نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ثبت اطلاعات پرینت شده در جدول جدید

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    ثبت اطلاعات پرینت شده در جدول جدید

    سلام

    من میخوام لاگ پرینت های انجام رو در جدولی ثبت کنم
    راهنمایی میکنید که باید چیکار کنم؟

    چون پرینت های مربوطه به امور مالی میشه میخوام که هر پرینتی که ثبت میشه
    علاوه بر اطلاعات چاپ شده، تاریخ و زمان چاپ هم توی یک جدول جداگانه برای ثبت لاگ، درج بشه ...

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: ثبت اطلاعات پرینت شده در جدول جدید

    با سلام


    Dim d, t As String
    d = Date
    t = Time


    DoCmd.PrintOut acPrintAll
    If Printer.Copies > 0 Then
    'کد مربوط به ذخيره سازي
    End If

    آخرین ویرایش به وسیله AbbasSediqi : جمعه 03 شهریور 1396 در 03:58 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: ثبت اطلاعات پرینت شده در جدول جدید

    دوست گرامی


    در صورت کامل شدن پرینت اطلاعات را میتوانید ذخیره کنید
    آخرین ویرایش به وسیله AbbasSediqi : جمعه 03 شهریور 1396 در 03:59 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: ثبت اطلاعات پرینت شده در جدول جدید

    سلام آقای صادقی
    بازم مثل همیشه زحمت کشیدین که تشکر میکنم

    اگر لطف کنید و یه توضیجی هم خودتون ضمیمه کنید عالی میشه که با این کد یا ماژول باید چیکار کنم؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: ثبت اطلاعات پرینت شده در جدول جدید

    روش ساده تری رو قرار دادم


    یا حق

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: ثبت اطلاعات پرینت شده در جدول جدید

    لطف کردین
    این خیلی بهتر شد
    حداقل برای بنده تازه کار قابل فهم تر شد.

    فقط چندتا سوال
    1. این دستور رو در کدوم رویداد بنویسم؟ on close گزینه مناسبی هست؟
    2. با این دستور میشه تعداد پرینتهای گرفته شده از اطلاعات یک شخص رو هم بدست آورد؟ (به عبارتی قابلیت ثبت اطلاعات چاپ شده تکراری رو هم داره؟)
    3. یه نمونه از کد ذخیره اطلاعات رو هم میذارین؟ (بنابر فرض یک تکس باکس با نام txtTarikh در ریپورت دارم که قراره در جدول Print History و ردیف prh_tarikh اطلاعاتش ثبت بشه!


    از حوصله ای که به خرج دادین متشکرم.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: ثبت اطلاعات پرینت شده در جدول جدید

    نمونه قرار دادم


    البته برای دیتا ماکرو هم از لینک زیر استفاده کنید

    چون از دیتا ماکرو استفاده کردم

    https://barnamenevis.org/showthread.p...A7%DB%8C-Acess


    یا حق
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: ثبت اطلاعات پرینت شده در جدول جدید

    مثل همیشه خیلی لطف کردین و بدون منت راهنمایی دادین

    فقط در این روش دیگه نیازی به کوئری اپند نیست دیگه؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: ثبت اطلاعات پرینت شده در جدول جدید

    نقل قول نوشته شده توسط Mehr@ban مشاهده تاپیک
    مثل همیشه خیلی لطف کردین و بدون منت راهنمایی دادین

    فقط در این روش دیگه نیازی به کوئری اپند نیست دیگه؟

    نه خیر نیست

    یا حق

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش اطلاعات وارد شده در جدول درون text box
    نوشته شده توسط melodi_44 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 10 شهریور 1391, 15:37 عصر
  2. نمایش اطلاعات اضافه شده در جدول به صورت افقی
    نوشته شده توسط sara_aryanfar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 05 فروردین 1391, 10:39 صبح
  3. سوال: مشکل در عدم نمایش آخرین اطلاعات وارد شده در جدول درrss
    نوشته شده توسط hamhik در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 10 آبان 1389, 16:51 عصر
  4. سوال: ثبت اطلاعات ایجاد شده در دیتاست درپایگاه داده
    نوشته شده توسط kami123 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 04 شهریور 1389, 19:21 عصر
  5. سوال: ثبت اطلاعات وارد شده در Grid
    نوشته شده توسط masoudmok در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 23 مرداد 1387, 23:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •