نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: بدست آوردن IP سیستمی که در آن SQL است (سرور)

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    101

    Arrow بدست آوردن IP سیستمی که در آن SQL است (سرور)

    سلام به همه ی اساتید محترم
    من یک فرم لاگین دارم که قبلا یک آپی بصورت دستی بهش میدادم و اطلاعات رو از سیستم سرور میخوند . حالا سیستم سرور من بصورت اتو آی پی میگیره یعنی هر باری که کلاینت های من بخوان وارد برنامه بشن باید IP سیستمی که روی اون SQL نصب رو بدونن و حالا بنظر شما دوستان چجوری میتونم در سیستم کلاینت با باز کردن فرم لاگین اولین کاری که صورت میگیره این باشه که IP سیستمی که SQL روش نصب یا همون سرور گرفته بشه . در ضمن من نام کامپیوتر سرور رو دارم .

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: بدست آوردن IP سیستمی که در آن SQL است (سرور)

    اگر نام سرور SQL رو داری که کانکت شدن بهش با همون نام کفایت می کنه، اما اگر اصرار داری که با آی پی باشه با این کد می تونی نام سیستم (Hostname) رو تبدیل به آی پی کنی:
    IPHostEntry hostEntry;

    hostEntry= Dns.GetHostEntry(host);

    //you might get more than one ip for a hostname since
    //DNS supports more than one record

    if (hostEntry.AddressList.Length > 0)
    {
    var ip = hostEntry.AddressList[0];
    Socket s = new Socket(AddressFamily.InterNetwork, SocketType.Stream, ProtocolType.IP);
    s.Connect(ip, 80);
    }

  3. #3
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: بدست آوردن IP سیستمی که در آن SQL است (سرور)

    با اجازه آقای کرامتی...

    ips = Dns.GetHostAddresses(hostname);
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    101

    نقل قول: بدست آوردن IP سیستمی که در آن SQL است (سرور)

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی کرامتی مشاهده تاپیک
    اگر نام سرور SQL رو داری که کانکت شدن بهش با همون نام کفایت می کنه، اما اگر اصرار داری که با آی پی باشه با این کد می تونی نام سیستم (Hostname) رو تبدیل به آی پی کنی:
    IPHostEntry hostEntry;

    hostEntry= Dns.GetHostEntry(host);

    //you might get more than one ip for a hostname since
    //DNS supports more than one record

    if (hostEntry.AddressList.Length > 0)
    {
    var ip = hostEntry.AddressList[0];
    Socket s = new Socket(AddressFamily.InterNetwork, SocketType.Stream, ProtocolType.IP);
    s.Connect(ip, 80);
    }
    سلام مجدد ببخشید من نام سرور sql رو دارم حالا کانکشن استرینگش چجوری میشه ؟

  5. #5
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: بدست آوردن IP سیستمی که در آن SQL است (سرور)

    Data Source=YourServerName;Initial Catalog=YourDatabasename;User ID=YourUsername;Password=YourPassword

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: بدست آوردن IP سیستمی که در آن SQL است (سرور)

    همه انواع رشته های اتصال رو می تونید در سایت زیر همراه مثال ملاحظه کنید
    https://www.connectionstrings.com/

  7. #7

    نقل قول: بدست آوردن IP سیستمی که در آن SQL است (سرور)

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی کرامتی مشاهده تاپیک
    Data Source=YourServerName;Initial Catalog=YourDatabasename;User ID=YourUsername;Password=YourPassword
    سلام
    البته فکر کنم اگه بجای نام سرور، آی پی و شماره پورت سرور نوشته بشه خیلی بهتر باشه.

    موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. بدست آوردن نام ستونی که سلول آن انتخاب شده است در DBGrid
    نوشته شده توسط Saeid59_m در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 خرداد 1395, 10:43 صبح
  2. سوال: بدست آوردن ip کاربر و ذخیره آن در دیتابیس
    نوشته شده توسط aliyaghobi در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 11 فروردین 1392, 17:19 عصر
  3. بدست اوردن IP شخصی که در مسنجر یا هرچت روم دیگری هست !!!
    نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 55
    آخرین پست: پنج شنبه 10 آذر 1390, 10:34 صبح
  4. بدست اوردن ip کسی که برنامه در سیستمش در حال اجرا هست
    نوشته شده توسط aminsharifloo در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 29 آبان 1389, 10:31 صبح
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 19 بهمن 1387, 15:02 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •