نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خطا در ثبت اطلاعات در sqlite

  1. #1

    خطا در ثبت اطلاعات در sqlite

    سلام خدمت دوستان
    یه مشکل کوچیک داشتم

    من یه فرم لاگین درست کردم
    قراره وقتی کاربر نام کاربری و کلمه عبور رو وارد کرد و از طرف سرور چک شد
    اگه وجود داشت
    اطلاعاتش توی دیتابیس داخیلی نرم افزار Sqlite ذخیره بشه

    از طرف سرور مشکلی ندارم و به درستی کار میکنه
    اما قسمت دوم ،، اولش که هیچ اتفاقی نمی افتاد ،،
    الان ارور میده،،، نمیدونم مشکل از کجاست

    این کدی هست که نوشتم برای دکمه



    boolean l = db.LoginSaveValue(LoginUserName,Loginpassword);
    if (l==true) {finish();}





    اینم کدی هست که توی کلاس db یا databasehandler نوشتم


    public boolean LoginSaveValue(String username , String password){
    SQLiteDatabase mdb = this.getWritableDatabase();
    ContentValues cv=new ContentValues();
    cv.put(Username,username);
    cv.put(Password,password);
    cv.put(UserImg,"0");
    cv.put(UserPhoneNum,"0");
    cv.put(LastLogin,"0");
    cv.put(IsLogin,"0");
    long result = mdb.insert(DB_TBL_USER,null,cv);
    if(result==-1)return false;else return true;
    }






    08-23 14:35:03.920 23243-23243/ir.mostafa.en_bookshop E/SQLiteLog: (1) no such table: users
    08-23 14:35:03.921 23243-23243/ir.mostafa.en_bookshop E/SQLiteDatabase: Error inserting LastLogin=23434 Username=morteza UserPhoneNum=sdsadadas IsLogin='sfgsf' UserImg=amir Password=amirhaghi
    android.database.sqlite.SQLiteException: no such table: users (code 1): , while compiling: INSERT INTO users(LastLogin,Username,UserPhoneNum,IsLogin,User Img,Password) VALUES (?,?,?,?,?,?)
    at android.database.sqlite.SQLiteConnection.nativePre pareStatement(Native Method)
    at android.database.sqlite.SQLiteConnection.acquirePr eparedStatement(SQLiteConnection.java:889)
    at android.database.sqlite.SQLiteConnection.prepare(S QLiteConnection.java:500)
    at android.database.sqlite.SQLiteSession.prepare(SQLi teSession.java:588)
    at android.database.sqlite.SQLiteProgram.<init>(SQLit eProgram.java:58)
    at android.database.sqlite.SQLiteStatement.<init>(SQL iteStatement.java:31)
    at android.database.sqlite.SQLiteDatabase.insertWithO nConflict(SQLiteDatabase.java:1469)
    at android.database.sqlite.SQLiteDatabase.insert(SQLi teDatabase.java:1341)
    at ir.mostafa.en_bookshop.mydbhelper.LoginSaveValue(m ydbhelper.java:133)
    at ir.mostafa.en_bookshop.LoginUser$1.onResponse(Logi nUser.java:98)
    at ir.mostafa.en_bookshop.LoginUser$1.onResponse(Logi nUser.java:91)
    at com.android.volley.toolbox.StringRequest.deliverRe sponse(StringRequest.java:67)
    at com.android.volley.toolbox.StringRequest.deliverRe sponse(StringRequest.java:30)
    at com.android.volley.ExecutorDelivery$ResponseDelive ryRunnable.run(ExecutorDelivery.java:99)
    at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:739 )
    at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:95 )
    at android.os.Looper.loop(Looper.java:135)
    at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.jav a:5254)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:372)
    at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCa ller.run(ZygoteInit.java:903)
    at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit .java:698)




    خط اولش میگه تیبل users پیدا نشد ،، درصورتی که هست
    و کلا ارتباط با دیتابییس برقرار میشه ،، چون جای دگ ، یه دستور Select نوشتم و اجرا میشه به درستی
    ممنون میشم ارهنمایی کنین
    تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله Mostafa_ : چهارشنبه 01 شهریور 1396 در 22:37 عصر

  2. #2

    نقل قول: خطا در ثبت اطلاعات در sqlite

    دوستان راهنمایی لطفا

  3. #3

    نقل قول: خطا در ثبت اطلاعات در sqlite

    از کجا مطمئن هستین که جدول مورد نظر ساخته شده؟

    توی پروژه ها میتونید از این کتابخونه ها برای دیباگ دیتابیس و سایر موارد استفاده کنید:

    https://github.com/amitshekhariitbhu/Android-Debug-Database
    http://facebook.github.io/stetho/

  4. #4

    نقل قول: خطا در ثبت اطلاعات در sqlite

    نقل قول نوشته شده توسط #root# مشاهده تاپیک
    از کجا مطمئن هستین که جدول مورد نظر ساخته شده؟

    توی پروژه ها میتونید از این کتابخونه ها برای دیباگ دیتابیس و سایر موارد استفاده کنید:

    https://github.com/amitshekhariitbhu/Android-Debug-Database
    http://facebook.github.io/stetho/

    سلام
    ممنون از راهنماییت
    والا راستش من از افزونه sqlite manager توی فایرفاکس اسفتاه میکنم
    با اون تیبل یوزر رو درست کردم ،،، توش دستی مقدار هم اضافه کردم
    اما باز خطا میده که همچین تیبلی وجود نداره
    توی try و catch هم تایین کردم که اگه وجود نداشت اون رو بساز و بعد دستور رو اجرا کن
    اما بازم خطا میده !!!!!
    ------------------------------------------------------
    اما درباره راهنمایی که کردی
    این رو چطور میشه ازش استفاده کرد ؟؟؟
    مرحله به مرحله پیش رفتم اما متوجه نشدم باید چه کنم
    از ادرس گیت هاب استفاده کردم
    ممنون

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطا هنگام ثبت اطلاعات در بعضی مواقع و قطع ارتباط نرم افزار با سرور
    نوشته شده توسط hastiam در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 27 اردیبهشت 1394, 16:08 عصر
  2. سوال: خطا در SQLite
    نوشته شده توسط moh899 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 14 تیر 1393, 06:38 صبح
  3. مبتدی: درخواست راهنمایی در خصوص پیفام خطا هنگام ثبت اطلاعات در سایت
    نوشته شده توسط unhappyman3 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 07 اسفند 1392, 15:07 عصر
  4. خطا در sqlite
    نوشته شده توسط MRmoon در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 20 آبان 1392, 14:12 عصر
  5. سوال: راهنمایی در مورد یک پیغام خطا هنگام ثبت اطلاعات
    نوشته شده توسط arash.gh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 03 آبان 1390, 00:20 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •