نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نشان دادن تاریخ شمسی در datagridview

  1. #1

    نشان دادن تاریخ شمسی در datagridview

    با سلام من تاریخ را در دیتا بیس ذخیره میکنم بعد میخوام در گیرید ویو نشون بدم
    با ید چه شکلی تاریخی که میخوام در گیرید نشون بدم را به شمسی تبدیل کنم؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: نشان دادن تاریخ شمسی در گیرید ویو

    یعنی تاریخ رو میلادی ذخیره کردی؟

    میتونی قبل اینکه دیتا سورس ، دیتا گریدتون رو مقدار دهی کنی اون خروجی که به صورت دیتا تیبل هست یا هرچیز دیگه ستون تاریخ رو پیمایش کنی و با یه کلاس تبدیل تاریخ مقدار قبلیشو اصلاح کنی.و بعد به دیتا گرید متصلش کنی

  3. #3

    نقل قول: نشان دادن تاریخ شمسی در گیرید ویو

    بهتر اینه همان اول تاریخ رو به صورت شمسی ذخیره کنید.
    کد زیر تاریخ شمسی در متغیر pdate ذخیره شده

    میتونید از این کد استفاده کنید

     PersianCalendar pc = new PersianCalendar();
    string pdate = pc.GetYear(DateTime.Now).ToString("0000") + "/" + pc.GetMonth(DateTime.Now).ToString("00") + "/" + pc.GetDayOfMonth(DateTime.Now).ToString("00");
    آخرین ویرایش به وسیله vB.N3T : سه شنبه 24 مرداد 1396 در 13:53 عصر

تاپیک های مشابه

  1. کمک در نشان دادن تاریخ شمسی در استمیل سافت
    نوشته شده توسط aknj56 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 13 خرداد 1392, 00:08 صبح
  2. سوال: قرار دادن تاریخ شمسی در کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط javad_dam در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 01 اردیبهشت 1390, 00:12 صبح
  3. سوال: قرار دادن تاریخ شمسی در گزارشگیری (کریستال ریپورت)
    نوشته شده توسط javad_dam در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 20 فروردین 1390, 20:49 عصر
  4. نشون دادن تاریخ شمسی در گرید ویو
    نوشته شده توسط saeed3164 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 15 بهمن 1389, 08:03 صبح
  5. مقاله: نشان دادن تاریخ سیستم در برنامه
    نوشته شده توسط Salar Ashgi در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 12 شهریور 1387, 22:33 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •