نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در ثبت داده در sql پس از یک بار insert شدن

  1. #1

    مشکل در ثبت داده در sql پس از یک بار insert شدن

    سلام
    من برای ثبت داده در دیتابیس sql با یه مشکل مواجه شدم.
    وقتی داده رو insert میکنم فقط برای بار اول (یعنی فقط یک رکورد) در دیتابیس ذخیره میشه و دفعات بعد خطا میده.

    این کد رو در controller نوشتم.

    public ActionResult Enrollment()
    {
    return View();
    }
    [HttpPost]
    public ActionResult Enrollment(User user)
    {
    UserRepository BlUser = new UserRepository();
    if (ModelState.IsValid)
    {
    if (BlUser.Add(user))
    {
    return JavaScript("alert('ثبت شد ');");
    }
    else
    {
    return JavaScript("alert('ثبت نشد');");
    }
    }
    else return JavaScript("alert('مقادیر اشتباه است');");


    }



    این هم کد مربوط به تابع add هست که در repository نوشتم. فکر نمیکنم اشکال از این تابع باشه چون اولین داده با ای دی ۰ رو اضافه میکنه اما بعد از اون رو نمی تونه.
    احتمال میدم مربوط به خاصیت auto-increment ای دی باشه.


    public bool Add(MyTest.Models.DomainModels.User entity, bool AutoSave = true)
    {
    try
    {
    db.Users.Add(entity);
    if (AutoSave)


    return Convert.ToBoolean(db.SaveChanges());
    else
    return false;




    }
    catch
    {
    return false;
    }
    }


    میشه راهنماییم کنید؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل در ثبت داده در sql پس از یک بار insert شدن

    خب دوستان من خودم متوجه شدم که قطعا اشکال از false بودن auto-increment کلید جداول هست.(چون insert از خود sql هم انجام نمیشه)
    اما نمی دونم چرا دیتابیس به من اجازه تغییر در property فیلدهارو نمیده. پیغام میده شما باید جداول رو drop و recreate کنید.
    شاید یک دلیلش اتصال بین دیتابیس و دات نت هست . چون دیاگرام رو از طریق data وارد model کردم.
    ممنون میشم بهم بگین چه جوری میتونم فیلدها رو تغییر بدم؟
    (امکان drop و re-create نیست به هیچ وجه)

  3. #3
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: مشکل در ثبت داده در sql پس از یک بار insert شدن

    منوی Tools/Options را باز کنید، به قسمت Designers بروید و تیک Prevent Saving Changes را بردارید.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 07 مرداد 1394, 16:41 عصر
  2. مشکل در سایت پس از آپلود روی سایت
    نوشته شده توسط mehdiba3 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 07 اردیبهشت 1394, 09:25 صبح
  3. مشکل در Dll وقتی از یک فرم استفاده می کنیم
    نوشته شده توسط Laia2005 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 02 آذر 1387, 00:59 صبح
  4. يك مشكل در درج پس از upload
    نوشته شده توسط mona_z در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 07 خرداد 1387, 14:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •