نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: بررسی پارامترهای url

  1. #1

    بررسی پارامترهای url

    سلام من یه سوالی دارم که ممنون میشم راهنمایی کنین

    فرض کنید صفحه ای داریم که آدرسش اینه
    book/12/edit

    حالا ما میخوایم ، وقتی این صفحه باز میشه . بررسی کنه که ایا این کتاب مربوط به همین کاربر هست یا نه ؟

    توضیح بیشتر


    مثلا در جدول student این کتاب متعلق به کاربر شماره ۳ هست .
    حالا ما میخوایم اگه کاربر url رو عوض کرد . نتونه کتاب های دیگران رو ببینه و بهش ارور نشون داده بشه

    ممنون

  2. #2

    نقل قول: بررسی پارامترهای url

    سلام شما میتونید به این شکل جلو برید:
    داخل کنترلری که url بهش میره شرط بزارید اگر کاربر حاظر در سایت با کاربری که کتاب به آن تعلق دارد یکی هست یا خیر
    با Auth::user()->id به ای دی کاربر حاضر در سایت دسترسی دارید
    با کویری به دیتابیس میتونید ای دی کاربری که این کتاب بهش تعلق داره رو بدست بیارید
    اگر برابر بودن دوتای بالا پس اجازه خواندن دارد
    والا پیام مناسبی بهش نشون بدید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ارسال پارامترهای url برای صفحه index.php برای مسیریابی
    نوشته شده توسط R_Rajaee_Rad در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 03 بهمن 1394, 10:58 صبح
  2. بررسی امنیت URL
    نوشته شده توسط safa.net در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 16 آذر 1392, 06:36 صبح
  3. آموزش: راهی مطمئن جهت بررسی وجود یک URL
    نوشته شده توسط mlotfi63 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 12 شهریور 1389, 09:53 صبح
  4. بررسی URL
    نوشته شده توسط amirepsilon در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 08 تیر 1388, 20:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •