)
    {
    if (dt1.Rows[j]["Onvan2"].ToString() == dt2.Rows[i]["Onvan2"].ToString())
    {
    k =k- h;
    }
    }
    MessageBox.Show(k.ToString());
    }

  2. #2
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: تقسیم عدد و نمایش مقدار صفر

    هر چند روش شما برای مقایسه دو تا dataTable مناسب نمیباشد اگر تعداد سطرهای dt2 هزار رکورد و تعداد سطرهای dt1 پانصد رکورد باشد وقت زیادی صرف مقایسه میشود.خط 4 رو بصورت زیر اصلاح کن

    float h = 5f / 8;
    First,solve the problem then write the code

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: تقسیم عدد و نمایش مقدار صفر

    نقل قول نوشته شده توسط ژیار رحیمی مشاهده تاپیک
    هر چند روش شما برای مقایسه دو تا dataTable مناسب نمیباشد اگر تعداد سطرهای dt2 هزار رکورد و تعداد سطرهای dt1 پانصد رکورد باشد وقت زیادی صرف مقایسه میشود.خط 4 رو بصورت زیر اصلاح کن

    float h = 5f / 8;

    ممنون بابت نظر مثبتتون. نه تعدادم نهایتش ده در سه هست. تشکر
    (روش مقایسه بهینه برای اینگونه موارد رو هم ممنون میشم یادم بدید تا در صورت نیاز استفاده کنم)

  4. #4
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: تقسیم عدد و نمایش مقدار صفر

    باتوجه به تعداد سطرهای محدود روش شما جوابگوی حل مسئله هست. اگر اطلاعاتی در مورد داده های داخل دیتاتیبل ها و چرا نیاز به مقایسه هست را بیان کنید تا راهنمایی لازم صورت گیرد .
    First,solve the problem then write the code

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: تقسیم عدد و نمایش مقدار صفر

    نقل قول نوشته شده توسط ژیار رحیمی مشاهده تاپیک
    باتوجه به تعداد سطرهای محدود روش شما جوابگوی حل مسئله هست. اگر اطلاعاتی در مورد داده های داخل دیتاتیبل ها و چرا نیاز به مقایسه هست را بیان کنید تا راهنمایی لازم صورت گیرد .
    یه جدول دارم که برا فیلد خاص نمره داره.
    حالا جدول دومم زیر مجموعه ای از فیلدهای جدول اول هست

    جدول سومی هم دارم که داده های انتخاب شده جدول دوم درون اون ذخیره میشه. من باید تعداد سوالات جدول دوم رو با نمره جدول اول تقسیم کنم و جواب رو از نمره جدول اول کم کنم و نشون بدم.
    یه کم پیچیده هست . خودم یه جورایی پیاده سازی کردم.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در نمایش مقدار صفر در محاسبه مانده هزینه
    نوشته شده توسط davidrobert در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 15 دی 1393, 22:22 عصر
  2. مبتدی: چگونه می توان درصد عدد را به صورت صفر نمایش داد
    نوشته شده توسط bitcob589 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 14
    آخرین پست: شنبه 12 بهمن 1392, 00:48 صبح
  3. سوال: نمایش عدد a به صورت صفر و یک
    نوشته شده توسط rahool در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 23 آبان 1390, 00:56 صبح
  4. نمایش مقدار دلخواه در ستون DataGrid
    نوشته شده توسط shahroozj در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 04 تیر 1384, 13:17 عصر
  5. مقدار صفر در یک query
    نوشته شده توسط afsaneh در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 21 مهر 1383, 12:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •