نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تحليل يک کد کوچک

  1. #1

    تحليل يک کد کوچک

    سلام دوستان خسته نباشين ببخشين کسي ميتونه کد زير رو براي من تحليل کنه با منطقي که در مورد زبانهاي ديگه دارم جور در نمياد يا من دارم اشتياه تحليلش ميکنم

    Random rnd =new Random;
    int arry[]=new int[7]
    for(i=1;i<100;i++)
    {
    ++arry[1+rnd.nextInt(6)]

    }


    من نميدونم که مقدار درون آرايه از کجا تامين ميشه و اگر مقدار اوليه آرايه رو صفر در نظر بگيريم بايد هر بار که يک عدد تصادفي براي انديس اضافه ميشه مقدار درون آرايه تغيير بکنه. البته الان ي چيز ديگه هم به ذهنم رسيد ممکنه که هر بار که عدد صادفي تکراري توليد ميشه مقدار درون آن خانه ارايه رو يکي اضافه کنه و بقيه مقادير دست نخورده بمونه؟ فک کنم اين با منطق جور در بياد البته اگه کسي نظر درست تري داره ممنون ميشم در مورد اين کد راهنمايي بفرمايين.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: تحليل يک کد کوچک

    برداشت دومتون درسته.
    آریه arry تمام خونه هاش صفر هستند. در حلقه، ابتدا مقدار تصادفی بین 0 تا 5 میاد و بعد با یک جمع میشه. پس اندیس ها میشه یه عددی بین 1 تا 6. حالا هر اندیس که مشخص میشه اشاره گر میره رو اون خونه از آرایه و مقدار قبلی رو بعلاوه یک میکنه و تو همون خونه ذخیره میکنه.
    برای همین خروجی کد بالاتون مثلا میشه:
    [0, 13, 16, 16, 16, 16, 22]


    همونطور که میبینید خونه با اندیس 0 (خونه اول) مقدارش تغییری نکرده چون عددهای تصادفی رو بعلاوه یک کردید.

  3. #3

    نقل قول: تحليل يک کد کوچک

    ممنونم از راهنماييتون.

    يه مشکل ديگه که دارم اينه که تو netbeans وقتي ALT+INS رو ميگيرم فقط گزينه constractor مياد و نميتونم getter and setter رو ببينم البته تو يه ويديوي آموزشي گفته بود Crtl+I ولي اين ميانبر هيچ عملي رو انجام نميده يه بخش ديگه هم چک کردم منوي refactor و گزينه ي encapsulation field بود که وقتي گزينه رو ميزنم خطا ميده.
    اينم عکسش
    encapsual.jpg

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: تحليل يک کد کوچک

    لطفا موضوعات مختلف رو در یک تاپیک مطرح نکنید.
    کار با IDE رو بهتره از اینترنت سرچ کنید، ولی با Shift+Ctrl+Alt+E میشه getter/setter ها رو ایجاد کرد.اگر نشد سعی کنید با راست کلیک کردن اون رو پیدا کنید.

تاپیک های مشابه

  1. تحلیل یک کد جاوا
    نوشته شده توسط امیر وی بی در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 25 تیر 1393, 10:21 صبح
  2. یک کد کوچک
    نوشته شده توسط mmehdiii در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 25 شهریور 1392, 09:41 صبح
  3. سوال: تجزیه و تحلیل یک کد
    نوشته شده توسط niko2008 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 07 مهر 1388, 23:51 عصر
  4. سوال: تحليل يك كد ساده
    نوشته شده توسط HjSoft در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 06 مرداد 1388, 17:56 عصر
  5. تجزیه و تحلیل یک کد فیلتر(تازه وارد )
    نوشته شده توسط hentjanson در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 22 بهمن 1386, 11:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •