نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: ایجاد تب در سی شارپ

  1. #1

    Question ایجاد تب در سی شارپ

    سلام دوستان


    من یه مشکلی دارم هرجا دنبالش میگردم جواب درستی پیدا نمیکنم


    واقعا بهش نیاز دارم


    خواهش میکنم هرکی میدونه کمک کنه


    من در برنامه خودم به جای ساختن و ایجاد فرم های متعدد نیاز دارم تا تب ایجاد بشه


    یعنی وقتی کاربر برای مثال روی دکمه مدیریت کاربر کلیک میکنه فرم باز نشه، به جاش یه تب جدید ایجاد بشه(مثل گوگل کروم و خیلی از نرم افزار ها) و داخلش برای مثال textbox , label,gridview وبقیه کنترل های دلخواه رو بزارم تا باهاش بتونم ارتباط با دیتا بیس رو برقرار کنم و کار کنم


    ولی نمیدونم چجوری میشه درست کرد


    خواهش میکنم هرکی میدونه کمک کنه واقعا نیاز دارم


    خواهش میکنم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ایجاد تب در سی شارپ

    خب از کنترل tabcontrol خود ویژوال استادیو استفاده کنید. توی ابزارها هست.

  3. #3

    نقل قول: ایجاد تب در سی شارپ

    درست میگید
    ولی بخوام از اون استفاده کنم ، اول کار تمام تب ها رو نشون میده
    یعنی وقتی برنامه باز میشه و فرم اصلی نشون داده میشه تمام تب ها نشون داده شده
    ولی من میخوام مخفی باشه و وقتی کاربر یک دکمه زد ،یک تب باز شه

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: ایجاد تب در سی شارپ

    سلام
    شما فرم ها تون رو مثل سابق طراحی کنید فقط باید یه فرم اصلی داشته باشید که داخلش یه تب کنترل خالی (بدون تب پیج) هست. حالا هر فرمی رو که خواستید می تونید توی اون تب کنترل باز کنید. مثل همین ویژوال استودیو. توی این پست یه مثال ساده گذاشتم.

  5. #5

    نقل قول: ایجاد تب در سی شارپ

    این که شما گفتید درست کار میکنه؟
    یعنی نتیجه ای که میخوام رو بهم میده؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: ایجاد تب در سی شارپ

    راهش اینه که تست کنید، ببینید جواب میده یا نه.

  7. #7

    نقل قول: ایجاد تب در سی شارپ

    بازم ممنونم
    تست میکنم خدا کنه جواب بده که یه دنبا ازت ممنونم
    اگرم جواب نداد همینجا بهت میگم ببینی راه حل دیگه ای هم داره یا نه
    بازم ممنونم

  8. #8

    نقل قول: ایجاد تب در سی شارپ

    ممنونم درست شد

  9. #9

    نقل قول: ایجاد تب در سی شارپ

    دوست عزیز درست شد
    حالا یه سوال دیگه داشتم که درون winform به همون صورتی که توضیح دادی عمل کردم و باز شد

        Form sarfasl = new Form();
    sarfasl.TopLevel = false;
    sarfasl.WindowState = FormWindowState.Maximized;
    sarfasl.FormBorderStyle = FormBorderStyle.None;
    TabPage tb = new TabPage("سرفصل");
    tb.Controls.Add(sarfasl);
    tabControl1.TabPages.Add(tb);
    sarfasl.Show();
    tabControl1.SelectTab(tb);


    حالا همین کار رو میخوام با wpf انجام بدم
    با Wpf کار کردم و بلدم فقط نمیدونم همین کاری که تو winform انجام دادم رو چطوری درون wpf انجام بدم
    ممنون میشم راهنمایی کنی

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: ایجاد تب در سی شارپ

    متاسفانه من wpf کار نکردم.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: سوال در مورد ایجاد درخت در سی شارپ
    نوشته شده توسط parvizmo در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 01 مرداد 1391, 15:33 عصر
  2. حرفه ای: ایجاد درخت در سی شارپ
    نوشته شده توسط reza4344 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 07 خرداد 1390, 16:35 عصر
  3. ایجاد نقطه در سی شارپ
    نوشته شده توسط immortal1990 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 20 فروردین 1390, 18:07 عصر
  4. ایجاد درخت در سی شارپ
    نوشته شده توسط userone در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 05 خرداد 1388, 20:28 عصر
  5. سوال: ارور در ایجاد پروژه در سی شارپ
    نوشته شده توسط Bahar_HS در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 05 شهریور 1387, 08:08 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •