نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: تغییر ابعاد تصویر هنگام آپلود

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار parsserver2
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    Tehran, Iran
    پست
    65

    Question تغییر ابعاد تصویر هنگام آپلود

    سلام دوستان برنامه نویس

    من توی فرم ارسال اطلاعات یک قسمتی دارم برای آپلود تصویر

    میخوام قبل اینکه تصویر آپلود بشه در سایت و حالا اسم و محل آپلود شدنش توی جدول دیتابیس ذخیره بشه ابعاد تصویر رو تغییر بدم.
    ینی به هراندازه ای که بود اون اندازه رو به مثلا 500*500 تغییر بدم. و نامش هم به نامی که از ورودی فرم میگیره تغییر پیدا کنه و بعد آپلود بشه..
    ممنون میشم اگر بهم کمک کنید... صمیمانه سپاس گذارم.

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار parsserver2
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    Tehran, Iran
    پست
    65

    نقل قول: تغییر ابعاد تصویر هنگام آپلود

    دوستای عزیز میخواستم بدونم میشه وقتی یه عکسی در سایت وجود داره و اون عکس رو بخوایم در جاهایمختلف با ابعاد مختلف نمایش بدیم؟ مثلا یه کلاسی باشه که ورودیاش یکی آدرس تصویر باشه و دوتای دیگش طول و عرض تصویر... و بعدش تصویر رو به اون اندازه در بیاره؟؟
    م کد پایینو نوشتم ولی کار نمیکنه!!!


    class resize
    {

    public static function resizeImg($src, $width, $heght)
    {

    @Header("Content-Type: image/jpeg");
    $img = $src;
    $imgSize = getimagesize($img);
    $imgWidth = $imgSize[0];
    $imgHeight = $imgSize[1];
    $newWidth = $width;
    $newHeight = $heght;
    $newImg = imagecreatetruecolor($newWidth, $newHeight);
    $oldImg = imagecreatefromjpeg($img);
    imagecopyresized($newImg, $oldImg, 0, 0, 0, 0, $newWidth, $newHeight, $imgWidth, $imgHeight);
    imagejpeg($newImg);

    }

    }


    وبرای نماش هم :


    resize::resizeImg('upload/image.jpg', 50, 50)

    ولی کار نمیکنه و به این صورت نمایش میده:
    resizeimage.PNG

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: تغییر ابعاد تصویر هنگام آپلود

    از شدن میشه ولی خب ممکنه لود صفحه رو کند کنه
    کلاس آماده زیاد هست برا ریسایز کردن عکس از این استفاه کن
    https://github.com/claviska/SimpleImage

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار parsserver2
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    Tehran, Iran
    پست
    65

    نقل قول: تغییر ابعاد تصویر هنگام آپلود

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    از شدن میشه ولی خب ممکنه لود صفحه رو کند کنه
    کلاس آماده زیاد هست برا ریسایز کردن عکس از این استفاه کن
    https://github.com/claviska/SimpleImage
    ممنون دوست عزیز این دیگه خعلییییی کامل و پر محتوا بود!!! یدونه جموجورترش رو پیدا کردم! بازم تشکر...

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار parsserver2
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    Tehran, Iran
    پست
    65

    نقل قول: تغییر ابعاد تصویر هنگام آپلود

    دوستان یه سوال دیگه داشتم.. من یه قسمتی دارم تو پنل مدیریت که باید input از نوع text بزارم.. ولی تعدادش مشخص نیست!! متغییره! مثل سایتای آپلود تصویر که درصورت نیاز یه button هس که بازم اضافه میکنه input رو...
    چجوری باید اینو درست کنم ممنون میشم اگه کمک کنین..

  6. #6

    نقل قول: تغییر ابعاد تصویر هنگام آپلود

    بهتر بود تاپیک جدیدی میزدید، بدلیل عنوان
    مقاله زیر میتونه کمک کنه
    http://seifzadeh.blog.ir/post/%D8%A7...5%DA%A9-jquery

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: تغییر ابعاد تصویر هنگام آپلود

    فیلد اضافه کردن که با jquery باید انجام بدی کار مشکلی نیست یه تابع jq مینویسی که کد html فیلد آپلود رو با فشار دادن دکمه به یجای صحفه اضافه کنه
    وی شما میتونی همون 1 دونه فیلد رو کاری کنی که باهاش بشه چندین عکس رو آپلود کنه دیگه نخاد هی فیلد اضافه کنی

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار parsserver2
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    Tehran, Iran
    پست
    65

    نقل قول: تغییر ابعاد تصویر هنگام آپلود

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد سیف زاده مشاهده تاپیک
    بهتر بود تاپیک جدیدی میزدید، بدلیل عنوانمقاله زیر میتونه کمک کنهhttp://seifzadeh.blog.ir/post/%D8%A7...5%DA%A9-jquery
    بله حق با شماست، باید تاپیک جدید میزدم، عذر میخوام...دستتون درد نکنه کارمو راه انداخت واقعا...

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تغییر اندازه تصویر هنگام آپلود و ذخیره سازی؟
    نوشته شده توسط پیام حیاتی در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 06 آبان 1394, 10:47 صبح
  2. سوال: تغییر mode تصویر هنگام آپلود توسط php
    نوشته شده توسط rash44 در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 05 تیر 1393, 11:24 صبح
  3. سوال: یک مشکل عجیب در تغییر سایز تصویر هنگام آپلود
    نوشته شده توسط reza4359 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 27 آذر 1390, 18:06 عصر
  4. سوال: تغيير Resolution تصوير هنگام نمايش
    نوشته شده توسط peymannaji در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 25 اردیبهشت 1389, 22:51 عصر
  5. یه مشکل عجیب با FastReport (تغییر ابعاد کاغذ هنگام چاپ)
    نوشته شده توسط nasr در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 09 بهمن 1385, 22:32 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •